BA (Hons) in Retail Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Winkelen is aan het veranderen. Consumenten maken geen onderscheid meer tussen online winkelen of een bezoek aan de winkels in de hoofdstraat of het winkelcentrum. De industrie reageert al jaren op veranderingen en heeft recentelijk moeten reageren op de wereldwijde Covid-19-pandemie.

Retailers moeten zich aanpassen aan een nieuwe concurrerende realiteit. Door maatregelen van overheden en de reactie van de consument op de Covid-19-crisis moesten retailers hun manier van werken veranderen, wat resulteerde in een andere winkelervaring.

Onze Retail Marketing-cursus biedt een solide basis in de principes van detailhandel, inclusief winkelactiviteiten, marketing en consumentengedrag. Je krijgt de kans om inzicht te verwerven in human resource management, internationale zaken, logistiek en merchandising. Onze medewerkers zijn vooraanstaande academici met een uitstekende internationale reputatie, en ons onderwijs weerspiegelt de allernieuwste onderzoeks- en industriële denkwijzen. U profiteert ook van onze uitgebreide contacten met toonaangevende retailers, die de deur openen naar waardevolle excursies en gastcolleges.

De uitdagingen van de snel evoluerende detailhandel betekenen dat bedrijven bekwame, deskundige managers zoeken die de theorie in de praktijk kunnen brengen. Met een diploma voor handelsmarketing van de University of Stirling , zou u het verschil kunnen zijn waarnaar ze op zoek zijn.

Cursus details

Je studeert Retail Marketing als een vierjarige single honours degree. Je eerste jaar biedt een achtergrond in bedrijfsgerelateerde vakken, die naast studenten van Marketing, Business Studies en Human Resource Management worden gegeven. In latere semesters worden kernmodules in detailhandel en marketing bestudeerd naast een selectie van keuzemodules - waarbij u uw kennis opbouwt in alles, van visuele merchandising tot multi-channel marketing en toeleveringsketens.

Welke banen kan ik krijgen met een diploma voor handelsmarketing?

Onze Retail Marketing-cursus biedt u een uitgebreid scala aan analytische, probleemoplossende en professionele vaardigheden. Deze worden niet alleen gewaardeerd in de detailhandel, maar ook in toenemende mate in andere gebieden van handel, onderwijs, overheid en non-profitorganisaties. Onze opleiding Retail Marketing kan de sleutel blijken te zijn bij het nastreven van een gespecialiseerde carrière in de detailhandel of een meer algemene managementcarrière. Veel van onze afgestudeerden in Retail Marketing hebben nu hogere functies in de sector. We willen je ook een voorsprong geven op de arbeidsmarkt via een reeks gespecialiseerde carrièrediensten waartoe je tijdens - en na - je studie toegang hebt.

Meer dan 95% van alle studenten had vijftien maanden na hun afstuderen een baan of studeerde verder (Graduate Outcomes Survey 2020, HESA)

Wij zijn lid van de Marketing Society Scotland - versterking van onze band met de industrie en het bedrijfsleven.

Afgestudeerden van Retail Marketing uit Stirling werken voor toonaangevende organisaties zoals Tesco, Primark en Amazon.

Retail Marketing-afgestudeerden van de University of Stirling hun bijdrage aan het vormgeven van bedrijven over de hele wereld en zijn momenteel te vinden in functies zoals:

Afdelingsmanager, Primark

Managing Director, Lothian Stores

Mode-koper, Tesco

Graduate Management Scheme, Marks and Spencer

Vergoedingen - 2021/22

  • Buitenlandse studenten (niet-EU): £ £ 15.100
  • Schotse studenten: £ 1.820
  • Studenten uit de rest van het VK: £ 9.250
  • EU-studenten: £ 15.100

Voor EU-studenten die in academiejaar 2021/22 beginnen met studeren, zullen we een automatische studiebeurs van maximaal £ 30.000 toekennen voor de duur van je cursus. Dit is afhankelijk van geschiktheidscriteria

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder