BA (Hons) in bedrijfs- en managementstudies

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze graad combineert de studie van het bedrijfsleven in het algemeen en het bedrijfsmanagement in het bijzonder. Studenten die streven naar enterprise managers of ondernemers zijn in deze mate. Deze brede bedrijfsdiploma helpt studenten managementvaardigheden te bereiken, evenals theorieën over zaken en management. De programmastructuur is ontworpen om studenten keuzes te geven over welke Pathways ze zullen nastreven - wet- of human resource management. Bovendien geeft het studenten extra kennis van andere aspecten van business en management, zoals informatietechnologie, financiën, marketing, internationalisering, onder anderen.

Wie is de aanbestedende instantie?

De BA (Hons) in bedrijfs- en managementstudies en het diploma bedrijfs- en managementstudies in het hoger onderwijs wordt uitgereikt door Cardiff Metropolitan University, VK.

Wat bevat het programma?

De prijs is algemeen in concept en structuur tot niveau 5 Semester 1. De studenten kiezen hun Pathway naar ofwel het recht ofwel het Human Resource Management aan het begin van Niveau 5 Semester 2. De Law Pathway voorziet studenten van een wettelijk kader voor bedrijfsbeheer. Het geeft ook een basis voor internationale aspecten van de wet. Anderzijds traint human resource management de studenten om goed vertrouwd te zijn met menselijke relaties, HR-strategie en resourcing en management van mensen. Het houdt de studenten op de hoogte van de actuele problemen en trends in het managen van de diversiteit van werknemers.

Waar heeft de kwalificatie toe geleid?

Na het behalen van de prijs is er een veelheid aan mogelijke carrièrekeuzes voor studenten die leiden naar bedrijfsmanagers, ondernemers en algemene carrière in het bedrijfsmanagement. De specifieke Pathway naar de wet geeft studenten betere kansen om op een juridische afdeling te werken. Bovendien leidt de Pathway human resource management studenten tot HR-managers, specialist en training en ontwikkeling, specialist.

Hoeveel tijd kost het?

De BA (Hons) in bedrijfs- en managementstudies kan worden behaald over een minimale periode van 4 jaar.

Programmastructuur

BA (Hons.) In bedrijfs- en managementstudies118651_1.jpg

Opties op niveau 6: studenten moeten 3 niveaus van 60 credits kiezen op niveau 6

  • Innovatie en ondernemerschap - SPSP 6032-20 studiepunten
  • Resourcing en ontwikkeling van mensen -GHL6017-20credits
  • Bedrijfsstructuren en -regelingen-GHL6006-20 studiepunten
  • Wettelijk Kader voor Werkgelegenheid-GHL6008-20 studiepunten
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The origin of Gulf College (GC) dates back to 1990 when it was established as a professional and vocational training provider in the Sultanate of Oman. The growth of the institution from a training in ... Lees meer

The origin of Gulf College (GC) dates back to 1990 when it was established as a professional and vocational training provider in the Sultanate of Oman. The growth of the institution from a training institute to a college has been over different phases. In September 2014, Gulf College moved to its new purpose-built campus in Mabela, developed the new strategic plan and entered into an agreement with Cardiff Metropolitan University (CMET) as an additional academic partner. Lees Minder