BA (Hons) in internationaal supply chain management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Alleen jaar 3

Supply chain management is een groeiend mondiaal specialistisch gebied en een essentiële functie binnen organisaties, met vele aspecten van inkoop en logistiek tot aan operations en projectmanagement.

Dit programma is bedoeld voor studenten met een relevante HND om deel te nemen op jaar 3 en een Honours diploma te behalen. Je ontwikkelt je inzicht in de complexiteit van de interne en externe verbindingen van internationale supply chains en verkrijgt de tools, technieken en managementcapaciteiten die nodig zijn voor een succesvolle carrière. Je ontwikkelt ook je kennis van de wereldwijde uitdagingen die van invloed zijn op het supply chain-proces, inclusief economische, juridische, financiële, strategische en wereldwijde problemen, en hun impact op de internationale handel.

Afhankelijk van je eerdere studiegebied kun je optiemodules selecteren, waaronder projectbeheer en digitale handel en marketing, of kies je voor een taalstudie.

Naast specialistische kennis, ontwikkel je je ondernemende denkwijze, je IT-vaardigheden en de menselijke vaardigheden die cruciaal zijn voor het succesvol implementeren van strategie en verandering in organisaties.

Je carriere

Met de toegenomen wereldwijde concurrentie en de druk van een onzekere economische omgeving, is er een groeiende vraag naar supply chain / logistiek managers die de complexiteit van de interne en externe verbindingen van de huidige internationale supply chain begrijpen. Er zijn kansen voor afgestudeerden in alle industriële sectoren, waaronder openbare diensten, lokale overheid, de NHS, retail, productie, logistiek en engineering.

Wat ga je studeren

Jaar 3

De Enterprise Value-uitdaging, internationale bedrijfsstrategie, bedrijfsonderzoeksmethoden, supply chain management, operations management, optie uit projectmanagement, een taalmodule, digital business en marketing

Jaar 4

Honours Dissertation, Supply Chain Risk Management, Duurzaamheid, Corporate Responsibility en Ethics in International Business, Managing Sustainable Business Excellence, een taalmodule, Management van innovatie en creativiteit, Human Resource Strategies voor organisatorische prestaties

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

Directe toegang tot alleen jaar 3.

Jaar 3

HND Supply Chain Management, HND Business, HND Retail Management of HND Administration en IT met B in de gegradeerde eenheden. Andere gerelateerde HND-kwalificaties kunnen worden overwogen.

De Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Vergoedingen en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar volgen, heeft een limiet van £ 27.750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale studentenbegindata

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Taal optie

Je kunt je vaardigheden als afgestudeerde wereldwijd verbeteren en je carrièrevooruitzichten vergroten door te kiezen voor een moderne taal.

Je hebt de mogelijkheid om moderne talen te leren, waaronder Frans, Spaans, Duits en Italiaans, van beginners tot professioneel niveau, afhankelijk van je eerdere kennis.

Industry Links

Dankzij onze sterke banden met de industrie profiteert u van een reeks interactieve leerervaringen. Regelmatig geven we gastcolleges afgeleverd door experts uit de industrie, masterclasses en excursies om onze studenten een actueel perspectief te geven op het gebied van werkgevers en industrie, waardoor echte ervaring in de klas wordt ingebracht.

Waar mogelijk werken we samen met onze branchepartners om case study-uitdagingen te creëren, waardoor u een uniek inzicht krijgt in de werking van enkele van de grootste bedrijven in het Verenigd Koninkrijk.

Evaluatiemethoden

Beoordelingen zijn bedoeld om uw onafhankelijke leren te ontwikkelen terwijl u uw vermogen om problemen aan te pakken, argumenten en analyseproblemen formuleert, test. Een breed scala aan assessment-strategieën afgestemd op de inhoud van de modules stellen u in staat om niet alleen uw schriftelijke vaardigheden en leren te ontwikkelen, maar ook vaardigheden zoals data-analyse, softwaretoepassingen, presentatie en teamwerk.

Evaluatiemethoden kunnen variëren per module en omvatten: ongeziene onderzoeken, klassentests, schriftelijke cursussen, presentaties en groepswerk.

Bovendien worden casestudies gebruikt binnen evaluaties, zodat al het leren kan worden toegepast op het echte leven.

Leer methodes

De leer- en lesmethoden die we gebruiken, zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat het programma zowel beroepsmatig relevant is als academisch uitdagend. Onze aanpak is studentgericht, praktisch, participatief en relevant voor de behoeften van zowel onze student als werkgevers. We richten ons op een meer onafhankelijke leeraanpak en je wordt aangemoedigd om theorie en praktijk te genereren en kritisch te evalueren.

Naast de traditionele lessen, seminars en workshops / praktische formats, hanteren we een multi-platform benadering van leren die een breed scala aan ondersteunend materiaal omvat, inclusief podcasts, webinars (internet-gebaseerde seminars), discussieborden en onafhankelijke (inclusief web) op basis van) studie. De aard van de klasomgeving is een balans tussen kennisoverdracht, interactiviteit en groepsactiviteiten; waarbij studenten de mogelijkheid hebben om bij te dragen aan de leeromgeving.

De lessen omvatten ook een verscheidenheid aan bedrijfscasestudies, bedrijfsbezoeken en gastsprekers om de huidige sector te weerspiegelen, met name in operaties, supply chain management en logistiek.

De docenten van het programma hebben banden met professionele instanties (CIPS, CILT), bedrijfsnetwerken (Ceed) en persoonlijke netwerken in SCM en logistiek, zodat wordt gewaarborgd dat modules de hedendaagse praktijk weerspiegelen.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de services die we bieden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder