BA (Hons) in financiën, investeringen en risico's

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: EPAS CIM

De financiële sector in Schotland beheert meer dan £ 800 miljard aan fondsen en genereert ongeveer £ 7 miljard voor de Schotse economie. Dit programma heeft een track record van het produceren van in-demand afgestudeerden met de kennis en expertise die nodig is om te slagen in de snel veranderende wereld van financiële diensten.

Het programma, dat door Scottish Financial Enterprise is erkend voor zijn innovatie, is bedoeld om uw vaardigheden te ontwikkelen voor een bedrijfstak die in Schotland bijna 100.000 mensen direct en indirect weer hetzelfde inzet. Het omvat alles van persoonlijke financiën tot pensioenfondsen, aandelenmarkten, bedrijfsfinanciering en investeringen en risicobeheer in financiële diensten. Je hebt ook de mogelijkheid om je te specialiseren, afhankelijk van je interesses.

Glasgow School for Business and Society is door het Britse Chartered Institute for Securities and Investment (CISI) uitgeroepen tot Centre of Excellence en dit programma biedt mogelijkheden voor vrijstellingen van verschillende beroepsorganisaties.

Je carriere

Afgestudeerden zijn op verschillende gebieden gaan werken, waaronder financieel advies, risicoanalyse, vermogensbeheer, beleggingsanalyse en pensioenfondsbeheer in organisaties zoals Morgan Stanley, Standard Life, Barclays, Scottish Widows, UBS, Standard Chartered, The Financial Conduct Authority en The Bank of England. Een van onze afgestudeerden werd UK Chartered Financial Planner of the Year genoemd.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Introductie tot financiële theorieën en markten en onderwerpen zoals economie en data-analyse, rechten in het bedrijfsleven en financieel management

Jaar 2

Internationale instellingen en omgeving, bankwezen, persoonlijke financiën, bedrijfsfinanciering en gespecialiseerde module-opties

Jaar 3

Regulering, pensioenen, risicobehoud, overdracht en verzekering in financiële diensten, verzekeringen en financiën, financiële strategieën en opties voor gespecialiseerde modules

Jaar 4

Honours Dissertatie en specialistische onderwerpen zoals International Finance and Investment Analysis en Managing Risk in Financial Institutions, evenals specialistische opties

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

ABBB inclusief Engels plus Nat 5 Maths op C

Een level

BCC PLUS GCSE Wiskunde en Engels op C / 4

ILC hoger

H1, H2, H3, H3, inclusief Engelse PLUS wiskunde op O1

IB Diploma

25 punten moeten wiskunde bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in relevant onderwerp bij DMM PLUS GCSE Maths en Engels op C / 4

Jaar 3

HND-boekhouding

met AAA in de Graded Units of

HND Business

met AA

Andere financiële gerelateerde HND-kwalificaties worden overwogen

De Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Vergoedingen en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar volgen, heeft een limiet van £ 27.750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale studentenbegindata

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Evaluatiemethoden

Onze benadering van leren, onderwijzen en beoordelen is afgestemd op de behoeften van de financiële dienstverlening. We passen een breed scala aan leer- en onderwijsmethoden toe om ervoor te zorgen dat onze studenten de nodige kennis en inzicht verkrijgen, terwijl ze hun intellectuele en persoonlijke vaardigheden ontwikkelen om een ​​leven lang leren te worden.

Onze beoordelingen zijn bedoeld om het onafhankelijke leren van onze studenten te ontwikkelen terwijl ze hun vermogen testen om problemen aan te pakken, argumenten te formuleren en problemen te analyseren. Het resultaat is dat het programma een breed scala aan beoordelingsstijlen hanteert, afgestemd op de inhoud van de modules, en de studenten in staat stelt de ontwikkeling te laten zien, niet alleen van hun schriftelijke vaardigheden en leren, maar ook van vaardigheden zoals presentatie, teamwerk, probleemoplossend en leiderschap, en in het gebruik van IT- en sociale netwerkbronnen zoals Twitter.

Leer methodes

Waar mogelijk wordt in ons onderwijs rekening gehouden met situaties in de financiële sector, zowel in het Verenigd Koninkrijk als daarbuiten, en omvat het inbreng van vakmensen uit de industrie bij het maken of ontwikkelen van modules en bronnen. Verschillende gastsprekers uit de industrie dragen bij aan ons lesprogramma en een aantal financiële dienstverleners sponsort prijzen voor goed presterende studenten.

Om deze aanpak te vergemakkelijken, gebruiken we 'GCULearn', de virtuele leeromgeving van de universiteit, voor alle programmamodules. Via GCULearn zijn alle cursusmaterialen, leesmiddelen, beoordelingen en feedback online beschikbaar. Het wordt ook gebruikt om studenten in staat te stellen online activiteiten en taken uit te voeren, naar podcasts te luisteren, deel te nemen aan online discussiegroepen en deel te nemen aan blogs en op Twitter gebaseerde leeractiviteiten. Deze aanpak wordt gecombineerd met meer traditionele lezingen, tutorials en seminars.

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Epas Accredited