BA (Hons) in Risk Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: CII

Ondanks de uitdagende wereldwijde economische omstandigheden is risicobeheer een groeigebied voor alle soorten organisaties. Er is een toegenomen vraag naar gekwalificeerde risicoprofessionals vanwege het steeds mondialer wordende karakter van activiteiten die samenvallen met toegenomen regelgevingsdruk en naleving.

GCU is de enige universiteit in het Verenigd Koninkrijk die dit soort undergraduate-diploma aanbiedt en daarom een ​​kans creëert om afgestudeerd te worden in de vraag. Tijdens je studie onderzoek je het toegepaste risicobeheerproces vanuit een organisatorisch perspectief met betrekking tot aspecten zoals de identificatie en het beheer van strategische risico's, het beheren van ethiek, compliance- en gedragsrisico's, bedrijfscontinuïteitsbeheer en projectrisicobeheer.

Het diploma heeft uitstekende brancheverbindingen met een belangrijke focus op de beroepsmatige aspecten van risicobeheer en is geaccrediteerd door het Chartered Insurance Institute (CII) en het Institute of Risk Management (IRM).

Het programma legt een sterke nadruk op inzetbaarheid, overdraagbare vaardigheden en betrokkenheid bij de industrie om de 'echte wereld'-context te geven, inclusief reguliere gesprekken van industrie-gerelateerde gastsprekers en bedrijfssponsors.

Je carriere

Toonaangevende bedrijven komen rechtstreeks naar GCU om afgestudeerden van dit programma te werven. Afgestudeerden zijn gaan werken met Camelot, Network Rail, PricewaterhouseCoopers, GlaxoSmithKline, Scottish Power, Aviva, Lloyds of London, Balfour Beatty, Tesco Financial Services, lokale autoriteiten en overheidsorganisaties, Morgan Stanley, Marsh Inc, AON en de NHS.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Fundamentals van financieel management, inleiding tot economie en data-analyse, beheer van risico's in de maatschappij en het bedrijfsleven, recht in zaken, employability, ondernemingen en ondernemerschap I, The Business of Social Science.

Jaar 2

Risico analyse

Jaar 3

Risico, retentie

Jaar 4

Honours Dissertation, Managing Organizational Health, Safety

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

ABBB inclusief Engels plus Nat 5 Maths op C

Een level

BCC PLUS GCSE Wiskunde en Engels op C / 4

ILC hoger

H1, H2, H3, H3, inclusief Engelse PLUS wiskunde op O1

IB Diploma

25 punten moeten wiskunde bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in relevant onderwerp bij DMM PLUS GCSE Maths en Engels op C / 4

Jaar 3

HND

HND Business of HND Administration en IT met AB / BBB in de Graded Units.

Andere bedrijfsgerelateerde HND-kwalificaties kunnen worden overwogen

de Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studententeam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Evaluatiemethoden

Onze benadering van het leren, onderwijzen en beoordelen van onze studenten is afgestemd op de academische behoeften van onze studenten terwijl ze worden voorbereid op de arbeidsmarkt, evenals hun vermogen om zelfstandig te functioneren als levenslang lerenden.

Ons curriculum is ontworpen om de kennis en het begrip van onze studenten over risicomanagement als een academische discipline te ontwikkelen en hen in staat te stellen om logisch en kritisch te reflecteren op de risicotheorie en -praktijk. Parallel hiermee is het curriculum ontworpen om inzetbaarheid te bevorderen. Deze vaardigheden zijn ingebed in het programma en er wordt een breed scala aan methoden gebruikt om te zorgen voor professionele, praktische en persoonlijke ontwikkelingsvaardigheden.

Leer methodes

Direct aandacht voor de branche en ervaring staat centraal in ons onderwijs, door het gebruik van gastcolleges en presentaties op alle niveaus. Dit is vooral belangrijk voor onze nieuwe studenten, omdat het hen helpt de sector te begrijpen waarin ze uiteindelijk een baan zullen vinden.

Een lid van het academische Risk-team fungeert als loopbaanbegeleider voor studenten en helpt hen bij hun inzetbaarheid en bij het zoeken naar een baan. Deze tutor fungeert als een brandpunt voor zowel afgestudeerde banen als studentenplaatsingsmogelijkheden.

Tussen jaar 3 en jaar 4 hebben onze studenten de mogelijkheid om betaalde zomerplaatsingen te verrichten in een breed scala van organisaties, waardoor waardevolle ervaring wordt geboden bij de ontwikkeling van zowel professionele competentie als de vaardigheden en attributen van afgestudeerden die werkgevers nodig hebben.

Professionele accreditatie

Ons BA (Hons) Risk Management-programma is geaccrediteerd door de CII, 's werelds grootste professionele instantie voor verzekeringen, risico's en financiële diensten.

De CII heeft meer dan 115.000 leden in meer dan 150 landen. De CII kent krediet toe in zijn twee professionele kwalificatiekaders voor diegenen die een carrière in verzekeren, risicobeheer of vermogensbeheer zoeken.

Afgestudeerden van de GCU-graad kunnen maximaal 60 studiepunten claimen voor een van de CII-kaders:

Verzekering

Certificaat in verzekering (niveau 3)

40 credits nodig om deze kwalificatie te voltooien, op voorwaarde dat een verplichte unit met 15 credits (wettelijke en regelgevende praktijk IF1 Insurance) wordt aangenomen. Dit betekent dat als studenten deze online on-demand unit passeren, ze slechts 25 van hun credits hoeven te gebruiken om de kwalificatie te voltooien en vijf credits kunnen doorsturen naar een andere kwalificatie.

Diploma in verzekeringen (niveau 4)

120 credits nodig om deze kwalificatie te voltooien, op voorwaarde dat twee verplichte eenheden van 25 credits (P05 Verzekeringsrecht en? P92 Verzekeringsbedrijf en financiën) worden aangenomen. Dit betekent dat als studenten deze units passeren, die beschikbaar zijn in april en oktober, ze slechts één of twee Diploma-leveleenheden hoeven af ​​te ronden om de kwalificatie te voltooien.

Advanced Diploma in Insurance (niveau 6)

290 studiepunten die nodig zijn om deze kwalificatie te voltooien, op voorwaarde dat twee verplichte eenheden van 25 credits (P05 Verzekeringswet en P92 Verzekeringsactiviteiten en financiën) worden aangenomen. Dit betekent dat als studenten deze eenheden passeren, die beschikbaar zijn in april en oktober, ze andere CII-eenheden moeten doorgeven ter waarde van 210 credits om de kwalificatie te voltooien.

Financiële diensten

De 30 studiepunten in dit kader kunnen alleen worden gebruikt in de richting van het Advanced Diploma in Financiële Planning (niveau 6) omdat er voorgeschreven voltooiingsregels zijn voor een ander kwalificatieniveau.

NOTITIE

Uitkeringstoeslagen zijn verschuldigd op het moment van aanmelding wanneer aanvragers een aanvraagformulier moeten invullen.

Op dit moment is er een tijdslimiet van tien jaar voor het aanvragen van vrijstellingen. Het Chartered Insurance Institute behoudt zich het recht voor om, naar eigen goeddunken, kredietwinst te allen tijde te doen, te wijzigen en in te trekken, naar eigen goeddunken en zonder geldelijke compensatie. Studenten dienen contact op te nemen met de programmaleider op het moment van het indienen van de aanvraag om te bevestigen of alle onderscheidingen actueel en geldig zijn.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de services die we bieden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder