BA (Hons) in internationale modemerken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Fashion branding is een internationale industrie en beïnvloedt een groeiend aantal producten en diensten. Dit onderscheidende programma helpt je om zowel traditionele als digitale vaardigheden en expertise te ontwikkelen om te slagen in deze spannende en dynamische industrie.

Je krijgt een grondig inzicht in fashion branding, samen met business en management, ontwikkeling en promotie van modemerken, visual merchandising, digital fashion branding en internationale marketingstrategie. Je bouwt ook expertise op in gebieden zoals kopen en merchandising, PR, productontwikkeling en merkbeheer.

Je krijgt de kans om deel te nemen aan een jaarlijkse studiereis naar iconische modehoofdsteden zoals Parijs, Milaan of New York. U zult ook profiteren van onze uitstekende branchelinks en gastcolleges van een breed scala van professionals uit de industrie van designhuizen, grote retailers en modebladen, zowel nationaal als internationaal. Onze gastsprekers besteden onschatbare tijd met onze studenten, delen hun unieke inzicht en kennis van zowel lokale als wereldwijde markten, waardoor onze studenten een echt concurrentievoordeel hebben in een zeer competitieve sector. Uitwisselingsmogelijkheden zijn beschikbaar met buitenlandse partnerinstellingen.

Je carriere

Afgestudeerden kunnen rollen nastreven zoals een koper, merchandiser, retailmanager, marketingmanager, PR, merkontwikkeling en -beheer, evenementmanager, stylist, journalist, groothandel of ondernemer.

Pas afgestudeerden hebben een baan bij Mulberry, Hollister en French Connection, met andere functies, waaronder Marketing Development Manager voor Harris Tweed, Business Analyst bij Royal Bank of Scotland, Personal Shopper bij Debenhams, Stylist bij AllSaints Retail Ltd en Karen Millen, Visual Merchandisers with Urban Outfitters, Topshop Topman, House of Fraser, H

Wat ga je studeren

Jaar 1

Werkplekcultuur en -gedrag, zakendoen in sociale wetenschappen, marketing, financieel management, hedendaags modebrillen, optiemodule

Jaar 2

Samenleving, Employability and Business, Managing Human Resources, Consumer Buying Behavior, Creative Fashion Brand Development and Promotion, optiemodule

Jaar 3

De Enterprise Value-uitdaging in de modebranche, bedrijfsonderzoeksmethoden en -vaardigheden, internationale marketingstrategie, digitale modemerken, retail-inkoop en visuele koopwaar, optiemodule

Jaar 4

Honours-dissertatie, veranderende perspectieven in marketingmanagement, internationaal modemerkmanagement en communicatie, optiemodule

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

ABBBB inclusief Engels plus Nat 5 Maths op C

Een level

BCC PLUS GCSE Wiskunde en Engels op C / 4

ILC hoger

H1, H2, H3, H3, H3 inclusief Engels op H2 of hoger PLUS Wiskunde op O1

IB Diploma

25 punten moeten wiskunde BTEC Level 3 Extended Diploma plus GCSE-vereisten bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in relevant onderwerp bij DMM PLUS GCSE Maths en Engels op C / 4

Jaar 3

HND

HND Marketing of HND Retail Management of HND Fashion Design en Productie met Retail met AB / ABB in de Graded Units.

Andere bedrijfsgerelateerde HND-kwalificaties kunnen worden overwogen.

De Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Vergoedingen en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar volgen, heeft een limiet van £ 27.750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale studentenbegindata

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Taal opties

Studenten kunnen ervoor kiezen om een ​​taalmodule te volgen in niveau 2, 3 en 4 van het programma. GCU biedt modules in het Frans, Spaans, Duits, Italiaans en Mandarijn van beginners tot professioneel niveau.

International Study Exchange

Er is de mogelijkheid om een ​​half semester (drie maanden) uitwisseling uit te voeren in niveau 3 van het programma, de plaatsen zijn beperkt. Momenteel hebben we beurzen in Noord-Amerika, Australië, Parijs, Finland, Milaan en Denemarken. We werken aan het opzetten van beurzen in Hong Kong, Istanbul en Milaan.

Industrielinks

We werken hard om gastcolleges te organiseren van modebeoefenaars en bedrijfsleiders om met studenten te praten en u te geven

Evaluatiemethoden

Onze benadering van het leren, onderwijzen en beoordelen van onze studenten is afgestemd op de behoeften van modebrillen, dus we hanteren een breed scala aan leer- en lesmethoden om er niet alleen voor te zorgen dat u de nodige kennis en begrip van de modewereld verkrijgt, maar ontwikkel ook je intellectuele en persoonlijke vaardigheden.

Leer methodes

We gebruiken een combinatie van traditionele, eigentijdse en creatieve methoden in ons onderwijs; uitbreiding tot online tests, visuele essays met behulp van computer-aided design-technologie en live-mode-industrie projecten.

De loopbaanontwikkeling van onze studenten begint bij het binnengaan van GCU, met modules gericht op persoonlijke ontwikkeling en zelfpromotie in de mode-industrie.

Naast de optionele buitenlandse excursie in het derde jaar, organiseren we ook jaarlijkse bezoeken aan enkele van 's werelds modehoofdsteden, waaronder New York, Parijs en Milaan.

Studenten worden aangemoedigd om zomerstages en werkervaring op te doen om hun vaardigheden en kennis van de industrie te vergroten. Deze zijn veelomvattend en omvatten een verscheidenheid aan functies, van high street tot couture. Een van onze studenten zocht bijvoorbeeld een stage bij gerenommeerde ontwerper Philip Treacy en werkte daar nauw samen met de marketingdirecteur tijdens de plaatsing.

GCU werkt ook hard om gastcolleges van modevakbeoefenaars en bedrijfsleiders te organiseren om met studenten te praten, hen een onschatbaar inzicht te geven en hen in staat te stellen de connectie tussen theorie en praktijk beter te demonstreren door hedendaagse inzichten in de sector te bieden.

We hebben sterke banden met een groot aantal grote modebedrijven, waaronder: Cruise, USC, House of Fraser, Reiss, John Lewis, Schuh, Johnstones of Elgin, Eleganza Sposa, Strathberry, M

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder