BA (Hons) in Media en communicatie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Bestudeer media en communicatie met ons en u zult praktische vaardigheden leren om u uit te rusten voor een opwindende carrière in de media, marketing of aanverwante gebieden, evenals overdraagbare vaardigheden die door werkgevers worden gewaardeerd en een reeks bredere carrièremogelijkheden bieden.

Je krijgt de kans om radio- en videoproductie, digitale en sociale media, journalistiek, public relations, branding, marketing en meer te verkennen, leren van ervaren professionals uit de industrie en toonaangevende academici.

Tijdens een stage krijgt u uit de eerste hand ervaring met media en communicatie, en heeft u de mogelijkheid om een ​​semester in het buitenland te studeren in Hong Kong, Singapore of de VS.

Waarom media en communicatie op Swansea?

Gebaseerd op onze prachtige Singleton Park-campus, in een park met uitzicht op Swansea Bay aan de rand van het schiereiland Gower, staat Media and Communication at Swansea op nummer:

 • Een UK Top 5 Media Department - Guardian University Guide 2020
 • 1e in het VK voor studenttevredenheid - National Student Survey 2019

Meer dan 85% van onze studenten in dit vakgebied heeft een goede graad (1e klas of 2.1) behaald in 2016/17.

Je krijgt de kans om workshops en seminars van gastsprekers bij te wonen als onderdeel van de cursus.

Uw Media en Communicatie Experience

We bieden een gevarieerde en flexibele graad, zodat u uw cursus kunt afstemmen op uw carrièredoelen en uw eigen interesses kunt ontwikkelen.

U kunt onderwerpen kiezen waaronder creatieve mediapraktijken, radio- en videoproductie, digitale en sociale media, journalistiek, public relations, waaronder strategie, branding en marketing, mediatheorie, mediawetgeving en film.

Een stage en de mogelijkheid om een semester in het buitenland door te brengen, zullen zowel je studentenervaring als carrièremogelijkheden verbeteren.

Je hebt een academische mentor voor alle ondersteuning die je nodig hebt, en er is de mogelijkheid om een ​​aantal modules via het medium Welsh te bestuderen.

Media en communicatie Werkgelegenheid

Onze afgestudeerden in Media en Communicatie zijn echt internationaal en werken overal ter wereld. Ze hebben een loopbaan in:

 • Journalistiek
 • Media
 • Bedrijf
 • Public relations en marketing
 • Digitale marketing
 • TV en radio
 • Publishing

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
 • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
 • Advies en begeleiding over postdoctorale studie en financiering.
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Wereldwijde kansen

Je opleiding kan je misschien al een optie geven om in het buitenland te studeren of te werken, maar daarnaast kun je ook een internationaal zomerprogramma overwegen.

Deze programma's staan ​​open voor al onze niet-gegradueerde studenten en omvatten cultuur- en studiereizen, vrijwilligersprogramma's en stages verspreid over verschillende bestemmingen, zoals China, Zambia, Zuid-Korea, Japan, Europa en Canada. Programma's zijn meestal 2 - 6 weken lang en er is geld beschikbaar. Zie onze zomerprogramma's voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder