BA (Hons) in Psychology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Met deze cursus kun je psychologie studeren als een eenmalige graad, waardoor je een grondige kennis van het onderwerp hebt.

Door psychologie te studeren aan BGU krijg je een diepgaand inzicht in het wetenschappelijke karakter van het onderwerp en of het een bredere culturele en sociale impact heeft. Je zult je begrip van psychologie en haar theorieën over de geest, emoties en gedrag ontwikkelen en vertrouwd raken met hoe deze theorieën worden toegepast in ons leven, gemeenschappen en samenlevingen.

Belangrijkste feiten

 • Award: BA (Hons)
 • UCAS-code: C214
 • Duur: 3 jaar
 • Wijze van studeren: voltijds
 • Startdatum: september
 • Toekenningsinstelling: Bishop Grosseteste University
 • Instellingscode: B38

Waarom deze cursus bestuderen?

 • BGU biedt psychologie aan als BA, waardoor de cursus uniek is en u een breder scala aan toekomstige mogelijkheden binnen de geesteswetenschappen en de kunsten kunt verwerven.
 • Verken tussen disciplines en duik in hoe psychologie de praktijk in het gezamenlijke vakgebied informeert en vice versa.
 • Sterke focus op gezondheid en klinische vaardigheden, naast de ontwikkeling van uw praktische en professionele vaardigheden.
 • Concentratie op de voordelen van inzetbaarheid biedt deze cursus uitstekende mogelijkheden voor stages en vrijwilligerswerk gedurende je opleiding.

Toelatingseisen

 • Normaal hebt u 96 -112 UCAS-tariefpunten nodig (van maximaal vier kwalificaties op Advanced Level).
 • We verwelkomen een reeks kwalificaties zoals A / AS-niveaus, BTEC, Access Courses, International Baccalaureate (IB), Cambridge Pre-U, Extended Project.
 • U hebt ook GCSE's nodig in de Engelse taal en wiskunde in klasse C of hoger (of gelijkwaardig).

Over de cursus

Vraag je je ooit af waarom we ons zo gedragen? Hoe ontstaan bendes, teams en vriendschapsgroepen? Vraag je je af of glimlachen je echt positiever maakt? Ga je vaak de grotere vragen over het leven aan en wie we zijn?

Psychologie heeft een wetenschappelijke basis, maar omvat een evenwicht tussen vrije kunsten, technologische kennis, statistieken en computergebaseerde vaardigheden. Naast klassieke psychologische theorieën en onderzoek zul je maatschappelijke kwesties bespreken, specifieke mentale processen bestuderen, zoals geheugen, taal en aandacht, evenals bredere kwesties en theorieën - zowel historisch als hedendaags. Naast het toepassen van psychologische kennis op een scala van onderwerpen, ontwikkel je je vaardigheden in probleemoplossing, data-analyse, voorspellen en redeneren, met een focus op echte toepassingen.

Hier bij BGU zorgen we voor nauwe ondersteuning en contact met je docenten en, met kleine groepsgroottes, krijg je altijd de ondersteuning en feedback die je nodig hebt. We weten ook hoe belangrijk het is om een echte werkomgeving te ervaren, zodat je door middel van stages en andere projecten wordt uitgerust voor elk carrièrepad dat je na je opleiding kunt kiezen. Met onderzoek-geïnformeerd onderwijs en onderzoek-actief personeel, ontvangt u wetenschappelijke training en krijgt u een diepgaand inzicht in de aard van het onderwerp, terwijl u tegelijkertijd uw kennis en theorie toepast op het echte leven.Sponsored by Google Chromebooks Anete Lūsiņa / Unsplash

Levering

Er is geen eenduidige methode van lesgeven bij BGU - we geven onze methoden vorm aan elk vak en elke groep en combineren de beste aspecten van traditioneel universitair onderwijs met innovatieve technieken om studentenparticipatie en interactiviteit te bevorderen.

Je krijgt op verschillende manieren les, van lezingen, tutorials en seminars, tot praktische workshops, cursussen, op werk gebaseerde stages of zelfs laboratoriumlessen. Seminars en workshops in kleine groepen bieden u de mogelijkheid om kwesties die tijdens lezingen aan de orde zijn gesteld te beoordelen en er wordt van u verwacht dat u een onafhankelijke studie uitvoert.

Plaatsingen zijn een belangrijk onderdeel van de opleiding aan BGU. Ze bieden een verrijkende leerervaring voor u om de vaardigheden en kennis die u tijdens uw cursus zult opdoen toe te passen en bieden zo waardevolle praktijkervaring om uw carrière te stimuleren.

Beoordeling

We erkennen dat individuen uit een breed scala van achtergronden en ervaringen komen, dus we gebruiken een verscheidenheid aan beoordelingsstrategieën voor onze cursussen.

Beoordelingen in de psychologie vinden plaats aan het einde van elke module zodat u uw begrip van de gedekte doelstellingen kunt aantonen. Een breed scala aan beoordelingsmethoden wordt gebruikt om uw leerproces te ondersteunen, waaronder portefeuilles, presentaties, displays en examens en laboratoriumprojecten. De psychologiecursus omvat beoordelingen die zijn ontworpen om specifieke vaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen waar u als psycholoog wellicht een beroep op moet doen, of dat nu zo specifiek is als het aantonen van uw praktische counselingvaardigheden in de module Inleiding tot psychologische therapieën, of openlijk argumentatief als in het groepsdebat in de module Persoonlijkheid en individuele verschillen! Beoordelingen zijn ook ontworpen om uw vaardigheden in kritisch denken en analyseren te verbeteren - iets waar psychologen bekend om staan.

Careers

In Psychology stellen we u in staat om de kennis en vaardigheden te ontwikkelen die u aantrekkelijk maken voor een werkgever. Afgestudeerden in de psychologie werken verder in een aantal sectoren, waaronder onderwijs, opleiding of training, lokale overheid, gezondheids- en sociaal werk en in industriële sectoren, waaronder personeelsbeheer. Aan het einde van deze cursus ben je klaar om je kennis van psychologie toe te passen op de wereld waarin je leeft, met de nodige vaardigheden op de werkplek voor een verscheidenheid aan toekomstige carrières. Toekomstige carrières voor afgestudeerden in de psychologie kunnen werk in klinische instellingen, counseling, geestelijke gezondheidszorg, onderwijs en onderzoek omvatten.

Ondersteuning

Studeren aan BGU is een studentgerichte ervaring. Medewerkers en studenten werken samen in een vriendelijke en ondersteunende sfeer als onderdeel van een intieme campusgemeenschap. U zult elk personeelslid persoonlijk kennen en er zeker van zijn dat u hen benadert voor hulp en advies, en medewerkers zullen u herkennen, niet alleen van het zicht, maar als een individu met unieke talenten en interesses. Wij zullen er zijn om u te ondersteunen, persoonlijk en academisch, van introductie tot afstuderen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Hier bij Bishop Grosseteste University (BGU) hebben we al meer dan 150 jaar studenten in het historische hart van de stad Lincoln opgeleid, op een prachtig groene en aangename campus op slechts een pa ... Lees meer

Hier bij Bishop Grosseteste University (BGU) hebben we al meer dan 150 jaar studenten in het historische hart van de stad Lincoln opgeleid, op een prachtig groene en aangename campus op slechts een paar minuten lopen van de kathedraal van Lincoln, het kasteel en de oude Romeinse stad. We zitten op een campus met één site, dus zo ongeveer alles wat je nodig hebt, is in de buurt, of het nu je docenten, je vrienden, je lezingen of de plekken zijn waar je graag wilt ontspannen. Lees Minder