BA (Hons) in klassieke en archeologische studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling Klassiek

Het verkennen van deze fascinerende en verrijkende periode in Canterbury, een nederzetting uit de late ijzertijd, een Romeins-Britse stad, een Angelsaksische stad en een centrum van het vroege christendom, biedt je een ideale uitvalsbasis om verschillende culturen te bestuderen.

Onze opleiding

Een groot deel van de Europese beschaving is ontstaan ​​uit de klassieke wereld, dus het is niet verrassend dat het nog steeds zeer relevant is vandaag. Klassiek

In je eerste jaar volg je inleidende modules over archeologie en de beschavingen in Griekenland en Rome. Je kunt ook beginners Latijn of Grieks leren.

In je tweede en laatste jaar, je ofwel volg je specifieke Pathway , bijvoorbeeld over de geschiedenis Pathway u het dagelijks leven in het Romeinse rijk of religies in het oude Griekenland kon studeren. Het is ook mogelijk om een ​​veldwerk-oefenmodule te nemen waarin je de nieuwste technieken ontdekt die op archeologische vindplaatsen worden gebruikt. In je laatste jaar voltooi je een proefschrift of een uitgebreid essay (gebaseerd op prestaties of interesse) in een onderwerp van je keuze, ondersteund door een supervisor.

Je kunt ook een aanvraag indienen om een ​​van onze plaatsingsmodules te nemen, waar je leservaring kunt opdoen op een middelbare school, of museum of erfgoedstudies kunt studeren, tijd doorbrengt op een stage in een erfgoedorganisatie of een museum. De plaatsingsmodules worden onderworpen aan een selectieproces.

Jaar in het buitenland / stagejaar

U kunt een aanvraag indienen om een ​​jaar in het buitenland door te brengen als onderdeel van uw opleiding. Studeren in het buitenland is een geweldige kans om een ​​nieuwe cultuur te ontdekken en laat aan toekomstige werkgevers zien dat je het enthousiasme hebt om te slagen in een nieuwe omgeving. Het is mogelijk om een ​​jaar of een termijn in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen. U hoeft geen beslissing te nemen voordat u zich inschrijft bij Kent, maar er zijn wel bepaalde voorwaarden van toepassing. Het is ook mogelijk om een ​​stagejaar in de industrie uit te voeren.

Zie Kent's Go Abroad-pagina's voor meer informatie of de informatie over het plaatsingsjaar van de Faculteit der Geesteswetenschappen.

Extra activiteiten

We werken nauw samen met externe organisaties, zoals de Archeologische Trust van Canterbury, en veel studenten nemen deel aan veldwerkactiviteiten. Je kunt deelnemen aan de door studenten geleide Klassieke en Archeologische Vereniging, die sociale evenementen, filmvertoningen en uitstapjes organiseert.

Onafhankelijke ranglijst

Klassiekers en oude geschiedenis in Kent stonden 12e op de ranglijst van studenttevredenheid in The Complete University Guide 2018 en 14th overall in The Guardian University Guide 2018 .

Voor afgestudeerde prospects werd Classics and Ancient History bij Kent 8e gerangschikt in The Times Good University Guide 2018 . Van studenten Klassiekers die in 2016 zijn afgestudeerd aan Kent, was meer dan 95% binnen zes maanden in werk of verdere studie (DLHE).

Careers

Graduate bestemmingen

Klassiek

  • oudheidkunde
  • de erfgoedindustrie
  • musea
  • bedrijf
  • journalistiek
  • Ambtelijke dienst
  • bibliothecarisheid
  • onderwijs.

Je kunt er ook voor kiezen om verder te studeren op een master- of PhD-niveau.

Toelatingseisen

Home / EU-studenten

De universiteit zal toepassingen van studenten overwegen die een breed scala aan kwalificaties bieden. Typische vereisten staan ​​hieronder vermeld. Studenten die alternatieve kwalificaties aanbieden, moeten contact met ons opnemen voor verder advies.

Het is niet mogelijk om plaatsen aan te bieden aan alle studenten die aan dit typische aanbod / minimumvereiste voldoen.

Kwalificatie

BBB

Toegang tot HE Diploma

De universiteit zal niet noodzakelijk voorwaardelijke aanbiedingen doen aan alle Access-kandidaten, maar zal deze op individuele basis blijven beoordelen.

Als we je een aanbieding doen, moet je het algehele Access to Higher Education-diploma behalen / behalen en moet je mogelijk ook een deel van het totale niveau van 3 studiepunten en / of studiepunten in bepaalde vakken behalen met een verdiende rang of hoger.

BTEC Level 3 Extended Diploma (voorheen BTEC National Diploma)

De universiteit zal aanvragen die houder zijn van BTEC National Diploma en Extended National Diploma Qualifications (QCF; NQF; OCR) op een case-by-case basis in overweging nemen. Neem contact met ons op voor verder advies over uw individuele omstandigheden.

Internationaal baccalaureaat

34 punten algemeen of 15 punten bij HL

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of European Culture and Languages (SECL) is one of the largest academic schools at the University of Kent, offering an extensive range of undergraduate and postgraduate programmes covering ... Lees meer

The School of European Culture and Languages (SECL) is one of the largest academic schools at the University of Kent, offering an extensive range of undergraduate and postgraduate programmes covering all aspects of European cultural life Lees Minder
Canterbury , Parijs , Rome , Athene + 3 Meer Minder