BA (Hons) in TESOL

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Met deze cursus kun je TESOL studeren

Heb je ooit overwogen hoe Engels wereldwijd wordt gebruikt? Heb je een bijzondere interesse in hoe talen worden geleerd en onderwezen? Zo ja, onze opwindende nieuwe BA in TESOL

Belangrijkste feiten

 • Award: BA (Hons)
 • UCAS-code: X162
 • Duur: 3 jaar
 • Wijze van studeren: voltijds
 • Startdatum: september
 • Toekenningsinstelling: Bishop Grosseteste University
 • Instellingscode: B38

Waarom deze cursus bestuderen?

 • Gratis vluchten naar Thailand om internationale onderwijservaring op te doen.
 • Krijg tijdens je studie je gratis geaccrediteerde professionele TESOL-onderwijskwalificatie (Trinity-certificaat).
 • Uitstekende mogelijkheden om het lesgeven in TESOL te oefenen in verschillende onderwijsomgevingen, in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld.
 • Ideaal als u uw horizon binnen het onderwijs wilt verbreden, voorbij de traditionele primaire en secundaire leerroutes.

Toelatingseisen

 • Normaal hebt u 96 -112 UCAS-tariefpunten nodig (van maximaal vier kwalificaties op Advanced Level).
 • We verwelkomen een reeks kwalificaties die aan deze vereiste voldoen, zoals A / AS-niveaus, BTEC, toegangscursussen, International Baccalaureate (IB), Cambridge Pre-U, Extended Project.
 • U hebt ook een GCSE in het Engels nodig van graad C of hoger (of gelijkwaardig).

Over de cursus

Deze cursus biedt je academische kennis, praktische vaardigheden en professionele ervaring als voorbereiding op een toekomst in het Engelse taalonderwijs en verdere studie op het gebied van taalkunde. Het biedt u de middelen en middelen om na te denken over uw professionele praktijk en uw eigen onderzoek uit te voeren. Het is ideaal voor studenten van alle academische achtergronden, omdat er geen vakspecifieke toelatingseisen zijn, behalve GCSE English.

Als onderdeel van deze cursus krijgt u de gelegenheid om het Trinity-certificaat te voltooien in het onderwijzen van Engels aan sprekers van andere talen (CertTESOL). Het invullen van deze zal:

 • U een internationaal erkend TESOL-certificaat bezorgen
 • Bied je een route naar het werk op scholen, hogescholen en andere instellingen over de hele wereld
 • Rust je uit met praktische onderwijsvaardigheden
 • Je krijgt ook ondersteuning en feedback van deskundige docenten en collega's, die deel uitmaken van de wereldwijde TEFL (Engels onderwijzen als vreemde taal)

De cursus is bedoeld voor aspirant-leraren of personen die een carrière willen voortzetten in het werken met leerlingen van het Engels als een extra, tweede of vreemde taal. We zullen met u samenwerken om uw begrip van de verschillende benaderingen van het studeren van talen te verbeteren en te ontwikkelen. U zult overwegen hoe talen worden geleerd, gebruikt en onderwezen in multiculturele gemeenschappen in de geglobaliseerde wereld.

Je bestudeert de geschiedenis, structuur en het gebruik van Engels in verschillende sociale en culturele omgevingen en maakt je vertrouwd met hoe Engels wordt onderwezen in verschillende contexten. Tijdens de cursus ontwikkelt u een uitgebreid begrip van professionele competentie en van de theoretische implicaties van de praktijk van het Engelse taalonderwijs. Met de nadruk op de integratie van praktijk en theorie, maakt u kennis met benaderingen en technieken voor het onderwijzen van de Engelse taal aan sprekers van andere talen en ontwikkelt u een scala aan praktische vaardigheden.

De cursus biedt best practices in lesgeven en leren en biedt tegelijkertijd mogelijkheden voor werk en reizen in het buitenland. Als je bij ons studeert, kun je de kloof overbruggen tussen je huidige kwalificaties en de kennis en vaardigheden die nodig zijn om Engels te onderwijzen in internationale of onafhankelijke Britse instellingen. Het is ook ideaal voor een toekomstige carrière in het lesgeven en biedt een uitstekende voorbereiding op het verkrijgen van een plek op QTS-cursussen, waaronder een PGCE in primair of secundair Engels.128621_rsz_selective-focus-photo-of-man-using-laptop-1438081.jpg

Levering

Er is geen eenduidige methode van lesgeven bij BGU - we geven onze methoden vorm aan elk vak en elke groep en combineren de beste aspecten van traditioneel universitair onderwijs met innovatieve technieken om studentenparticipatie en interactiviteit te bevorderen.

Je krijgt op verschillende manieren les, van lezingen, tutorials en seminars, tot praktische workshops, cursussen, op werk gebaseerde stages of zelfs laboratoriumlessen. Seminars en workshops in kleine groepen bieden u de mogelijkheid om kwesties die tijdens lezingen aan de orde zijn gesteld te beoordelen en er wordt van u verwacht dat u een onafhankelijke studie uitvoert.

Plaatsingen zijn een belangrijk onderdeel van de opleiding aan BGU. Ze bieden een verrijkende leerervaring voor u om de vaardigheden en kennis die u tijdens uw cursus zult opdoen toe te passen en bieden zo waardevolle praktijkervaring om uw carrière te stimuleren.

Beoordeling

We erkennen dat individuen uit een breed scala van achtergronden en ervaringen komen, dus we gebruiken een verscheidenheid aan beoordelingsstrategieën voor onze cursussen.

Beoordeling in TESOL

Careers

BGU heeft extreem hoge inzetbaarheidscijfers en de inzetbaarheid voor studenten binnen de School of Teacher Development is bijzonder hoog. Onze BA TESOL en de taalcursus bieden u een solide basis in taalkunde en TESOL. Na succesvolle afronding, kun je je kennis van de nieuwste theorie, beleid en praktijk van internationaal Engels taalonderwijs toepassen op verschillende wereldwijde beroepen. Met je diploma kun je je professionele ontwikkeling voortzetten in Engels taalonderwijs, onderwijs, spraak- en taaltherapie, media, publiceren, zowel in internationale als Britse context. Je krijgt ook de mogelijkheid om verder te studeren binnen een gebied van taalkunde. Afgestudeerden in de taal zijn goed uitgerust om een loopbaan te ondernemen, variërend van marketing en publicatie tot spraak- en taaltherapie. Naast de BA, voor studenten die vooruitgang willen boeken in de richting van het behalen van QTS, bestaan er mogelijkheden om onze pre-teaching cursus te voltooien die u kan helpen bij het vinden van een plaats in een van onze PGCE-cursussen.

Ondersteuning

Studeren aan BGU is een studentgerichte ervaring. Medewerkers en studenten werken samen in een vriendelijke en ondersteunende sfeer als onderdeel van een intieme campusgemeenschap. U zult elk personeelslid persoonlijk kennen en er zeker van zijn dat u hen benadert voor hulp en advies, en medewerkers zullen u herkennen, niet alleen van het zicht, maar als een individu met unieke talenten en interesses. Wij zullen er zijn om u te ondersteunen, persoonlijk en academisch, van introductie tot afstuderen.

Laatst bijgewerkt op jan 2020

Over de school

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Lees meer

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Lees Minder