BA (Hons) in onderwijskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het studeren van onderwijsstudies aan de BGU geeft je een uitstekend begrip van onderwijs in de breedste zin van het woord, nationaal en wereldwijd, en is een uitstekende keuze als je geïnteresseerd bent in een carrière in het lesgeven of overweegt om in andere onderwijsgerelateerde gebieden te werken.

Belangrijkste feiten

 • Award: BA (Hons)
 • UCAS-code: X301
 • Duur: 3 jaar
 • Wijze van studeren: voltijds
 • Startdatum: september
 • Toekennende instelling: Bishop Grosseteste University
 • Instellingscode: B38

Hoe leren mensen? Wat staat het leren in de weg? Waar kunnen mensen het beste leren - en hoe? Hebben we scholen nodig? Is het mogelijk om de wereld te 'scholen'? Kan onderwijs een verschil maken op het gebied van mensenrechten? Vrouwenrechten? Nationaal? Wereldwijd? Dit zijn slechts enkele van de grote vragen die u zult onderzoeken door Education Studies aan de BGU te studeren. We zijn trots op onze zeer eigentijdse, reactieve en probleemgerichte cursus die zorgvuldig is ontworpen om u dat 'grotere' beeld te geven van onderwijs in een mondiale samenleving. Een diploma Education Studies van BGU zal je goed uitrusten voor de toekomst, ongeacht je carrièrebestemming, maar als je van plan bent om les te gaan geven, zul je merken dat onze modules je ogen zullen openen voor verschillende manieren van denken over onderwijs en zijn doel en plaats in de samenleving.

Onderwijs studeren Bij ons krijg je een uitstekende kennis van onderwijs in de breedste zin van het woord, nationaal en wereldwijd, en het is een uitstekende keuze als je geïnteresseerd bent in een carrière in het lesgeven of overweegt om in andere onderwijsgerelateerde gebieden te werken. Het geeft je diepgaande en reflectieve kennis en begrip van hedendaagse vraagstukken in het onderwijs, direct gerelateerd aan de dagelijkse praktijk. Je debatteert over het onderwijsbeleid, komt meer te weten over de drijvende krachten achter onderwijsverandering in Engeland en overweegt kritisch verschillende benaderingen van scholen en onderwijs, zowel binnen het VK als wereldwijd.

Een belangrijk kenmerk van Education Studies is de focus op jou als ontwikkelaar in ontwikkeling. U wordt aangemoedigd om een sterke persoonlijke onderwijsideologie te ontwikkelen en wordt ondersteund bij de ontwikkeling van veilige inzetbaarheidsvaardigheden door middel van onze werkgebaseerde stages. Een aantal kernmodules omvat elk jaar plaatsingen op scholen of andere onderwijsgerelateerde instellingen en zorgvuldig gestructureerde plaatsingstaken zorgen ervoor dat u waardevolle praktijkervaring uit de eerste hand opdoet.

Wat ga je studeren

Studenten van deze cursus studeren momenteel enkele of alle van de volgende modules

Cursus modules

Jaar 1

 • Perspectieven op leren
 • Leerlingen, scholen en samenleving
 • The Brains Behind it: Concepts of Intelligence

Jaar 2

 • Inclusie en diversiteit
 • Pedagogisch denken
 • Van visie naar realiteit?
 • Professionele contexten
 • Onderwijs in een digitaal tijdperk
 • Een inleiding tot de wereld van onderzoek

Jaar 3

 • Een curriculum van de 21e eeuw
 • Inspirerend leren: Readin ',' Ritin 'en Revellin'
 • Internationale afmetingen
 • Onafhankelijke studie
 • Contexten om te leren
 • Proefschrift

141851_photo-1588072432836-e10032774350.jpg

Toelatingseisen

Normaal gesproken hebt u 96-112 UCAS-tariefpunten nodig (van maximaal vier Advanced Level-kwalificaties). We verwelkomen een reeks kwalificaties die aan deze vereiste voldoen, zoals A / AS-niveaus, BTEC, toegangscursussen, internationaal baccalaureaat (IB), Cambridge Pre-U, uitgebreid project enz.

Hoe je wordt onderwezen

Er is geen eenduidige methode van lesgeven bij BGU - we geven onze methoden vorm aan elk vak en elke groep en combineren de beste aspecten van traditioneel universitair onderwijs met innovatieve technieken om studentenparticipatie en interactiviteit te bevorderen.

Je krijgt op verschillende manieren les, van lezingen, tutorials en seminars tot praktische workshops, cursussen en op werk gebaseerde stages. Seminars en workshops in kleine groepen bieden u de mogelijkheid om kwesties die tijdens lezingen aan de orde zijn gesteld te beoordelen en er wordt van u verwacht dat u een onafhankelijke studie uitvoert.

Plaatsingen zijn een belangrijk onderdeel van de opleiding aan BGU. Ze bieden een verrijkende leerervaring voor u om de vaardigheden en kennis die u tijdens uw cursus zult opdoen toe te passen en bieden zo waardevolle praktijkervaring om uw carrière te stimuleren.

Beoordeling

In Onderwijsstudies wordt de beoordeling uitgevoerd door middel van verschillende soorten cursussen, waaronder essays, rapporten, mondelinge presentaties, multimediapresentaties, reflecterende logboeken en portfolio's. Er zijn geen examens. U kunt tijdens de cursus een of twee mondelinge presentaties of posterpresentaties verwachten als een van een kleine groep studenten. Je bouwt geleidelijk vaardigheden op van multimediapresentatie en derdejaarsstudenten presenteren momenteel een korte, beoordeelde multimediafilm aan hun leeftijdsgenoten. Je bouwt je schrijfvaardigheid gestaag op tijdens de cursus en in het eerste jaar maak je een portfolio van kortere geschreven stukken en twee langere essays, en ontvang je formatieve feedback van je docenten om je te helpen je academische vaardigheden op te bouwen.

Carrière en verdere studie

Afgestudeerden van Education Studies genieten een zeer hoge mate van inzetbaarheid - de cursus bevordert uw persoonlijke en professionele inzetbaarheidsvaardigheden door middel van regelmatige stageplaatsen - en er is veel vraag naar onze studenten. Momenteel voltooit ongeveer 70% van onze studenten een lerarenopleiding en zullen later zeer succesvolle leraren in het basis- of secundair onderwijs worden. Een diploma Education Studies van BGU betekent dat uw carrièremogelijkheden divers zijn. Naast een loopbaan in het onderwijs zijn afgestudeerden van Education Studies goed geplaatst om te werken in andere onderwijsgerelateerde sectoren, gezondheidszorg, sociale zorg, openbare informatie of communicatie. De cursus biedt een goede training voor een functie binnen het bedrijfsleven, dienstverlenende bedrijven, personeel, musea, galeries of goede doelen. Het gevarieerde karakter van deze cursus stelt je ook in staat om verder te studeren, zoals een postdoctorale studie op een masterdiploma.

Geïnteresseerd in een carrière in het lesgeven?

Als undergraduate student bij BGU krijg je een gratis plaats aangeboden op een van onze Preparing for Teaching (P4T) -cursussen als onderdeel van je opleiding (momenteel exclusief voor BGU-studenten).

Onder leiding van ons team van experts op het gebied van lerarenopleiding, is de cursus bedoeld om u voor te bereiden op een plaats in een PGCE-programma. Het behandelt onderwerpen als:

 • Hoe te solliciteren
 • Wat te verwachten bij een sollicitatiegesprek
 • De realiteit van lesgeven en nog veel meer

Je zult niet alleen essentiële vaardigheden opdoen die je zullen ondersteunen in je toekomstige carrière, maar door de cursus te voltooien krijg je ook een gegarandeerd interview voor een van onze zeer gewilde PGCE-cursussen.

Ondersteuning

Studeren aan BGU is een studentgerichte ervaring. Medewerkers en studenten werken samen in een vriendelijke en ondersteunende sfeer als onderdeel van een intieme campusgemeenschap. U kent elk personeelslid persoonlijk en voelt zich zelfverzekerd als u hen benadert voor hulp en advies, en de personeelsleden zullen u herkennen, niet alleen door het zicht, maar ook als een persoon met unieke talenten en interesses.

We zullen er zijn om je persoonlijk en academisch te ondersteunen, van introductie tot afstuderen.

Vergoedingen en financiën

Veel informatie over studiefinanciering is uit tal van bronnen beschikbaar, maar is soms verwarrend en tegenstrijdig. Daarom proberen we u bij BGU alle informatie en ondersteuning te geven die we kunnen bieden tijdens het hele proces. Ons Student Advice-team is experts in het regelen van de financieringsregelingen voor je studie en biedt een scala aan diensten om je stap voor stap door alle aspecten van studiefinanciering te begeleiden.

Aanvragers van een niet-gegradueerde cursus moeten zich aanmelden via UCAS met behulp van de relevante UCAS-code. De aanvraagkosten bedragen £ 12 voor een enkele keuze of £ 23 voor meer dan één keuze. Voor alle aanvragers zijn er volledige instructies bij UCAS om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om uw online aanvraag in te vullen, plus helptekst waar nodig.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Lees meer

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Lees Minder