Lees de Officiële Beschrijving

Missie

De missie van het programma is het bevorderen van culturele, economische, sociale en technologische ontwikkeling door een generatie van volledig uitgeruste communicatie- en media-afgestudeerden voor te bereiden.

Onderscheidende kenmerken van het programma

De faculteit Communicatie en Massamedia is de eerste faculteit in Egypte die film- en mediastudies verzorgt in één programma. Bovendien heeft de faculteit veel deskundigen uit het veld gerekruteerd die verantwoordelijk zijn voor het leer- of trainingsproces. Bovendien is het programma onderscheidend omdat het:

  • Biedt uitgebreide studieprogramma's met film-, uitzend-, journalistieke, public relations- en nieuwe mediamodules uit verschillende subdisciplines, zoals media en maatschappij, media en politiek, film- en mediaanalyse, multimedia en communicatie voor ontwikkeling.
  • Biedt mogelijkheden voor training tijdens het bestuderen door middel van gedrukte publicaties, elektronische portals, geïntegreerde newsroom, virtuele en echte studio's en multimedia-productiestudio.
  • Rust afgestudeerden toe om te kunnen werken in nationale, regionale en internationale media.
  • Kwalificeert studenten met nieuwe communicatietechnologievaardigheden, Engelse en Arabische rapportagevaardigheden, theoretische en praktische kennis en lokale en internationale mediastudieperspectieven.
  • Biedt Britse en Egyptische validatie.106990_Foodcourt2.png

Programmadoelen

De BA (Hons) communicatie- en massamediastudies willen:

  • Studenten voorzien van:

een. systematisch inzicht in de kennisbasis van communicatie en massamedia;

b. het vermogen om complexe problemen zowel systematisch als creatief te analyseren;

c. het vermogen om een ​​gezond oordeel te vellen en hun conclusies duidelijk te communiceren;

d. het vermogen om zelfgestuurd en innovatief te zijn in het aanpakken en oplossen van problemen;

e. het onafhankelijke leervermogen dat nodig is voor voortdurende professionele ontwikkeling; en

f. de vaardigheden en bekwaamheden die vereist zijn om media- en communicatieonderzoekers en academische professionals te worden, zowel regionaal als internationaal.

  • Geef een intellectueel veeleisend curriculum over de concepten, principes, praktijken en ethische aspecten van communicatie en massamedia in Egypte en wereldwijd.
  • Een leeromgeving bieden die studenten met een hoog aangeboren vermogen hun volledige potentieel, persoonlijk en academisch, biedt, zodat ze bij hun afstuderen in staat en vrij zijn om uit vele verschillende carrières te kiezen, en het inzicht, de kennis en persoonlijke volwassenheid hebben om een snelle bijdrage aan hun gekozen werkgelegenheids- of onderzoeksgebied in traditionele en nieuwe media.
  • Geef een programma dat voldoet aan de onderwijsvereisten van geschikte professionele instellingen, zowel nationaal als in het VK.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 12 andere vakken van The British University in Egypt »

Laatst bijgewerkt op December 23, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
6,000 GBP
Deadline
Juli 31, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Juli 31, 2019

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Juli 31, 2019
Einddatum