BA (Hons) in het bedrijfsleven

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Met deze cursus kun je Business studeren als één graad, waardoor je een grondige kennis van het onderwerp hebt.

Business studeren aan BGU biedt je een toegang tot de interne werking van organisaties op een lokale, nationale en internationale manier. Onze centrale filosofie is om uw kennis over het bedrijf in te bedden in echte contexten en tegelijkertijd uw ontwikkeling van academische kennis en begrip van theorieën en modellen van bedrijfspraktijken te ondersteunen.

Belangrijkste feiten

 • Award: BA (Hons)
 • UCAS-code: N100
 • Duur: 3 jaar
 • Wijze van studeren: voltijds
 • Startdatum: september
 • Toekenningsinstelling: Bishop Grosseteste University
 • Instellingscode: B38

Toelatingseisen

 • Normaal hebt u 96 -112 UCAS-tariefpunten nodig (van maximaal vier kwalificaties op Advanced Level).
 • We verwelkomen een reeks kwalificaties die aan deze vereiste voldoen, zoals A / AS-niveaus, BTEC, toegangscursussen, International Baccalaureate (IB), Cambridge Pre-U, Extended Project.

128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Beurzen

Er zijn beurzen beschikbaar die tot 50% van het collegegeld dekken.

Aanmeldingsprocedure

Om een BGU-beurs aan te vragen, moet je eerst een van onze programma's aanvragen en een plek aangeboden hebben gekregen. Zodra je een aanbieding voor een programma hebt ontvangen, moet je het aanmeldingsformulier invullen dat beschikbaar is op de website van de school.

U wordt gevraagd om te identificeren voor welke beurs u solliciteert en als onderdeel van het proces wordt de aanvragers gevraagd om hun academische prestaties, relevante professionele ervaring en / of carrièredoel te beschrijven. Aanvragers moeten ook verwijzen naar alle andere informatie die hun aanvraag ondersteunt. Dit kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

 • Academische verdienste - Er wordt voldaan aan de vereisten voor cursusinvoer, waaronder Engelse taalvereisten, examenresultaten, transcripties, referenties, academische prijzen of onderscheidingen.
 • Carrière-aspiraties - sollicitanten moeten ons vertellen over hun gekozen carrièredoel en hun ambities om bij te dragen aan hun gekozen vakgebied. Aanvragers moeten de relevantie van de voorgestelde academische cursus voor zijn / haar carrièreplannen vaststellen.
 • Financiële behoefte - Aanvragers moeten hun financiële situatie uitleggen en hoe zij van plan zijn de resterende kosten te dekken, mocht hun aanvraag slagen. Zelfs met een beurs zullen aanvragers moeten aantonen dat ze hun kosten van levensonderhoud in het VK kunnen dekken om aan de vereisten voor een Tier 4-visum te voldoen.
 • Ontwikkelingsimpact - Aanvragers moeten uitleggen hoe ze van plan zijn hun studie te gebruiken om zich te ontwikkelen en bij te dragen aan de samenleving in hun eigen land. Aanvragers moeten bewijzen dat ze zich in het verleden hebben verbonden aan de "ontwikkelingsagenda's" door middel van deelname aan relevante projecten.
 • Extracurriculaire activiteit - Aanvragers moeten bewijs leveren van activiteiten, wat hun afgestudeerde eigenschappen heeft verbeterd, bijvoorbeeld voorbeelden van vrijwilligerswerk, leiderschap en liefdadigheidswerk.

Aanvraagformulieren moeten worden ingevuld en verzonden naar admissions@bishopg.ac.uk en moeten duidelijk worden gemarkeerd met 'International Scholarship Application' in de onderwerpregel.

Hoewel BGU dit aanbod van beurzen aanbiedt, kan het niet garanderen dat uw aanvraag voor een succesvol zal zijn. Het aanvraagproces voor beurzen is concurrerend en BGU behoudt zich het recht voor om geen beurzen toe te kennen aan degenen die bewijzen van de bovenstaande criteria, als de aanvraag niet van de vereiste kwaliteit is.

Alle toegekende beurzen zijn geldig gedurende de looptijd van het programma, voor postdoctorale aanvragers is dit een jaar en voor niet-gegradueerde aanvragers is dit drie jaar.

Over de cursus

Onze BA (Hons) Business degree-programma stelt u in staat om een diep begrip van het brede spectrum van bedrijfsgerelateerde onderwerpen te ontwikkelen door een samenhangend aanbod van modules waarmee u uw kennis, vaardigheden en begrip kunt verbeteren en opbouwen terwijl u elk jaar doorloopt .

U leert hoe bedrijven strategisch denken ontwikkelen, hoe ze operationeel functioneren en waar ze rekening mee moeten houden om ervoor te zorgen dat ze winstgevend en productief zijn. Elk jaar van de graad bouwt voort op het voorgaande; in het eerste jaar richt u zich op het begrijpen van de basisprincipes van het bedrijfsleven, waaronder economie en financiën, leiderschap, de ontwikkeling van zakelijke ideeën en hoe bedrijven lopen. In het tweede jaar verdiep je je kennis van bepaalde elementen van de bedrijfspraktijk zoals human resource management en marketing. In jaar drie ligt de nadruk op het uitbreiden van uw kennis en vaardigheden naar de wijdere wereld, en u zult de psychologie van organisaties overwegen en welk leiderschap voor een veranderende wereld, evenals hoe bedrijven van elke omvang hun bedrijfsstrategie moeten ontwikkelen. Je zult ook je begrip van het internationale perspectief vergroten door ondernemerschap in een bredere context te beschouwen.

In deze cursus krijgt u de kans om ervaringen uit de echte wereld te ontwikkelen door eigenaar te worden van uw eigen leerproces en zakelijke projecten te ontwerpen en beheren die gericht zijn op uw interessegebieden. Naarmate elk jaar van de graad vordert, heb je de mogelijkheid om dit werk lokaal, nationaal of internationaal uit te voeren met een scala aan BGU zakelijke en academische netwerken.

De BA (Hons) Business-graad is ook toegewezen aan een CMI niveau 5-diploma in management en leiderschap, waardoor u de kans krijgt om uw graad te vergroten met een professionele kwalificatie als u ervoor kiest om dit te doen; Neem voor meer informatie over de kosten hiervoor contact op met de programmaleider.

Levering

Er is geen eenduidige methode van lesgeven bij BGU - we geven onze methoden vorm aan elk vak en elke groep en combineren de beste aspecten van traditioneel universitair onderwijs met innovatieve technieken om studentenparticipatie en interactiviteit te bevorderen.

Je krijgt op verschillende manieren les, van lezingen, tutorials en seminars tot praktische workshops, cursussen en op werk gebaseerde stages. Seminars en workshops in kleine groepen bieden u de mogelijkheid om kwesties die tijdens lezingen aan de orde zijn gesteld te beoordelen en er wordt van u verwacht dat u een onafhankelijke studie uitvoert.

Plaatsingen zijn een belangrijk onderdeel van de opleiding aan BGU. Ze bieden een verrijkende leerervaring voor u om de vaardigheden en kennis die u tijdens uw cursus zult opdoen toe te passen en bieden zo waardevolle praktijkervaring om uw carrière te stimuleren.

Beoordeling

We erkennen dat individuen uit een breed scala van achtergronden en ervaringen komen, dus we gebruiken een verscheidenheid aan beoordelingsstrategieën voor onze cursussen.

Carrière en verdere studie

Zes 'Graduate Attributes' zijn ingebed in alle BGU-programma's en alle studenten ontvangen een prijs naast hun diploma. Studenten hebben de optie om een hogere prijs te behalen door extra activiteiten te ondernemen en te leren.

122572_rsz_graduate-attributes-just-circle.png

Elk Graduate Attribute is ontworpen om u te ondersteunen bij het verwerven van vaardigheden waarmee u zich onderscheidt. Deze zijn ingebed in je opleidingen, maar om de Excellence Award te behalen kun je ervoor kiezen om een aantal extra activiteiten te ondernemen.

De Excellence Award helpt u om:

 • Verbeter uw persoonlijke ontwikkeling door nieuwe vaardigheden te verwerven
 • Word erkend voor je prestaties
 • Neem deel aan activiteiten, ontmoet nieuwe mensen en veel plezier!

Ondersteuning

Studeren aan BGU is een studentgerichte ervaring. Medewerkers en studenten werken samen in een vriendelijke en ondersteunende sfeer als onderdeel van een intieme campusgemeenschap. U zult elk personeelslid persoonlijk kennen en er zeker van zijn dat u hen benadert voor hulp en advies, en medewerkers zullen u herkennen, niet alleen van het zicht, maar als een individu met unieke talenten en interesses. Wij zullen er zijn om u te ondersteunen, persoonlijk en academisch, van introductie tot afstuderen.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Lees meer

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Lees Minder