Lees de Officiële Beschrijving

Toonaangevend in de muziekindustrie

Wil je jezelf laten horen in de muziekindustrie? Ervaren hoe de muziekindustrie werkt en de manier waarop artiesten en labels worden gepromoot staat centraal in je leerervaring. Door middel van plaatsingen, ondersteund door inzichten uit marketing, visuele communicatie, branding en nieuwe ontwikkelingen in sociale media, helpen we u om uw interesses te identificeren en uw pad strategisch te plannen naar de sector.

Let op: deze cursus staat alleen open voor aanmeldingen voor september 2019, maar je bent misschien geïnteresseerd in onze BA / BSc (Hons) muziek- en geluidsontwerpopleiding, die openstaat voor 2018.


Waarom studeren Music Industry Management bij LSBU?

 • Onze Elephant Studios met meerdere miljoenen ponden, met faciliteiten zoals Sound Studio en een kitkamer waar u industriestandaard apparatuur kunt huren.

 • Praktische geluidsprojecten: Ervaar muziekproductie, studio-opname en geluidsontwerp voor film en games, zodat je meer inzicht hebt in de verschillende praktijken in de industrie.

 • Gespecialiseerd personeel met goede contacten met de industrie.

 • Carrièredoelen: Geclassificeerd als nr. 1 London Modern University in Marketing voor 'Graduate Prospects' (Sunday Times-ranglijst 2017).


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

Deze cursus loopt samen en brengt de beste expertise samen van de School of Arts and Creative Industries en de School of Business. Deze mix van creatieve, culturele, management- en zakelijke vaardigheden, samen met belangrijke praktijkgerichte modules op gespecialiseerde gebieden van geluids- en muziekproductie, geeft je het vertrouwen en de ondernemende houding om te werken in de voorhoede van creatieve innovatie in de muziekindustrie.

Om te slagen moet je een afgeronde kennis van de industrie hebben. Dat is precies wat we aanbieden! We behandelen marketing in een digitale wereld; muziekindustrie; visuele communicatie; live optreden; merkbeheer en strategie. Plaatsingen en stages spelen een belangrijke rol in de algehele mate, dus neem een ​​kijkje op onze branchelinks en zie met wie je mogelijk samenwerkt.

Jaar 1

 • Marketing in een digitale wereld
 • Kennismaking met de muziekindustrie
 • Muziek en cultuur
 • Sociale media beheren
 • Principes van marketing

Jaar 2

 • Prestatie
 • performers
 • Distributie
 • Onderhandeld project
 • De communicatiemanager
 • E-commerce en digitale marketing

Jaar 3

 • Marketingstrategie en planning
 • Enorm project
 • Ondernemende toekomst
 • Muziek en de wet
 • Merkmanagement


employability

Het ontwikkelen van ondernemerschap is onze prioriteit. Samen met ervaringsleren en live-instructies, zal deze cursus je de vaardigheden bieden die je nodig hebt voor een succesvolle carrière in een dynamische industrie.

Tegen de tijd dat je afstudeert, heb je al een professioneel netwerk en heb je enige ervaring in de industrie, door middel van stages, een stage, een sandwich-jaar in de industrie of een mentor uit de industrie.

Als afgestudeerde kun je verder werken als muziekproducenten, digitale marketingmanagers, merkmanagers, live evenementenmanagers, muziekfestivaldirigenten, muziekuitgevers, creative directors, band- / artiestenmanagers, music venue managers en muziek PR- en marketingmanagers .


Inzetbaarheidsservice

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


uitrusting

De inhoud van de cursus is gebaseerd op de kansen die worden geboden door onze gloednieuwe, geavanceerde productiefaciliteiten in Elephant Studios op LSBU. Je hebt toegang tot een breed scala aan media-apparatuur en studioruimtes, zoals een digitale nieuwsredactie; Digitale ontwerp-, film- en geluidsstudio's; en bewerk suites voor visuele effecten. Je zult leren binnen een zeer creatieve gemeenschap van niet-gegradueerde en post-academische beoefenaars die kunnen samenwerken aan projecten


Sound Studio

De Sound Studio beschikt over een controle- en een livekamer, ideaal voor postproductie, mixen en opnemen van kleine bands. Beide ruimtes worden akoestisch behandeld en geïsoleerd.


Mac Lab

The Elephant Studios op LSBU Mac Lab is uitgerust met Quad-Core en Dual GPU MacPros, beschikbaar voor workshops over digitale media en zonder toezicht werk van studenten.


Fotografie Studio

De Fotografie Studio is een ruimte met dubbele hoogte met een lichtsysteem voor fotografie, airconditioning, een groene ruimte (voor make-up en kledingkast) en twee aparte systemen met colourama met een reeks achtergrondopties (inclusief vinyl en papier).


Grading Suites

De Grading Suites hebben neutrale muurkleuren en verlichting voor optimale omstandigheden voor de colorist. De premium suite (Grading Suite 1) bevat een Dolby-gekalibreerd scherm om ideale omstandigheden te garanderen.


Print Lab

Een fotografisch gespecialiseerd printlaboratorium met vijf A2-printers, een A0-printer, een montagepers en zes MacPros met gespecialiseerde monitoren.


Film bekijken

Deze bioscoop met 36 zitplaatsen beschikt over een 4K-projector en 5.1-geluidsweergave en is ideaal om productiewerk voor te beluisteren voordat deze naar het publiek gaat.


Film Studio en Soundstage

De Film Studio is een ruimte met dubbele hoogte met een verlichtingsrooster, DMX-lichtregeling, groen schermachtergrond, airconditioning, groene kamer (voor make-up en kledingkast) en geluidsisolatie voor gebruik als een geluidsbeeld.


Onderwijzen en leren

Bij LSBU geloven we sterk in leren door ervaring. Deze manier van leren betekent dat we hands-on mogelijkheden voor u creëren om uw kennis toe te passen, uw ideeën in een industriële context te testen en te groeien (persoonlijk en professioneel). Je kunt verwachten te werken aan een verscheidenheid aan live-opdrachten, interdisciplinaire projecten (werken met studenten over modepromotie, reclame en fotografiecursussen), bedrijfsbezoeken en gastcolleges.

Elke student in deze cursus krijgt een stage-, stage- en / of mentorship-gelegenheid aangeboden.

Je wordt ondersteund in je overgang naar het hoger onderwijs door persoonlijke begeleiding en mentoring in alle stadia. De manier waarop we lesgeven is door een combinatie van formele lezingen, seminars, workshops, externe bezoeken en activiteiten voor het betrekken van de industrie (zoals live-instructies en tutorials).

Je hebt ook toegang tot alles wat je nodig hebt voor je modules online, via onze virtuele leeromgeving Moodle (die toegankelijk is op een mobiel of tablet). Projectwerk vindt plaats onder toezicht in 1-2-1 sessies en je docenten zijn ook beschikbaar voor inloopsessies.


Persoonlijke begeleiding

Als een student in de kunst- en creatieve industrie, wordt je tijdens je eerste drie weken bij LSBU een benoemd tutor toegewezen. De rol van je mentor is om je primaire aanspreekpunt te zijn voor academische en professionele ontwikkelingsondersteuning.

Je mentor zal je helpen om het meeste uit je tijd bij LSBU te halen, door advies en bewegwijzering te geven aan andere bronnen van ondersteuning op de universiteit.

Je tutor zou de eerste persoon op de universiteit moeten zijn met wie je praat als je problemen hebt die van invloed zijn op je werk. Dit kunnen academische, financiële, gezondheidsgerelateerde of andere soorten problemen zijn.

Je zult aan het begin en het einde van elk semester gedurende 30 minuten afspraken maken met je persoonlijke begeleider. Wekelijkse inleverdagen worden beschikbaar gesteld en je kunt contact opnemen met je tutor voor aanvullende ondersteuning per e-mail of in de les.


Toelatingseisen

 • Een niveau BCC of
 • BTEC Extended Diploma MMM of
 • Toegang tot HE-kwalificaties met 9 Onderscheidingen 36 Verdiensten of
 • Equivalent niveau 3 kwalificaties ter waarde van 106 UCAS-punten.
 • Kandidaten moeten 5 GCSE's AC houden, inclusief wiskunde en Engels of gelijkwaardig (gereformeerde GCSE's graad 4 of hoger).
 • We verwelkomen kwalificaties van over de hele wereld. Engelstalige kwalificaties voor internationale studenten: IELTS-score van 6,0 of Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 132 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op June 10, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Jaar 1 Voltijd VK / EU-vergoeding: £ 9250; Internationale bijdrage: £ 13125.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019