Lees de Officiële Beschrijving

Haal de prestigieuze Westminster BA (Hons) tijdens je studie in Duitsland

Vul het aan met een extra Duits diploma van de Macromedia University

Dit programma is uitzonderlijk en bedoeld om studenten een echt internationaal academisch profiel te geven dat het beste van de University of Westminster en Macromedia University combineert. In samenwerking met de University of Westminster hebben we het voor studenten mogelijk gemaakt om de Britse Bachelor of Honours-graad in Duitsland aan de Macromedia University te behalen. Dat betekent dat u het beste uit twee werelden haalt: een internationaal erkende BA (Hons) en internationaal georiënteerde studie-ervaring in de belangrijkste mediaknooppunten van Duitsland.

De inhoud van de cursus
Met ons uitgebreide curriculum dat een brede conceptuele basis combineert met praktijkgerichte projecten en casestudy's, bent u bereid om aan de eisen van de media-industrie in een mondiale context te voldoen. Met de focus van het programma op digitaal mediamanagement, merkbeheer, reclame, bedrijfscommunicatie, public relations en broadcasting, ontwikkelen onze afgestudeerden een volledig scala aan competenties die cruciaal zijn om te gedijen als managers in de snel evoluerende media-industrie.

Top voordelen

  • Haal het hoog gewaardeerde Duitse diploma op de top van de UK BA (Hons): je hebt de mogelijkheid om een ​​extra Duits diploma te behalen aan Macromedia University bovenop de Westminster BA (Hons). De manier waarop het werkt, is dat je na het voltooien van de zes semesters van BA (Hons) je volgt op het Macromedia-parcours voor het 7e semester en je kwalificeert voor het Duitse bachelordiploma.
  • U hoeft niet te voldoen aan de strenge Duitse toelatingscriteria: voor dit programma hoeft u niet aan de Duitse toelatingscriteria te voldoen. Dit betekent dat je aan het programma kunt deelnemen als je een erkend diploma van de middelbare school hebt behaald of een gelijkwaardig en Engels taalbewijs (TOEFL / IELTS). Het is een slimme manier om de internationaal gereputeerde Duitse bachelordiploma te behalen.
  • Krijg echte werkervaring en internationale perspectieven: met een groot netwerk van meer dan 500 industriële partners hebt u verschillende kansen om aan echte projecten te werken en praktische ervaringen op te doen. Tijdens het semester in het buitenland, zul je een semester doorbrengen aan een van onze internationale partneruniversiteiten. Dit is uw kans om uw netwerk uit te breiden en een internationale kijk te ontwikkelen.

Afhankelijk van je interesse en carrière aspiratie, kun je kiezen uit drie verschillende Westminster Pathways . Het 6 1 Extra Degree-programma is het programma als je zowel het Engelse (Hons) als het Duitse diploma wilt. Je hebt ook de mogelijkheid om simpelweg naar het VK (Hons) te gaan, hetzij in een zes- of zeven-semesterprogramma. Als alternatief, als je alleen geïnteresseerd bent in een Duitse bachelor, dan is het Macromedia 7 semester-programma (210 ECTS) het enige voor jou. Voor deze Pathway moet u voldoen aan de Duitse kwalificaties voor toegang tot hogescholen. Wilt u meer informatie over deze opties? Neem nu contact op met onze studieadviseurs.

Carriere vooruitzichten
Na hun afstuderen zijn onze studenten gekwalificeerd om te werken als digitale marketingmanagers, communicatiemanagers, productiedeskundigen, PR-managers, marktonderzoekers, managers van sociale media, enzovoort.

Toelatingseisen
Voor de Duitse bachelordiploma (BA): Erkende middelbare school certificaat, de toegang kwalificatie voor universiteiten / hogescholen of gelijkwaardig en TOEFL (ten minste 72 van de 120 punten) of IELTS (ten minste 6 van de 9)
Voor de Honours degree van de Westminster University: kijk op https://www.westminster.ac.uk/international/where-are-you- om meer te weten te komen over landspecifieke toelatingseisen.

Deadline van de aanvraag
Winterperiode: EU 15.08. / Niet EU 15.06. De voordelen van het kiezen van Macromedia University

  • Hoogste positie in CHE Ranking 2014/15
  • Authentieke, praktijkgerichte projecten met meer dan 500 bekende bedrijven
  • Kleine klassen met intensieve, individuele begeleiding
  • Wereldwijd erkende, door de staat goedgekeurde graden, geaccrediteerd door FIBAA
  • Wereldwijd netwerk van partneruniversiteiten
  • Hooggekwalificeerde professoren en insiders uit de industrie als docenten

Neem contact met ons op
Onze studieadviseurs zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. U kunt onze online chat gebruiken of contact met ons opnemen via WhatsApp om met ons te praten. U kunt ons ook bellen of het informatie-aanvraagformulier gebruiken op onze internationale website www.macromedia-university.com.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Macromedia University of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op August 22, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
7 - 7 semesters
Voltijd
Prijs
38,500 EUR
EU 5150 € / Non-EU 5500 € per semester
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum