BA (Hons) in financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Studeer Finance aan de University of Stirling en ontdek waarom wij zijn gerangschikt in de top 15 van instellingen voor accountancy en financiën in het VK in de 2018 Times and Sunday Times Good University Guide.

Geworteld in baanbrekend onderzoek en gevormd door de nieuwste ontwikkelingen in de financiële theorie en praktijk, geeft deze cursus u een uitgebreid inzicht in hoe aandelenmarkten werken, hoe bedrijven wisselkoersrisico's verminderen, waarom corporate governance ertoe doet en waarom financiële crises voorkomen. Tijdens je studie krijg je een grondige basis in de theoretische en analytische vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in bedrijfsfinanciering, vermogensbeheer of financiële diensten.

Je studies in Finance kunnen ook worden gecombineerd met een van de vier aanvullende vakken, waaronder onze branche-geaccrediteerde Accountancy-cursus. Afstuderen met een Accountancy en Finance diploma van Stirling betekent dat je aanzienlijke vrijstellingen van professionele examens krijgt als het tijd is om je carrière een nieuwe impuls te geven.

Financiën in Stirling is gerangschikt onder de beste cursussen in zijn soort in het land en heeft een 91% studenttevredenheidsclassificatie, waardoor het het perfecte startpunt is voor een wereld van opwindende kansen.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Gerangschikt in de top 15 van de Britse universiteiten voor boekhouding en financiën (Times and Sunday Times Good University Guide 2018)

# 2 91% studententevredenheidscijfer (The National Student Survey 2017)

# 3 Combineer financiën met een aanvullend onderwerp - inclusief onze viervoudig geaccrediteerde accountancy-cursus

Cursus details

Je kunt Finance studeren als een vierjarig honoursdiploma of samen met een van de vier andere vakken een gecombineerde graad behalen. In de eerste drie semesters studeer je de kernmodules in Finance, Accounting and Economics, en twee andere vakken per semester. Semesters 4-8 hebben betrekking op geavanceerde kernmodules, waaronder fusies en overnames, internationale financiën en financiële analyse. U kunt ook geavanceerde modules in Accounting en Finance kiezen uit een lijst met keuzevakken of uit de vakken die vereist zijn voor de opleiding die u volgt.

Onderwijs

Alles wat u in uw Finance-cursus leert, is geworteld in baanbrekend onderzoek en weerspiegelt de nieuwste ontwikkelingen in de financiële theorie en praktijk. Je leert via een reeks lezingen, tutorials, computer-gebaseerde workshops en onafhankelijke studie. Bij elke stap wordt u aangemoedigd om uw interpersoonlijke vaardigheden te verbeteren en zich bewust te worden hoe deze vaardigheden voldoen aan de behoeften van een werkgever in een zakelijke omgeving.

Beoordeling

Je eindcijfer voor elke Finance-module is gebaseerd op een combinatie van cursussen en examens. Beoordeelde cursussen omvatten meestal essays, oefeningen voor het oplossen van problemen of tests. In je laatste jaar schrijf je een proefschrift - een grote kans om je vaardigheden in onderzoek, gegevensanalyse en communicatie te verbeteren.

In het buitenland studeren

Je hebt de mogelijkheid om je horizon te verbreden en in het buitenland te studeren via onze gevestigde connecties met verschillende internationale universiteiten.

Lees meer over studeren in het buitenland.

Contact

De heer Christopher Coles, cursusdirecteur

44 (0) 1786 466415

cwcoles@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overzeese studenten (niet-EU): £ 12.140
  • Schotse en EU-studenten: £ 1.820
  • Studenten uit de rest van het VK: £ 9.250
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder