BA (Hons) in communicatie en massamedia

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Missie

De missie van het programma is het bevorderen van culturele, economische, sociale en technologische ontwikkeling door een generatie van volledig uitgeruste communicatie- en media-afgestudeerden voor te bereiden.

Onderscheidende kenmerken van het programma

De faculteit Communicatie en Massamedia is de eerste faculteit in Egypte die film- en mediastudies verzorgt in één programma. Bovendien heeft de faculteit veel deskundigen uit het veld gerekruteerd die verantwoordelijk zijn voor het leer- of trainingsproces. Bovendien is het programma onderscheidend omdat het:

  • Biedt uitgebreide studieprogramma's met film-, uitzend-, journalistieke, public relations- en nieuwe mediamodules uit verschillende subdisciplines, zoals media en maatschappij, media en politiek, film- en mediaanalyse, multimedia en communicatie voor ontwikkeling.
  • Biedt mogelijkheden voor training tijdens het bestuderen door middel van gedrukte publicaties, elektronische portals, geïntegreerde newsroom, virtuele en echte studio's en multimedia-productiestudio.
  • Rust afgestudeerden toe om te kunnen werken in nationale, regionale en internationale media.
  • Kwalificeert studenten met nieuwe communicatietechnologievaardigheden, Engelse en Arabische rapportagevaardigheden, theoretische en praktische kennis en lokale en internationale mediastudieperspectieven.
  • Biedt Britse en Egyptische validatie.106990_Foodcourt2.png

Programmadoelen

De BA (Hons) communicatie- en massamediastudies willen:

  • Studenten voorzien van:

een. systematisch inzicht in de kennisbasis van communicatie en massamedia;

b. het vermogen om complexe problemen zowel systematisch als creatief te analyseren;

c. het vermogen om een ​​gezond oordeel te vellen en hun conclusies duidelijk te communiceren;

d. het vermogen om zelfgestuurd en innovatief te zijn in het aanpakken en oplossen van problemen;

e. het onafhankelijke leervermogen dat nodig is voor voortdurende professionele ontwikkeling; en

f. de vaardigheden en bekwaamheden die vereist zijn om media- en communicatieonderzoekers en academische professionals te worden, zowel regionaal als internationaal.

  • Geef een intellectueel veeleisend curriculum over de concepten, principes, praktijken en ethische aspecten van communicatie en massamedia in Egypte en wereldwijd.
  • Een leeromgeving bieden die studenten met een hoog aangeboren vermogen hun volledige potentieel, persoonlijk en academisch, biedt, zodat ze bij hun afstuderen in staat en vrij zijn om uit vele verschillende carrières te kiezen, en het inzicht, de kennis en persoonlijke volwassenheid hebben om een snelle bijdrage aan hun gekozen werkgelegenheids- of onderzoeksgebied in traditionele en nieuwe media.
  • Geef een programma dat voldoet aan de onderwijsvereisten van geschikte professionele instellingen, zowel nationaal als in het VK.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

BUE is Egypt’s major university delivering British Higher Education with students graduating with both Egyptian and UK degrees. It is the largest face-to-face provision of British Transnational Higher ... Lees meer

BUE is Egypt’s major university delivering British Higher Education with students graduating with both Egyptian and UK degrees. It is the largest face-to-face provision of British Transnational Higher Education in the Middle East, leading in Educational Quality, the Student Experience, and Research and Enterprise. Lees Minder