BA (Hons) in bedrijfseconomie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De mate combineert een breed scala aan technische, analytische en wiskundige vaardigheden. Deze graad is perfect voor studenten met een diepe interesse in de factoren die van invloed zijn op de economie in het algemeen en de bedrijfsorganisatie in het bijzonder. Het primaire doel van de prijs is om een proactieve en holistische afgestudeerde te ontwikkelen met voldoende vaardigheden en kennis van de zakelijke aspecten van de economie en de functionele gebieden van het bedrijfsleven. Daarnaast versterkt een studie van toegepaste micro-economie, gericht op het gedrag van bedrijven en macro-economie, het analyseren van de economie als geheel, het begrip van het bedrijfsleven en legt het de basis voor een bestuurlijke rol.

Wie is de aanbestedende instantie?

De BA (Hons) in bedrijfseconomie en het diploma bedrijfseconomie in het hoger onderwijs wordt uitgereikt door Cardiff Metropolitan University, Verenigd Koninkrijk.

Wat bevat het programma?

De prijs is een combinatie van economische en zakelijke principes die zich richten op macro- en microdetails van de economie en de internationale invloed. Het onderzoekt de verschillende aspecten van economische principes in relatie tot de zakelijke omgeving. Van studenten wordt verwacht dat zij gegevens verzamelen, interpreteren, modellen construeren en deconstrueren, problemen analyseren en oplossingen voorstellen en economische situaties beschrijven en interpreteren. Bovendien zullen studenten ook een glimp opvangen van andere bedrijfsmodules zoals ondernemerschap en ondernemerschap, financiën en financiële planning, bedrijfsontwikkeling, strategisch management en investeringen. Verder maakt werkervaring met persoonlijke ontwikkelingsplanning deel uit van de beloningsstructuur.

Waar heeft de kwalificatie toe geleid?

Na het behalen van de prijs is er een veelheid aan mogelijke loopbaankeuzes voor studenten. De overdraagbare vaardigheden verworven op de cursus zijn zeer aantrekkelijk voor werkgevers, waardoor bedrijfseconomie afgestudeerden zeer verhandelbaar zijn. De bedrijfsgeoriënteerde toegepaste economische wetenschappen op deze prijs biedt een solide basis voor een loopbaan als bedrijfseconoom en meer algemene carrière in het bedrijfsmanagement.

Hoeveel tijd kost het?

De BA (Hons) in bedrijfseconomie kan worden behaald over een minimale periode van 4 jaar.

Programmastructuur118650_1.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The origin of Gulf College (GC) dates back to 1990 when it was established as a professional and vocational training provider in the Sultanate of Oman. The growth of the institution from a training in ... Lees meer

The origin of Gulf College (GC) dates back to 1990 when it was established as a professional and vocational training provider in the Sultanate of Oman. The growth of the institution from a training institute to a college has been over different phases. In September 2014, Gulf College moved to its new purpose-built campus in Mabela, developed the new strategic plan and entered into an agreement with Cardiff Metropolitan University (CMET) as an additional academic partner. Lees Minder