Lees de Officiële Beschrijving

In de publieke opinie

Als u geïnteresseerd bent in hoe organisaties public relations gebruiken om hun reputatie te beïnvloeden en te beheren, kan deze bacheloropleiding iets voor u zijn. Het combineert de kans om een ​​breed begrip van marketingtheorie, -hulpmiddelen en -technieken te ontwikkelen - en erachter te komen hoe public relations hiermee verband houden.

Wij bieden de mogelijkheid voor alle niet-gegradueerde Home / EU-studenten om een stage, stage of werkervaring op te doen terwijl ze een voltijdcursus volgen die start in september 2019.


Waarom marketing met public relations bij LSBU?

 • Wij zijn de nr. 2 brede universiteit in het VK voor studenttevredenheid in marketing (Complete University Guide League Table, 2018) - wat gelukkige studenten betekent.

 • Onze uitzonderlijke leermiddelen en faciliteiten hebben ons de nummer 1 universiteit in het Verenigd Koninkrijk opgeleverd voor het leren van middelen in marketing, de Nationale Studenten Enquête 2016.

 • Als onderdeel van de cursus heeft u de mogelijkheid om werkervaring op te doen in een adviesrol bij een in Groot-Brittannië gevestigd bedrijf.

 • Professionele accreditatie - de cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing en het Institute of Direct en Digital Marketing bieden vrijstellingen voor beroepskwalificaties.

 • Onze steun aan ondernemers betekent dat u een kant en klaar bedrijfsplan kunt ontwikkelen of advies kunt geven als marketingproject voor het laatste jaar.

 • Onze unieke 'teruggave'-cultuur betekent dat u relaties kunt opbouwen met kleine en middelgrote ondernemingen en alumni.

Accreditaties

Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode

modules

Tijdens de cursus ontwikkel je je communicatie- en presentatievaardigheden, creatief management en probleemoplossende vaardigheden en numerieke vaardigheden. De cursus behandelt consumentengedrag, marktonderzoek, productontwikkeling, distributie, prijzen, communicatie, merkbeheer, mediarelaties en communicatiestrategie.

Jaar 1

 • Concepten van Management
 • Principes van marketing
 • Financiële boekhoudkundige grondslagen
 • Bedrijfseconomie
 • Mensen en organisaties
 • Marketing in een digitale wereld

Jaar 2

 • De consument gedragsanalist
 • De communicatiemanager
 • De insight manager
 • De innovatie- en productmanager
 • De Media Relations Manager

Plus één optie uit alle tweedejaars bedrijfsmodules

Jaar 3

 • Optioneel stagejaar in de industrie

Jaar 4

 • PR, propaganda en overtuigende communicatie
 • De Corporate Communications Manager
 • Merkmanagement
 • Marketingstrategie en planning
 • Marketing project
 • Plus twee gespecialiseerde modules van uw gekozen Pathway

employability

Wat is PR? Het gaat allemaal om het zorgen voor de reputatie van een bedrijf, met als doel het verkrijgen van ondersteuning en het beïnvloeden van mening en gedrag - en het onderhouden van wederzijds begrip tussen een organisatie en het publiek. De PR-industrie is nu meer dan £ 9,2 miljard waard voor de Britse economie - met rollen in Public Relations, met name in reputatiemanagement, groeit in aantal: en afgestudeerden natuurlijk, zoals dat er veel vraag naar is.

Carrières in marketing

Als u op zoek bent naar een rol in marketing, kunt u zich aanmelden voor rollen in zakelijke marketing, advertenties, public relations en marktonderzoek. Marketing executives helpen bij het ontwikkelen van marketingcampagnes om een ​​product, dienst of idee te promoten. Het werk kan uitzonderlijk gevarieerd zijn: van het plaatsen en plaatsen van advertenties tot het produceren van marketingmateriaal zoals folders en e-nieuwsbrieven tot het organiseren van evenementen.

Uitstekend schrijven en zelfverzekerde presentatievaardigheden zijn essentieel voor het werken in marketing. Goede mensenvaardigheden zijn ook een must, omdat netwerken bijzonder belangrijk is. Dus is het hebben van een creatieve en adaptieve geest. Een traditioneel carrièrepad loopt van marketingdirecteur tot senior marketingmanager, vervolgens tot marketingmanager en tot slot tot marketingdirecteur. De marketingindustrie is echter erg breed, met veel bedrijven in alle verschillende sectoren die verschillende mate van marketingexpertise vereisen, dus de opties voor progressie variëren aanzienlijk.

Inzetbaarheid vaardigheden

Onze marketingcursussen zijn ontworpen met inzetbaarheid als kern. De concepten en vaardigheden die u hier zult leren, worden vandaag op de werkplek toegepast - we overleggen met de industrie in de ontwerpfase, dus we weten dat u zult afstuderen in de wetenschap dat u het werk met vertrouwen kunt doen en met wat ervaring achter de rug hebt om te bewijzen het.

Als u ervoor kiest om de (optionele) plaatsingsroute uit te voeren bij een Brits bedrijf waar u waardevolle ervaring in de sector kunt opdoen, zullen uw kansen op werk verder verbeteren. Onze beste afgestudeerden werken met merken zoals Unilever, Zenith Watches, traditionele agentschappen waaronder die in de WPP- en Publicis-groepen en in toonaangevende digitale adviesbureaus. Velen helpen bij het opbouwen van kleinere ondernemersondernemingen. Het zijn merkmanagers, marketingmanagers, accountmanagers en consultants.

Je studie voortzetten

Als je afstudeert voor deze cursus, kun je een vervolgstudie op postdoctoraal niveau aanvragen, en de academische kracht van deze cursus betekent dat je ook kunt overwegen om deel te nemen aan academisch onderzoek. Afgestudeerden van deze cursus gaan vaak door met het verbeteren van hun loopbaanperspectief met een postgraduaats diploma zoals:

 • MSc Marketing
 • MSc International Marketing
 • MSc Marketing Communications
 • MSc Marketing (met stage)

Employability Service

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Onderwijzen en leren

We richten ons op ervaringsleren, door een verscheidenheid van real-time live casestudy's en een optionele jaarplanning - zodat u uw kennis kunt toepassen in een werkomgeving en uw inzetbaarheid op een concurrerend gebied kunt verbeteren. Je wordt ondersteund in je overgang naar hoger onderwijs door middel van coaching in het eerste jaar en persoonlijke begeleiding en mentoring in alle fasen.

Het lesgeven wordt verzorgd door middel van formele lezingen, seminars en workshops in kleine groepen en online voor elke module via onze virtuele leeromgeving Moodle (die beschikbaar is op uw mobiel of tablet). Projectwerk wordt begeleid in 1-2-1 sessies en docenten zijn ook beschikbaar voor drop-in-sessies.

Persoonlijke begeleiding

Als een niet-gegradueerde Business student krijg je tijdens je eerste drie weken een named tutor toegewezen aan LSBU. De rol van je mentor is om je primaire aanspreekpunt te zijn voor academische en professionele ontwikkelingsondersteuning.

Je mentor zal je ondersteunen om het meeste uit je tijd bij LSBU te halen, door advies en bewegwijzering te geven aan andere bronnen van ondersteuning op de universiteit. Zij zouden de eerste persoon op de universiteit moeten zijn met wie je spreekt als je problemen hebt die van invloed zijn op je werk. Dit kunnen academische, financiële, gezondheidsgerelateerde of andere soorten problemen zijn.

Je zult gedurende 30 minuten gedurende je cursus minstens één keer per semester afspraken maken met je persoonlijke mentor. U kunt contact opnemen met uw mentor voor extra vergaderingen of ondersteuning per e-mail.

coaching

Studenten in hun eerste jaar van een undergraduate-diploma zullen ook profiteren van ons coachingprogramma. Dit programma is een proactieve benadering van studentenontwikkeling die het potentieel van onze studenten blootlegt via een proces van zelfanalyse, reflectie, planning en actie, waardoor studenten hun vereiste behoeften kunnen ontdekken en bepalen.

Toelatingseisen

2018 Binnenkomst

 • Een niveau BCC of :
 • BTEC National Diploma DMM of :
 • Toegang tot HE-kwalificaties met 9 onderscheidingen en 36 verdiensten of :
 • Equivalent Level 3 kwalificaties ter waarde van 106 UCAS-punten
 • Kandidaten moeten 5 GCSE's AC houden, inclusief wiskunde en Engels, of gelijkwaardig (gereformeerde GCSE's graad 4 of hoger).

We verwelkomen equivalente kwalificaties van over de hele wereld. Engelstalige kwalificaties voor internationale studenten: IELTS-score van 6,0 of Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 132 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op February 24, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 23, 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Jaar 1 Voltijd VK / EU-vergoeding: £ 9250; Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 Deeltijdskosten VK / EU: £ 6935; Internationale bijdrage: £ 9843.75
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Jan. 24, 2022
Aanmeldingslimiet

Sept. 23, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Jan. 24, 2022