Read the Official Description

Ontworpen voor jou

Deze opleiding is gericht op het leveren van de belangrijkste productievaardigheden die nodig zijn om na het afstuderen in verschillende spannende carrières te werken, van animatie en app-ontwikkeling tot videobewerking of grafisch ontwerp.

Je ontwikkelt vaardigheden in het manipuleren van afbeeldingen, video en geluid om websites, animaties, video's en interactieve media te maken voor online en mobiel gebruik. Je produceert een reeks creatieve digitale media en ontwikkelt een contextueel begrip van digitaal ontwerp. De cursus stimuleert je om te innoveren en te experimenteren - de enige beperking is je verbeelding.

In elke fase van je opleiding word je begeleid door internationaal erkende professionals uit de industrie en academisch personeel met commerciële ervaring in videogames, app-ontwikkeling, web, grafisch ontwerp, digitale kunsttheorie en mediaproductie. Je zult worden aangemoedigd om je eigen manier van oefenen door de hele opleiding te ontwikkelen, waarbij je ten volle profiteert van samenwerkingsmogelijkheden met studenten op een breed scala aan verwante cursussen aan de universiteit.

Afgestudeerden verdienen een opvallende portfolio - een extreem sterke positie in de wereld van het ontwerpen van digitale media.


Waarom digitaal ontwerpen op LSBU?

 • Top 3 in Londen voor studenttevredenheid in kunst en design (Complete University Guide 2018).

 • Word een creatieve industrie die klaar is voor de branche. Ontwikkel vaardigheden in het manipuleren van afbeeldingen, video en geluid om websites, animaties, video's en interactieve media te maken voor online en mobiel gebruik.

 • Wordt gegeven door beoefenaars en academici met commerciële ervaring in videogames, app-ontwikkeling, web, grafisch ontwerp, digitale kunsttheorie en mediaproductie.

 • Elephant Studios van meerdere miljoenen ponden: Arri Cameras, Dolby Atmos Surround Sound-studio's en bioscopen, indelingssuites, redactiekamers en gamesontwerpcentra, digitale ontwerpsuites en filmstudio's en fotostudio's die klaar zijn voor de industrie.

 • Samenwerkingen, stages en werkervaringsmogelijkheden met The Photographer's Gallery, BBC, Blyk Mobile, British Red Cross, Museum of London, Tate Britain, the National Theatre en The National Gallery.

 • Internationale uitwisselingsmogelijkheden: leef en studeer aan een internationale partneruniversiteit om je CV te verbeteren en mondiale connecties en vooruitzichten te creëren.

 • Inspirerende locatie: een korte wandeling naar het Southbank Centre, het National Theatre, BFI IMAX, Tate Modern, Royal Festival Hall, The Old Vic Theatre en The Young Vic.Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

U krijgt de gelegenheid een reeks subonderwerpen te leren die te maken hebben met digitaal ontwerp, waaronder creatieve codering, ontwerpen voor interactie en bewegende beeldpraktijken. Alle modules worden beoordeeld door het indienen van individuele en groepscursussen, presentaties, essays en rapporten. Cursussen vormen 95% van uw beoordeling.

Jaar 1

 • Basisprincipes van digitale media
 • Ontwerp voor digitale media
 • Nieuwe media en digitale kunst
 • Creative Coding
 • Denken, schrijven, schrijven in Creative Media

Jaar 2

 • Bewegende beeldpraktijken
 • Ontwerpen voor interactie
 • Kritische theorieën over digitale media
 • Creatieve opdracht: digitale media
 • Collaboratieve praktijken
 • Onderzoek naar digitale media

Jaar 3

 • Digitaal mediaproject: prototype
 • Onderzoeksartikel
 • Beroepspraktijk: digitale media
 • Digitaal mediaproject: productie

Je wordt beoordeeld door ervaren docenten en docenten, die hun onderwijs combineren met diverse digitale mediakunstpraktijken in de industrie, freelance en visuele kunstcontexten. Je praktische werk wordt ondersteund door een team van technische docenten en maakt gebruik van onze middelen in het Keyworth Arts and Media Center, gehuisvest in het Keyworth Center van LSBU. Hier hebt u toegang tot stilstaande camera's, HD-camera's, apparatuur voor het opnemen van veldgeluiden en vijf laboratoria met computers met een hoge specificaties die geavanceerde multimedia- en videosoftware ondersteunen.


employability

Deze cursus is ideaal als je carrière wilt maken in de culturele en media-industrie. Het is ook een geschikte keuze voor loopbaanontwikkeling als u een creatieve mediaproducent bent die van richting wil veranderen of uw vaardigheden wil verbreden om digitale mediatechnologieën te omvatten.

Pas afgestudeerden hebben rollen gevonden op alle gebieden van digitale mediaproductie en -ontwerp, inclusief het creëren van mobiele telefoons; sociale media; flash-ontwerp; bewegende beelden; video productie; animatie; en webontwerp - banen veiligstellen met Knifedge, vindt u bijgevoegd, Other Creative, Sony, BBC en Apple.

Als je afstudeert in deze cursus, kun je een vervolgstudie op postdoctoraal niveau aanvragen.


Inzetbaarheidsservice

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


uitrusting

Mac Lab

The Elephant Studios op LSBU Mac Lab is uitgerust met Quad-Core en Dual GPU MacPros, beschikbaar voor workshops over digitale media en zonder toezicht werk van studenten.


Fotografie Studio

De Fotografie Studio is een ruimte met dubbele hoogte met een lichtsysteem voor fotografie, airconditioning, een groene ruimte (voor make-up en kledingkast) en twee aparte systemen met colourama met een reeks achtergrondopties (inclusief vinyl en papier).


Grading Suites

De Grading Suites hebben neutrale muurkleuren en verlichting voor optimale omstandigheden voor de colorist. De premium suite (Grading Suite 1) bevat een Dolby-gekalibreerd scherm om ideale omstandigheden te garanderen.


Suites bewerken

De zeven bewerkingssuites zijn ideaal voor het snel bewerken van video, geluid en opnames. Alle suites zijn verbonden met een supersnelle 10 Gb / s-netwerk, waardoor het mogelijk is om te bewerken en te sorteren, terwijl productiedossiers snel worden gedeeld.


Print Lab

Een fotografisch gespecialiseerd printlaboratorium met vijf A2-printers, een A0-printer, een montagepers en zes MacPros met gespecialiseerde monitoren.


Film bekijken

Deze bioscoop met 36 zitplaatsen beschikt over een 4K-projector en 5.1-geluidsweergave en is ideaal om productiewerk voor te beluisteren voordat deze naar het publiek gaat.


Film Studio en Soundstage

De Film Studio is een ruimte met dubbele hoogte met een verlichtingsrooster, DMX-lichtregeling, groen schermachtergrond, airconditioning, groene kamer (voor make-up en kledingkast) en geluidsisolatie voor gebruik als een geluidsbeeld.


Onderwijzen en leren

Je zult worden aangemoedigd om je eigen manier van oefenen door de hele opleiding te ontwikkelen, waarbij je ten volle profiteert van samenwerkingsmogelijkheden met studenten op een breed scala aan verwante cursussen aan de universiteit.

Je wordt onderwezen door ervaren docenten die hun onderwijs combineren met diverse digitale mediakunstpraktijken in de industrie, freelance en visuele kunstcontexten.

Je praktische werk wordt ondersteund door een team van technische docenten en maakt gebruik van onze middelen in het Keyworth Arts and Media Center, gehuisvest in het Keyworth Center van LSBU. Hier hebt u toegang tot stilstaande camera's, HD-camera's, apparatuur voor het opnemen van veldgeluiden en vijf laboratoria met computers met een hoge specificaties die geavanceerde multimedia- en videosoftware ondersteunen.


Jaarbegeleiding

Als een student in de kunst- en creatieve industrie, wordt je tijdens je eerste drie weken bij LSBU een benoemd tutor toegewezen. De rol van je mentor is om je primaire aanspreekpunt te zijn voor academische en professionele ontwikkelingsondersteuning.

Je mentor zal je ondersteunen om het meeste uit je tijd bij LSBU te halen, door advies en bewegwijzering te geven aan andere bronnen van ondersteuning op de universiteit.

Je tutor zou de eerste persoon op de universiteit moeten zijn met wie je praat als je problemen hebt die van invloed zijn op je werk. Dit kunnen academische, financiële, gezondheidsgerelateerde of andere soorten problemen zijn.

Je zult gedurende 30 minuten gedurende je cursus minstens een keer per semester afspraken hebben met een persoonlijke mentor. U kunt contact opnemen met uw mentor voor extra vergaderingen of ondersteuning per e-mail.


Toelatingseisen

 • Een niveau BCC of
 • BTEC National Diploma MMM of
 • Toegang tot HE-kwalificaties met 9 Onderscheidingen 36 Verdiensten of
 • Equivalent niveau 3 kwalificaties ter waarde van 106 UCAS-punten.
 • Kandidaten moeten 5 GCSE's AC houden, inclusief wiskunde en Engels of gelijkwaardig (gereformeerde GCSE's graad 4 of hoger).
 • We verwelkomen kwalificaties van over de hele wereld. Engelstalige kwalificaties voor internationale studenten: IELTS-score van 6,0 of Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Program taught in:
Engels

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Jaar 1 Voltijd VK / EU-vergoeding: £ 9250; Internationale bijdrage: £ 13125.
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019