BA (Hons) in internationaal zakendoen met taal

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: EPAS CIM

In de huidige mondiale omgeving verwachten werkgevers dat afgestudeerden een internationaal perspectief hebben, begrijpen hoe bedrijven met klanten en leveranciers over de hele wereld werken en hoe ze worden beïnvloed door evenementen in andere landen. Door te kiezen voor een diploma in International Business with Languages, verkrijgt u een solide basis in zaken en management, samen met een erkende competentie in vreemde talen die u goed positioneert voor een carrière in het internationale bedrijfsleven.

GCU is een van slechts 69 instellingen wereldwijd die de EPAS-accreditatie behalen, wat voor werkgevers aantoont dat uw diploma van wereldklasse is. De universiteit werd geprezen door EPAS voor zijn buitengewone inzet voor de ethiek, verantwoordelijkheid en duurzaamheid (ERS) agenda. Onze afgestudeerden dragen bij aan een samenleving die zich zorgen maakt over duurzaam en ethisch zakendoen.

In eerste instantie studeer je een breed bedrijfscurriculum, waaronder werkcultuur, financieel management, internationale economie, marketing, human resource management en recht, vanuit een Brits en internationaal perspectief. Naarmate je verder komt in je studie zal er meer nadruk komen te liggen op de internationale, culturele, duurzame en ethische context van het bedrijfsleven. Je kunt ervoor kiezen om je internationale perspectief verder te ontwikkelen via een internationale studie-uitwisseling.

Als je wilt afstuderen met een genoemd diploma in BA International Business with Language, moet je BA (Hons) International Business met taal kiezen op aanvraag bij GCU via UCAS.

Wat ga je studeren

Internationaal zakendoen met talen (optie 1ste jaars specialisme) omvat een erkende kwalificatie in uw keuze van Spaans, Frans, Duits of Italiaans voor een carrière in het internationale bedrijfsleven. We bereiden je voor om een ​​afgestudeerde klaar te zijn voor succes, een brede bedrijfs- en managementstichting te verwerven, een wereldwijde kijk op ethisch en duurzaam ondernemen, essentiële leiderschapscompetenties en communicatievaardigheden om aan je carrièreambities te voldoen. Houd er rekening mee dat Talen alleen worden aangeboden als een 'International Business' met 'Talen award' in plaats van een gezamenlijke prijs.

Pas afgestudeerden hebben een baan gevonden bij de BBC, Diageo, Dell, SSE, Tesco PLC, Erasmus Student Network (ESN), Enterprise Rent-A-Car, KPMG UK en Glasgow City Council.

Jaar 1

Introductie tot Internationale Bedrijfsmodules, waaronder Werkplekcultuur en Gedrag, Het Bedrijf van Sociale Wetenschappen, Internationale Economische Vraagstukken en Uitdagingen, Fundamenten in Financieel Management, Stichtingen van Marketing, Rechten in het Bedrijfsleven of een Taalmodule

Jaar 2

Maatschappij, Employability en Business, Essentials of Managing Human Resource, hedendaagse culturele uitdagingen in het internationale bedrijfsleven, financieel management voor decision makers, internationale instellingen en omgevingen of een taalmodule en een optiemodule

Jaar 3

De Enterprise Value Challenge, Business Research Methods and Skills, International Business Strategy, Ethical Trade en International Market Entry Operations Management en een optie, uitwisselingsmogelijkheid beschikbaar via applicatie, studenten die rechtstreeks binnenkomen, krijgen de gelegenheid voor uitwisseling in Trimester B

Jaar 4

Honours Dissertatie en modules in hedendaagse vraagstukken in wereldeconomie, duurzaamheid, bedrijfsverantwoordelijkheid en ethiek in het internationale bedrijfsleven en twee andere gespecialiseerde modules (afhankelijk van gekozen specialisme)

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

AABBB inclusief Engels en taal (Frans, Duits, Italiaans of Spaans) PLUS Nat 5 Maths op C

Een level

BCC inclusief AS niveau Frans, Duits, Italiaans of Spaans op B, PLUS GCSE wiskunde en Engels op C / 4

ILC hoger

H1, H2, H2, H3, H3, inclusief Engels en taal op H2 of hoger PLUS Wiskunde op O1

IB Diploma

25 punten moeten wiskunde bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma bij DMM inclusief AS Level Frans, Duits, Italiaans of Spaans bij B PLUS GCSE Maths en Engels bij C / 4

De Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Vergoedingen en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale studentenbegindata

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

EPAS geaccrediteerd

De Business Program Suite, BA / BA (Hons) International Business (inclusief gezamenlijke awards) en BA / BA (Hons) Business Management, is geaccrediteerd door de Europese Stichting voor Management Development Program Accreditation Scheme (EPAS).

Benchmarken tegen internationale normen, GCU is een van slechts 69 instellingen wereldwijd die EPAS-accreditatie behalen. De universiteit werd geprezen door EPAS voor zijn buitengewone inzet voor de ethiek, verantwoordelijkheid en duurzaamheid (ERS) agenda. Deze goedkeuring geeft onze afgestudeerden een verzekering dat hun kwalificatie bij de beste ter wereld hoort.

Five Star-onderscheiding

Deze cursus is bekroond met vijf QS Stars als onderdeel van het prestigieuze beoordelingssysteem van QS Stars Business Schools, dat meer dan 30 beoordelingsgebieden omvat.?

Industry Links

Dit programma legt sterk de nadruk op het rechtstreeks verbinden van studenten met bedrijven. We nodigen regelmatig gastsprekers uit in de klas om u een actueel perspectief te bieden voor de werkgever en de industrie. Je krijgt de kans om uit de eerste hand ervaringen op te doen door 'live' casestudy-uitdagingen en projecten die je een uniek inzicht geven in de werking van enkele van de grootste bedrijven in het VK.

Op digitaal niveau werk je samen met echte bedrijfsleiders en CEO's met behulp van sociale media, wiki's en blogs, en beschik je over praktische vaardigheden, netwerkmogelijkheden, belangrijke inzichten en een concurrentievoordeel bij het afstuderen.

Evaluatiemethoden

Onze benadering van leren, onderwijzen en beoordelen is afgestemd op de behoeften van internationale bedrijven. We hanteren een breed scala aan leer- en lesmethoden om ervoor te zorgen dat u niet alleen de benodigde kennis en inzichten over de internationale zakenwereld opdoet, maar ook uw intellectuele en persoonlijke vaardigheden ontwikkelt.

Beoordelingsstrategieën omvatten traditionele benaderingen, zoals examens en essays, maar omvatten ook meer eigentijdse evaluatievormen die verband houden met het voorbereiden van de stijl van rapporteren op de werkplek (bijv. Presentaties / rapporten) of gebruik maken van digitale technologieën en mobiele apparaten.

Leer methodes

De leer- en lesmethoden die we gebruiken zorgen ervoor dat het programma zowel beroepsmatig relevant is als academisch uitdagend. Onze aanpak is studentgericht, praktisch en relevant voor de behoeften van de student en werkgevers. We hebben de focus verlegd naar een meer onafhankelijke leeraanpak, waarbij u wordt aangemoedigd om theorie en praktijk te genereren en kritisch te evalueren.

Naast de traditionele lessen, seminars en workshops, hanteren we een multi-platform benadering van leren die een breed scala aan ondersteunend materiaal omvat, inclusief podcasts, webinars (internet-gebaseerde seminars), discussieborden en onafhankelijke (inclusief webgebaseerde seminars). ) studie. In tutorials moedigen we studenten aan om deel te nemen en bij te dragen aan de leeromgeving door middel van discussie en groepswerk.

Gedurende ons programma, zul je ook deelnemen aan 'real world'-scenario's door middel van live-industrieprojecten, casestudy's en onderzoeken en worden aangemoedigd om branchelinks en werkervaring te maximaliseren om de theoretische concepten en kaders die je leert in de praktijk te brengen.

Het scala aan modules, van theoretisch tot praktisch en zakelijk georiënteerd, is ontworpen om u te voorzien van een kritisch bewustzijn van de rol van het bedrijfsleven in de samenleving. Je ontwikkelt het brede scala aan kennis en vaardigheden die nodig zijn om te excelleren als een leider in de industrie of om je carrière als (sociale) ondernemer te starten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Epas Accredited