BA (Hons) in fotografie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De OCA BA (Hons) fotografie-opleiding is uniek omdat het geen voorkennis veronderstelt die verder gaat dan de basisbewerkingen van een camera. Het is modulair qua concept en levering en de student is vrij om te kiezen uit de beschikbare eenheden op elk niveau, afhankelijk van zijn interesses en ambities. Het is dus mogelijk dat, met tutorialbegeleiding, elke individuele student zijn of haar cursus kan afstemmen op hun uiterlijk en het ontwikkelen van talenten, hun creatieve en intellectuele neigingen.

Degree overzicht

De BA (Hons) fotografie-opleiding ontwikkelt je technische, creatieve en analytische vaardigheden door middel van een zeer gestructureerd studieprogramma dat via een persoonlijke privé-relatie aan je behoeften als student wordt aangepast. Op niveau 5 begint u uw persoonlijke artistieke stem als fotograaf te ontwikkelen door middel van een verkenning van het genre, en er zal meer nadruk worden gelegd op theoretische en kritische studies parallel aan uw praktische werk. Niveau 6 bestaat voornamelijk uit een flexibel onderhandeld programma. Deze drie laatste modules kunnen worden gekoppeld en het brede scala aan tutorspecialismen van de universiteit helpt je te ondersteunen bij het creëren van nieuw en uitdagend werk dat een volwassen kijk op het hele spectrum van fotografische oefeningen laat zien.

Als de afstandsonderwijsarm worden alle OCA-graden gevalideerd door de Universiteit voor de Creatieve Kunsten (UCA). UCA is de nr. 1 specialistische universiteit voor de creatieve industrie in de complete universiteitsgids en staat op de 21e plaats in het Verenigd Koninkrijk door de Guardian University League Tables.

Graaddoelen

  • De toegang tot onderwijs in de fotografie verbreden op het niveau van niet-afgestudeerden via open en flexibel afstandsonderwijs.
  • Een intellectueel stimulerend programma bieden op basis van hoogwaardig studiemateriaal en ondersteuning door docenten.
  • Het ontwikkelen van de creatieve capaciteiten van studenten en hun vermogen om beelden te interpreteren en toe te passen.
  • Het ontwikkelen van kritisch inzicht van studenten over de theoretische en conceptuele vraagstukken die centraal staan ​​in de praktijk van fotografie en de sociale, historische en culturele context waarin het wordt beoefend.
  • Een omgeving bieden waarin de student de mogelijkheid heeft om zijn kijk op de wereld en hun interactie ermee te veranderen, zowel visueel als intellectueel.
  • Het bevorderen van ethische en professionele normen op hoog niveau en een bewustzijn van de mogelijkheden die bestaande en nieuwe ontwikkelingen in de fotografie bieden om hun toepassingsgebieden uit te breiden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Open College of the Arts was founded in 1987 by Michael Young, Lord Young of Dartington, the driving force behind numerous citizen-centred and educational initiatives such as the Consumers Associa ... Lees meer

The Open College of the Arts was founded in 1987 by Michael Young, Lord Young of Dartington, the driving force behind numerous citizen-centred and educational initiatives such as the Consumers Association, the National Extension College and the Open University. Lees Minder