BA (Hons) in internationale managementstudies met Europese talen en maatschappij

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Meertalige afgestudeerden met een stevige kennis van zaken en marketing zijn zeer gewild op de internationale arbeidsmarkt. Door deze waardevolle vaardigheden samen te brengen, is onze cursus in International Management Studies met European Languages ​​and Society een perfecte voorbereiding op een reeks interessante carrièrekansen.

De cursus combineert de belangrijkste aspecten van het bedrijfsleven met de mogelijkheid om Spaans en / of Frans te studeren. Naast je taalstudies, leer je over de economische, politieke, sociale en culturele omgeving waarin internationaal zakendoen plaatsvindt. Je hebt ook de vrijheid om een ​​extra taal te leren, of modules te volgen in Rechten, Politiek, Accountancy of Economie - het afstemmen van de specifieke kenmerken van je cursus op je eigen persoonlijke ambities.

Als student profiteer je van de uitstekende prestaties van de University of Stirling bij het onderwijzen van zowel moderne talen als zakelijke aangelegenheden, en alles wat je leert zal in de praktijk worden gebracht dankzij uitgebreide mogelijkheden om te studeren en te werken in Spanje, Latijns-Amerika of een Franstalig land. Deze keer in het buitenland geeft u een kans om te ervaren hoe waardevol uw nieuwe taal en zakelijke vaardigheden zijn, zelfs voordat u bent afgestudeerd.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Besteed een semester in Spanje, Latijns-Amerika, Frankrijk, Zwitserland, Canada of Marokko

# 2 Profiteer van ons hoog aangeschreven onderwijs en onderzoek in zowel zakelijke als moderne talen

# 3 96% van onze niet-afgestudeerden is binnen 6 maanden na afstuderen in dienst of verder gestudeerd (Bestemming van Leavers from Higher Education survey 2015/16)

Cursus details

Je studeert drie vakken gedurende je studie. Er zijn twee verplichte Pathways , namelijk een taal (Frans of Spaans) en een Business / Marketing- Pathway . Daarnaast wordt een derde Pathway gekozen uit een tweede taal, Politiek, Financiën, Bedrijfsrecht of Economie.

Onderwijs

Je krijgt les door een mix van lezingen, tutorials en kleuterklaslessen. Bovendien stimuleert het gebruik van IT-middelen en de aanwezigheid van assistenten in de moedertaal in Franse en / of Spaanse lessen een snelle vooruitgang.

Beoordeling

Beoordeling richt zich op een verscheidenheid aan vaardigheden opgedaan in de bestudeerde modules - en varieert van vertalingen tot essays grammatica tests, mondelinge examens en presentaties (in zowel het Engels en de juiste doeltaal). We maken gebruik van zowel permanente evaluatie als examens gedurende de gehele opleiding.

Let op: studenten schrijven geen scriptie van het laatste jaar over dit programma. De beoordeling met betrekking tot Semester 6 Abroad is echter equivalent aan het proefschrift, met onderzoek dat wordt uitgevoerd door de doeltaal (Frans of Spaans) en een uitgebreid stuk schriftelijke en mondelinge beoordeling in de doeltaal.

In het buitenland studeren

Je zult Semester 6 doorbrengen aan een universiteit in Spanje of Latijns-Amerika of aan een universiteit of business school in Frankrijk of aan een van onze andere partners in Quebec, Marokko of Zwitserland. In sommige gevallen is het mogelijk dat studenten van het Frans het hele jaar door 3 studeren aan de Ecole de Management, Straatsburg. Dit moet van tevoren worden besproken met de programmadirecteur.

Alle studenten van dit programma kunnen ook een Engels taalassistentschap aanvragen via de British Council. Dit is een competitief schema en succesvolle aanvragers spenderen een jaar in betaald werk tussen Semester 4 en 5 in Frankrijk of een ander Franstalig land, Spanje of Latijns-Amerika.

Voor studenten die Frans en Spaans studeren en die in aanmerking komen voor het Britse Council-schema, zou een assistentschap onze verblijfsvoorwaarde voor één taal vervullen en zou je Semester 6 in het land van de tweede taal doorbrengen. Studenten van Frans en Spaans die geen assistentschap volgen, zullen moeten voldoen aan onze minimale verblijfsplicht (meestal 4 weken doorgebracht in een Frans of Spaans sprekend land, vaak op een taalschool). Deze minimumverblijfplaats wordt voor rekening van de student en tijdens de vakantieperiode genomen. '

Studenten die slechts één taal spreken, kunnen ook een assistentschap aanvragen, maar deze vervangen niet het verplichte Semester Abroad in Semester 6.

Contact

Dr Cristina Johnston, cursusdirecteur

44 (0) 1786 467531

cristina.johnston@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overzeese studenten (niet-EU): £ 12.140
  • Schotse en EU-studenten: £ 1.820
  • Studenten uit de rest van het VK: £ 9.250
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder