BA (Hons) in TESOL & Linguistics

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Met deze cursus kun je TESOL & Linguistics studeren als een eenmalige graad, waardoor je een grondige kennis van het onderwerp krijgt.

Heb je er ooit over nagedacht hoe Engels wereldwijd wordt gebruikt? Heeft u een bijzondere interesse in hoe talen worden geleerd en onderwezen? Dan is onze opwindende nieuwe BA in TESOL & Linguistics (Engels leren aan sprekers van andere talen) de ideale cursus voor jou.

Belangrijkste feiten

 • Award: BA (Hons)
 • UCAS-code: X162
 • Duur: 3 jaar
 • Wijze van studeren: voltijds
 • Startdatum: september
 • Toekenningsinstelling: Bishop Grosseteste University
 • Instellingscode: B38

Waarom deze cursus bestuderen?

 • Gratis vluchten naar Thailand om internationale onderwijservaring op te doen.
 • Krijg tijdens je studie je gratis geaccrediteerde professionele TESOL-onderwijskwalificatie (Trinity-certificaat).
 • Uitstekende mogelijkheden om het lesgeven in TESOL te oefenen in verschillende onderwijsomgevingen, in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld.
 • Ideaal als u uw horizon binnen het onderwijs wilt verbreden, voorbij de traditionele primaire en secundaire leerroutes.

Toelatingseisen

 • Normaal hebt u 96 -112 UCAS-tariefpunten nodig (van maximaal vier kwalificaties op Advanced Level).
 • We verwelkomen een reeks kwalificaties die aan deze vereiste voldoen, zoals A / AS-niveaus, BTEC, toegangscursussen, International Baccalaureate (IB), Cambridge Pre-U, Extended Project.
 • U hebt ook een GCSE in het Engels nodig van graad C of hoger (of gelijkwaardig).

Beurzen

Er zijn beurzen beschikbaar die tot 50% van het collegegeld dekken.

Aanmeldingsprocedure

Om een BGU-beurs aan te vragen, moet je eerst een van onze programma's aanvragen en een plek aangeboden hebben gekregen. Zodra je een aanbieding voor een programma hebt ontvangen, moet je het aanmeldingsformulier invullen dat beschikbaar is op de website van de school.

U wordt gevraagd om te identificeren voor welke beurs u solliciteert en als onderdeel van het proces wordt de aanvragers gevraagd om hun academische prestaties, relevante professionele ervaring en / of carrièredoel te beschrijven. Aanvragers moeten ook verwijzen naar alle andere informatie die hun aanvraag ondersteunt. Dit kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

 • Academische verdienste - Er wordt voldaan aan de vereisten voor cursusinvoer, waaronder Engelse taalvereisten, examenresultaten, transcripties, referenties, academische prijzen of onderscheidingen.
 • Carrière-aspiraties - sollicitanten moeten ons vertellen over hun gekozen carrièredoel en hun ambities om bij te dragen aan hun gekozen vakgebied. Aanvragers moeten de relevantie van de voorgestelde academische cursus voor zijn / haar carrièreplannen vaststellen.
 • Financiële behoefte - Aanvragers moeten hun financiële situatie uitleggen en hoe zij van plan zijn de resterende kosten te dekken, mocht hun aanvraag slagen. Zelfs met een beurs zullen aanvragers moeten aantonen dat ze hun kosten van levensonderhoud in het VK kunnen dekken om aan de vereisten voor een Tier 4-visum te voldoen.
 • Ontwikkelingsimpact - Aanvragers moeten uitleggen hoe ze van plan zijn hun studie te gebruiken om zich te ontwikkelen en bij te dragen aan de samenleving in hun eigen land. Aanvragers moeten bewijzen dat ze zich in het verleden hebben verbonden aan de "ontwikkelingsagenda's" door middel van deelname aan relevante projecten.
 • Extracurriculaire activiteit - Aanvragers moeten bewijs leveren van activiteiten, wat hun afgestudeerde eigenschappen heeft verbeterd, bijvoorbeeld voorbeelden van vrijwilligerswerk, leiderschap en liefdadigheidswerk.

Aanvraagformulieren moeten worden ingevuld en verzonden naar admissions@bishopg.ac.uk en moeten duidelijk worden gemarkeerd met 'International Scholarship Application' in de onderwerpregel.

Hoewel BGU dit aanbod van beurzen aanbiedt, kan het niet garanderen dat uw aanvraag voor een succesvol zal zijn. Het aanvraagproces voor beurzen is concurrerend en BGU behoudt zich het recht voor om geen beurzen toe te kennen aan degenen die bewijzen van de bovenstaande criteria, als de aanvraag niet van de vereiste kwaliteit is.

Alle toegekende beurzen zijn geldig gedurende de looptijd van het programma, voor postdoctorale aanvragers is dit een jaar en voor niet-gegradueerde aanvragers is dit drie jaar.

Over de cursus

Deze cursus biedt je academische kennis, praktische vaardigheden en professionele ervaring als voorbereiding op een toekomst in het Engelse taalonderwijs en verdere studie op het gebied van taalkunde. Het biedt u de middelen en middelen om na te denken over uw professionele praktijk en uw eigen onderzoek uit te voeren. Het is ideaal voor studenten van alle academische achtergronden, omdat er geen vakspecifieke toelatingseisen zijn, behalve GCSE English.

Als onderdeel van deze cursus krijgt u de gelegenheid om het Trinity-certificaat te voltooien in het onderwijzen van Engels aan sprekers van andere talen (CertTESOL). Het invullen van deze zal:

 • U een internationaal erkend TESOL-certificaat bezorgen
 • Bied je een route naar het werk op scholen, hogescholen en andere instellingen over de hele wereld
 • Rust je uit met praktische onderwijsvaardigheden
 • Je krijgt ook ondersteuning en feedback van deskundige docenten en collega's, die deel uitmaken van de wereldwijde TEFL (Engels onderwijzen als vreemde taal)

De cursus is bedoeld voor aspirant-leraren of personen die een carrière willen voortzetten in het werken met leerlingen van het Engels als een extra, tweede of vreemde taal. We zullen met u samenwerken om uw begrip van de verschillende benaderingen van het studeren van talen te verbeteren en te ontwikkelen. U zult overwegen hoe talen worden geleerd, gebruikt en onderwezen in multiculturele gemeenschappen in de geglobaliseerde wereld.

Je bestudeert de geschiedenis, structuur en het gebruik van Engels in verschillende sociale en culturele omgevingen en maakt je vertrouwd met hoe Engels wordt onderwezen in verschillende contexten. Tijdens de cursus ontwikkelt u een uitgebreid begrip van professionele competentie en van de theoretische implicaties van de praktijk van het Engelse taalonderwijs. Met de nadruk op de integratie van praktijk en theorie, maakt u kennis met benaderingen en technieken voor het onderwijzen van de Engelse taal aan sprekers van andere talen en ontwikkelt u een scala aan praktische vaardigheden.

De cursus biedt best practices in lesgeven en leren en biedt tegelijkertijd mogelijkheden voor werk en reizen in het buitenland. Als je bij ons studeert, kun je de kloof overbruggen tussen je huidige kwalificaties en de kennis en vaardigheden die nodig zijn om Engels te onderwijzen in internationale of onafhankelijke Britse instellingen. Het is ook ideaal voor een toekomstige carrière in het lesgeven en biedt een uitstekende voorbereiding op het verkrijgen van een plek op QTS-cursussen, waaronder een PGCE in primair of secundair Engels.

128621_rsz_selective-focus-photo-of-man-using-laptop-1438081.jpg

Levering

Er is geen eenduidige methode van lesgeven bij BGU - we geven onze methoden vorm aan elk vak en elke groep en combineren de beste aspecten van traditioneel universitair onderwijs met innovatieve technieken om studentenparticipatie en interactiviteit te bevorderen.

Je krijgt op verschillende manieren les, van lezingen, tutorials en seminars, tot praktische workshops, cursussen, op werk gebaseerde stages of zelfs laboratoriumlessen. Seminars en workshops in kleine groepen bieden u de mogelijkheid om kwesties die tijdens lezingen aan de orde zijn gesteld te beoordelen en er wordt van u verwacht dat u een onafhankelijke studie uitvoert.

Plaatsingen zijn een belangrijk onderdeel van de opleiding aan BGU. Ze bieden een verrijkende leerervaring voor u om de vaardigheden en kennis die u tijdens uw cursus zult opdoen toe te passen en bieden zo waardevolle praktijkervaring om uw carrière te stimuleren.

Beoordeling

We erkennen dat individuen uit een breed scala van achtergronden en ervaringen komen, dus we gebruiken een verscheidenheid aan beoordelingsstrategieën voor onze cursussen.

Assessment in TESOL & Linguistics is een integraal onderdeel van je leren hier bij BGU en neemt verschillende vormen aan. Studenten worden over het algemeen beoordeeld aan de hand van een breed scala aan methoden, zoals beoordeelde presentaties, schriftelijke opdrachten, online discussie en op ICT gebaseerde taken, onderwijspraktijk en werkportfolio's. Een onderzoeksproject in de vorm van het laatste proefschrift in het derde jaar van de cursus zal studenten aanmoedigen om door onderzoek geïnformeerde Engelse taalleraren te worden die het vermogen hebben om een goed oordeel te vellen over hun eigen praktijk.

Carrière en verdere studie

BGU heeft extreem hoge inzetbaarheidscijfers en de inzetbaarheid voor studenten binnen de School of Teacher Development is bijzonder hoog. Onze BA TESOL en de taalcursus bieden u een solide basis in taalkunde en TESOL. Na succesvolle afronding, kun je je kennis van de nieuwste theorie, beleid en praktijk van internationaal Engels taalonderwijs toepassen op verschillende wereldwijde beroepen. Met je diploma kun je je professionele ontwikkeling voortzetten in Engels taalonderwijs, onderwijs, spraak- en taaltherapie, media, publiceren, zowel in internationale als Britse context. Je krijgt ook de mogelijkheid om verder te studeren binnen een gebied van taalkunde. Afgestudeerden in de taal zijn goed uitgerust om een loopbaan te ondernemen, variërend van marketing en publicatie tot spraak- en taaltherapie. Naast de BA, voor studenten die vooruitgang willen boeken in de richting van het behalen van QTS, bestaan er mogelijkheden om onze pre-teaching cursus te voltooien die u kan helpen bij het vinden van een plaats in een van onze PGCE-cursussen.

Ondersteuning

Studeren aan BGU is een studentgerichte ervaring. Medewerkers en studenten werken samen in een vriendelijke en ondersteunende sfeer als onderdeel van een intieme campusgemeenschap. U zult elk personeelslid persoonlijk kennen en er zeker van zijn dat u hen benadert voor hulp en advies, en medewerkers zullen u herkennen, niet alleen van het zicht, maar als een individu met unieke talenten en interesses. Wij zullen er zijn om u te ondersteunen, persoonlijk en academisch, van introductie tot afstuderen.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Lees meer

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Lees Minder