BA (Hons) in boekhouding en financiën

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Dit programma biedt een basisbasis op het gebied van boekhouding en financiën en economie, en biedt studenten de kans om aan het einde van hun eerste jaar naar een van deze gebieden over te stappen als ze dat willen. Studenten die doorgaan met dit programma zullen leren hoe financiële rekeningen te produceren en financiële overzichten te interpreteren. Ze zullen ook vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor management, investeringen en financiële beslissingen in een moderne zakelijke context. Het diploma Accounting and Finance is geaccrediteerd door de professionele boekhoudkundige instanties, waardoor studenten vrijstellingen kunnen aanvragen voor sommige professionele boekhoudkundige examens bij het afstuderen.

Wie is de aanbestedende instantie?

De BA (Hons) in Accounting and Finance en het Accounting and Finance Diploma in het hoger onderwijs wordt uitgereikt door Cardiff Metropolitan University, UK.

Wat bevat het programma?

Het programma richt zich op alle belangrijke gebieden van Accounting en Finance en biedt de kennis en vaardigheden om Accounting en Finance in bredere perspectieven te analyseren en te begrijpen. De kernelementen van Accountancy en Finance zijn Management accounting, Financial Services Regulation en Ethics, Financial accounting, Advance Financial Management, Digital Accounting, Research skills en Summer Experience of Work with Personal Development Planning worden in alle vier de jaren van het programma behandeld. De mogelijkheid om optioneel te kiezen biedt de mogelijkheid om kennis en vaardigheden op specifieke gebieden op te bouwen en te verbeteren, afhankelijk van de individuele vereisten.

Waar heeft de kwalificatie toe geleid?

De kennis en vaardigheden die de afgestudeerden van dit programma hebben opgedaan bij de toepassing van specifieke technische onderzoeken op het gebied van boekhouding en financiën en een goed begrip van de factoren die van invloed kunnen zijn op de boekhouding en de financiële systemen zullen hen brede werkgelegenheidskansen bieden. Ze zullen werkgelegenheidskansen hebben in bijna elke sector, waaronder bankieren, financiële diensten, verzekeringen en accountancy. Ze zullen ook de ruimte hebben om te werken in gebieden voor algemeen beheer.

Hoeveel tijd kost het?

De BA (Hons) in Accounting en Finance kan over een periode van minimaal 4 jaar worden behaald

Programmastructuur

BA (Hons.) BOEKHOUDING118643_Clipboard02.jpg

Opties op niveau 6: studenten moeten uit de onderstaande lijst kiezen uit 3 modules van elk 20 studiepunten

  1. Strategisch beheer GSP6000 - 20 punten
  2. Advanced Financial Reporting-GAA6002-20 creditering
  3. Audit en corporate governance - GAA6003- 20 credit
  4. Kapitaalmarkten en derivaten - krediet van GAC6011-20
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The origin of Gulf College (GC) dates back to 1990 when it was established as a professional and vocational training provider in the Sultanate of Oman. The growth of the institution from a training in ... Lees meer

The origin of Gulf College (GC) dates back to 1990 when it was established as a professional and vocational training provider in the Sultanate of Oman. The growth of the institution from a training institute to a college has been over different phases. In September 2014, Gulf College moved to its new purpose-built campus in Mabela, developed the new strategic plan and entered into an agreement with Cardiff Metropolitan University (CMET) as an additional academic partner. Lees Minder