BA (Hons) in het Italiaans

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) in het Italiaans

Italiaans wordt niet alleen in zijn thuisland gesproken, maar ook door meer dan 15 miljoen mensen in Zwitserland, Noord-Amerika en Australië. Door Italiaans te leren, geef je jezelf een hulpmiddel om de culturele rijkdom van Italië te ontdekken en open je ogen voor het Romeinse erfgoed, de Renaissance, moderne architectuur en mode.

Het Italiaans was een van de eerste taalafdelingen die in Kent werd opgericht en we zijn trots om een studierichting te bieden die je de kans geeft om Italiaans te leren naar een hoge standaard en inzicht te krijgen in de Italiaanse cultuur. De cursus behandelt onderwerpen als de geschiedenis van de Italiaanse literatuur, Italiaanse fictie uit de 19e en 20e eeuw, fascisme, neorealistische en post-neorealistische cinema en vrouwelijke auteurs. Je kunt Italiaans studeren aan Kent of je een A-niveau of GCSE hebt in het Italiaans of als beginner. Je kunt voltijds of deeltijds studeren.

De meerderheid van het Italiaanse onderwijzend personeel is moedertaalspreker en er zijn meestal een aantal uitwisselingsstudenten binnen de afdeling, dus je hebt de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de taal. Dit wordt aangevuld door uitstekende technische faciliteiten, waaronder drie satelliet-tv-kanalen, video's, dvd's en computerondersteund leren van talen.

Tijdens uw jaar in het buitenland heeft u de mogelijkheid om in Italië te studeren of te werken. Dit is een fantastische manier om je taalvaardigheden te verbeteren en een diepgaand begrip van de Italiaanse cultuur te krijgen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of European Culture and Languages (SECL) is one of the largest academic schools at the University of Kent, offering an extensive range of undergraduate and postgraduate programmes covering ... Lees meer

The School of European Culture and Languages (SECL) is one of the largest academic schools at the University of Kent, offering an extensive range of undergraduate and postgraduate programmes covering all aspects of European cultural life Lees Minder
Canterbury , Parijs , Rome , Athene + 3 Meer Minder