Lees de Officiële Beschrijving

Achter de schermen

Wat gebeurt er achter marketing? In deze cursus zult u ontdekken - het is supply chain management, inkoop en logistiek: het onzichtbare maar cruciale onderdeel van marketingactiviteiten. De processen die plaatsvinden tussen bestelling en levering zijn complex, kritisch en duur. En bedrijven die op het juiste moment in de juiste hoeveelheid de juiste goederen kunnen leveren, verdienen geld; degenen die niet kunnen, zullen niet overleven.


Waarom marketing met supply chain en inkoop bij LSBU?

 • Wij zijn de nr. 2 brede universiteit in het VK voor studenttevredenheid in marketing (Complete University Guide League Table, 2018) - wat gelukkige studenten betekent.

 • Onze uitzonderlijke leermiddelen en faciliteiten hebben ons de nummer 1 universiteit in het Verenigd Koninkrijk opgeleverd voor het leren van middelen in marketing, de Nationale Studenten Enquête 2016.

 • Als onderdeel van de cursus heeft u de mogelijkheid om werkervaring op te doen in een adviesrol bij een in Groot-Brittannië gevestigd bedrijf.

 • Professionele accreditatie - de cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing en het Institute of Direct en Digital Marketing bieden vrijstellingen voor beroepskwalificaties.

 • Onze steun aan ondernemers betekent dat u een kant en klaar bedrijfsplan kunt ontwikkelen of advies kunt geven als marketingproject voor het laatste jaar.

 • Onze unieke 'teruggave'-cultuur betekent dat u relaties kunt opbouwen met kleine en middelgrote ondernemingen en alumni.


Accreditaties


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

Tijdens deze cursus ontwikkel je je communicatie- en presentatievaardigheden, creatief management en probleemoplossende vaardigheden en numerieke vaardigheden. De cursus behandelt consumentengedrag, marktonderzoek, productontwikkeling, distributie, prijsbepaling, communicatie, merkbeheer, supply chain management en inkoop.

Jaar 1

 • Concepten van Management
 • Financiële boekhoudkundige grondslagen
 • Bedrijfseconomie
 • Mensen en organisaties
 • Marketing in een digitale wereld

Jaar 2

 • De consument gedragsanalist
 • De communicatiemanager
 • De insight manager
 • De innovatie- en productmanager
 • De kanaalbeheerder

Plus één optie uit alle tweedejaars bedrijfsmodules

Jaar 3

 • Optioneel stagejaar in de industrie

Jaar 4

 • Internationale marketing
 • Merkmanagement
 • Marketingstrategie en planning
 • Marketing project

Plus twee gespecialiseerde modules van uw gekozen Pathway


employability

Deze cursus zal u op de radar zetten van werkgevers die op zoek zijn naar professionals die snel de nieuwe technologieën beheersen die te maken hebben met Supplier Relationship Management (SRM), Procurement Enterprise Resource Planning (ERP) en Customer Relationship Management (CRM). Ons diploma biedt een brede studie in marketing, met de nadruk op het professionele management van moderne inkoop- en supply chain-functies in de wereldwijd verbonden fysieke en online wereld.


Carrières in marketing

Als u op zoek bent naar een rol in marketing, kunt u zich aanmelden voor rollen in zakelijke marketing, advertenties, public relations en marktonderzoek. Marketing executives helpen bij het ontwikkelen van marketingcampagnes om een ​​product, dienst of idee te promoten. Het werk kan uitzonderlijk gevarieerd zijn: van het plaatsen en plaatsen van advertenties tot het produceren van marketingmateriaal zoals folders en e-nieuwsbrieven tot het organiseren van evenementen.

Uitstekend schrijven en zelfverzekerde presentatievaardigheden zijn essentieel voor het werken in marketing. Goede mensenvaardigheden zijn ook een must, omdat netwerken bijzonder belangrijk is. Dus is het hebben van een creatieve en adaptieve geest. Een traditioneel carrièrepad loopt van marketingdirecteur tot senior marketingmanager, vervolgens tot marketingmanager en tot slot tot marketingdirecteur. De marketingindustrie is echter erg breed, met veel bedrijven in alle verschillende sectoren die verschillende mate van marketingexpertise vereisen, dus de opties voor progressie variëren aanzienlijk.


Inzetbaarheid vaardigheden

Onze marketingcursussen zijn ontworpen met inzetbaarheid als kern. De concepten en vaardigheden die u hier zult leren, worden vandaag op de werkplek toegepast - we overleggen met de industrie in de ontwerpfase, dus we weten dat u zult afstuderen in de wetenschap dat u het werk met vertrouwen kunt doen en met wat ervaring achter de rug hebt om te bewijzen het.

Als u ervoor kiest om de (optionele) plaatsingsroute uit te voeren bij een Brits bedrijf waar u waardevolle ervaring in de sector kunt opdoen, zullen uw kansen op werk verder verbeteren. Onze beste afgestudeerden werken met merken zoals Unilever, Zenith Watches, traditionele agentschappen waaronder die in de WPP- en Publicis-groepen en in toonaangevende digitale adviesbureaus. Velen helpen bij het opbouwen van kleinere ondernemersondernemingen. Het zijn merkmanagers, marketingmanagers, accountmanagers en consultants.


Je studie voortzetten

Als je afstudeert voor deze cursus, kun je een vervolgstudie op postdoctoraal niveau aanvragen, en de academische kracht van deze cursus betekent dat je ook kunt overwegen om deel te nemen aan academisch onderzoek. Afgestudeerden van deze cursus gaan vaak door met het verbeteren van hun loopbaanperspectief met een postgraduaats diploma zoals:

 • MSc Marketing
 • MSc International Marketing
 • MSc Marketing Communications
 • MSc Marketing (met stage)


Inzetbaarheidsservice

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


Onderwijzen en leren

We richten ons op ervaringsleren, door een verscheidenheid van real-time live casestudy's en een optionele jaarplanning - zodat u uw kennis kunt toepassen in een werkomgeving en uw inzetbaarheid op een concurrerend gebied kunt verbeteren. Je wordt ondersteund in je overgang naar hoger onderwijs door middel van coaching in het eerste jaar en persoonlijke begeleiding en mentoring in alle fasen.

Het lesgeven wordt verzorgd door middel van formele lezingen, seminars en workshops in kleine groepen en online voor elke module via onze virtuele leeromgeving Moodle (die beschikbaar is op uw mobiel of tablet). Projectwerk wordt begeleid in 1-2-1 sessies en docenten zijn ook beschikbaar voor drop-in-sessies.


Persoonlijke begeleiding

Als een niet-gegradueerde Business student krijg je tijdens je eerste drie weken een named tutor toegewezen aan LSBU. De rol van je mentor is om je primaire aanspreekpunt te zijn voor academische en professionele ontwikkelingsondersteuning.

Je mentor zal je ondersteunen om het meeste uit je tijd bij LSBU te halen, door advies en bewegwijzering te geven aan andere bronnen van ondersteuning op de universiteit. Zij zouden de eerste persoon op de universiteit moeten zijn met wie je spreekt als je problemen hebt die van invloed zijn op je werk. Dit kunnen academische, financiële, gezondheidsgerelateerde of andere soorten problemen zijn.

Je zult gedurende 30 minuten gedurende je cursus minstens één keer per semester afspraken maken met je persoonlijke mentor. U kunt contact opnemen met uw mentor voor extra vergaderingen of ondersteuning per e-mail.


coaching

Studenten in hun eerste jaar van een undergraduate-diploma zullen ook profiteren van ons coachingprogramma. Dit programma is een proactieve benadering van studentenontwikkeling die het potentieel van onze studenten blootlegt via een proces van zelfanalyse, reflectie, planning en actie, waardoor studenten hun vereiste behoeften kunnen ontdekken en beslissen.


Toelatingseisen

 • Een niveau BCC of
 • BTEC National Diploma DMM of
 • Toegang tot HIJ-kwalificaties met 9 Onderscheidingen en 36 Verdiensten of
 • Equivalent Level 3 kwalificaties ter waarde van 106 UCAS-punten.
 • Kandidaten moeten 5 GCSE's AC houden, inclusief wiskunde en Engels, of gelijkwaardig (gereformeerde GCSE's graad 4 of hoger).

We verwelkomen equivalente kwalificaties van over de hele wereld. Engelstalige kwalificaties voor internationale studenten: IELTS-score van 6,0 of Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 132 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op June 10, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Jaar 1 Voltijd VK / EU-vergoeding: £ 9250; Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 Deeltijdskosten VK / EU: £ 6935; Internationale bijdrage: £ 9843.75
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019