BA (Hons) in duurzaam evenementenbeheer - UG-MAO-SEM

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Invoering

Gebeurtenissen variëren in omvang, schaal en complexiteit, van mega-evenementen tot een zakelijke bijeenkomst. Ze kunnen een breed scala aan activiteiten omvatten, van sport en cultuur tot productintroducties en fondsenwerving. Een succesvolle evenementenmanager moet over vaardigheden beschikken in een breed scala van vakgebieden. De opleiding Sustainable Events Management overschrijdt de grenzen tussen marketing, human resources, financiën, planning en andere zakelijke vaardigheden om multidisciplinaire, creatieve teamleiders te ontwikkelen die in staat zijn om het grootste evenement tot in het kleinste detail te organiseren. De ervaringsgerichte focus op evenementen als managementvorm vertegenwoordigt een creatieve en dynamische benadering die relevant is voor organisaties die ernaar streven te voldoen aan de ontspanningsbehoeften van de samenleving, terwijl ze een afgestudeerde produceren die goed thuis is in management, met expliciete vaardigheden en kennis op het gebied van zaken, management en marketing en het vermogen om in de praktijk toepassen.

Toelatingseisen

Academische vereisten

Vierjarige Honours graad
SQA Hoger: ABBB - één zittend. AABB - twee vergaderingen. GCE A-niveau: BBB IB Diploma: 32 punten.

Drie jaar Honours diploma
SQA Adv. Hoger: ABB GCE A-niveau: ABB IB Diploma: 35 punten.

Andere qualificaties

HNC / HND: Jaar één minimale vermelding Schotse HNC / D - Bs in gesorteerde eenheden Engels, Welsh en NI HNC / D - verdiensten en onderscheidingen.

Geavanceerde invoer

Geavanceerde invoer is mogelijk met een HNC / D in Business. Raadpleeg onze pagina met geavanceerde toegang voor meer informatie.

Toegang tot cursussen

Toegangscursussen en andere Britse / EU- en internationale kwalificaties zijn ook welkom.

Extra informatie

Algemene toelatingseisen zijn van toepassing.

Standaard Wiskunde Grade (3), National 5 (C), Intermediate 2 (C), GCSE (C) of gelijkwaardig.

Als examens over twee zittingen worden afgelegd of als er herhalingen of upgrades zijn, kunnen de toelatingseisen hoger zijn.

INTO University of Stirling

INTO University of Stirling biedt een International Foundation-programma voor die internationale studenten die niet voldoen aan de vereiste academische en Engelstalige criteria. Deze cursussen bieden een route om te studeren aan de University of Stirling door een uitstekende leer- en leerervaring in de hoogwaardige studiefaciliteiten op de campus.

International Foundation

Succesvolle afronding van de International Foundation in Business, Finance, Economics en Marketing tot de vereiste standaard biedt directe toegang tot het tweede jaar van deze graad.

Engelse taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van je Engelse taalvaardigheid:

  • IELTS: 6.0 met minimaal 5.5 in elke vaardigheid
  • Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE): Grade C
  • Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): Grade C
  • Pearson-test van het Engels (academisch): 54 met 51 in elke component
  • IBT TOEFL: 80 zonder een subtest van minder dan 17

Als je je Engelse taalvaardigheid wilt verbeteren voordat je deze cursus binnengaat, biedt onze partner INTO University of Stirling een reeks Engelse taalcursussen. Deze intensieve en flexibele cursussen zijn ontworpen om uw Engelse bekwaamheid voor toegang tot dit niveau te verbeteren.

Structuur en inhoud

Er zijn drie sleutelcomponenten voor de cursus Sustainable Events Management: evenementenbeheer en technische expertise; zakelijke onderneming; en marktbewustzijn. Elk van deze componenten is tijdens de cursus vertegenwoordigd, waardoor een unieke balans ontstaat tussen de generieke bedrijfsstudie-elementen en de meer strakke, op de industrie gerichte evenementen, vrijetijds- en consumentenervaring-gebaseerde modules.

Jaren 1 en 2 zijn ontworpen om u een brede basis te bieden op het gebied van zaken, management en activiteiten in de mondiale omgeving. Je studeert één kernmodule per semester, waarbij je de flexibiliteit hebt om te kiezen uit een reeks opties van de University of Stirling Management School en een bredere universiteit.

Jaren 3 en 4 bieden u theorie en toepassingen van duurzaam evenementbeheer, inclusief het ontwikkelen en beheren van evenementen; digitale en ervaringsgerichte marketing; het beheer van de consumentenervaring; project management; en financiële / bedrijfsmatige modellering. Je gaat elk semester in gesprek met twee kernmodules en kiest een keuze per semester uit de Management School. In het laatste jaar is er de mogelijkheid om aan een individueel project te werken of om als een groep te werken en met een organisatie in gesprek te gaan over een consultancyproject.

Je hebt talloze kansen om geschikte werkgerelateerde vaardigheden te ontwikkelen in elke fase van je studie, culminerend in de module Professional Development and Practice in Semester 8, die je helpt je voor te bereiden op het betreden van de werkplek.

Levering en beoordeling

De cursus Sustainable Events Management wordt gegeven door vooraanstaande academici die werkzaam zijn op het gebied van evenementenbeheer, marketing en business. Er zijn verschillende bezorgmethoden, variërend van presentaties in lezingenstijl tot interactieve sessies van kleine groepen.

Beoordeling is ontworpen om studenten te betrekken bij het nadenken over de echte uitdagingen die evenementenbeheerbedrijven tegenkomen. Variërend van reflectieve essays, bedrijfsrapporten en groepswerkuitdagingen, biedt elke assessment de mogelijkheid voor studenten om uw ontwikkelvaardigheden weer te geven als toekomstige bedrijfsleiders.

Wijzen van studie

Deze cursus wordt full-time of part-time aangeboden.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van deze graad zullen in staat zijn om deugdelijke analytische technieken toe te passen en wetenschappelijke principes en managementvaardigheden te onderbouwen voor de uitdagingen waarmee de evenementenbeheer gerelateerde industrieën geconfronteerd worden. Er zijn veel mogelijkheden in een scala van evenementen management zakelijke organisaties, waaronder projectmanagement van, met name grote evenementen, dat wil zeggen muziekfestival of het beheer van een conferentie en evenement locatie.

Kosten

2018/2019

  • Overzeese studenten (niet-EU) £ 12,140.00
  • Schotse en EU-studenten £ 1.820,00
  • Studenten uit de rest van het VK £ 9.250
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder