Lees de Officiële Beschrijving

Gedenkwaardige ervaringen creëren

Deze cursus biedt een twee weken durende residentiële excursie en twee zomervakanties van vijf maanden, zodat je alle vaardigheden krijgt die je nodig hebt om te gedijen in deze opwindende sector - en je bent een jaar eerder klaar voor werk dan je concurrenten op vier jaar graden.

Studeren in het hart van een van 's werelds meest bezochte steden, je zult merken dat je veel verder gaat dan de collegezalen en seminariezalen van LSBU. Je komt op pad en ziet de industrie van dichtbij, dankzij bezoeken aan een reeks toeristische en hospitality-activiteiten, bestemmingen en beurzen - het staat allemaal voor de deur.

Wij bieden de mogelijkheid voor alle niet-gegradueerde Home / EU-studenten om een stage, stage of werkervaring op te doen terwijl ze een voltijdcursus volgen die start in september 2019.

Waarom Toerisme en Gastvrijheid Management bij LSBU?

 • Gratis excursies naar Newcastle en Barcelona helpen u om toerisme en gastvrijheid in verschillende omgevingen in actie te zien.

 • Je werkt aan echte case studies als onderdeel van je opleiding, met bedrijven als Merlin Entertainments, Park Plaza Hotel, Excel en South Bank Centre.

 • Je krijgt het equivalent van tien maanden stages in de zomer, waardoor je waardevolle ervaring hebt en uitstekende netwerkmogelijkheden hebt - zonder het gedoe van een extra jaar studeren.

 • Wij zijn een van de slechts 12 Britse universiteiten die ABTA Education Partners zijn.

 • Ons onderzoek-actieve personeel brengt hun expertise naar uw leren - we waren nummer één in Londen voor onderzoekkwaliteit in 'Hospitality, Leisure, Recreation, and Tourism'. (Complete universiteitsgids, 2018).

 • Waar is beter om te studeren dan in het midden van Londen - de wereldhoofdstad van het toerisme en met veel mogelijkheden om toeristische en horecagelegenheden in actie te zien.

 • Goed onderwijs: nr. 1 London University voor 'Teaching Quality' en 'Research Quality' (Sunday Times League Table, 2017).

Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode

modules

Je bestudeert een breed scala aan onderwerpen om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor de industrie vanaf het moment dat je afstudeert. Deze omvatten veranderingen in de politieke, sociale, ecologische en technologische omgevingen die van invloed zijn op toerisme en gastvrijheid, logistieke en operationele processen, het beheer van een bedrijf en de interactie tussen leveranciers, klanten, middelen en andere belanghebbenden in de wereldeconomie.

Jaar 1

 • Studeren voor duurzaamheid
 • Vrije tijd en consumptie
 • Management en leiderschap
 • Geografieën van het toerisme
 • Fundamenten van gastvrijheid
 • Professionele ontwikkeling

Jaar 2

 • Zakelijke ontwikkeling
 • Marketingstrategie en communicatie
 • Onderzoek voor management
 • Reisdistributie of hospitality-activiteiten
 • Reisdistributie
 • Gastvrijheid

Plus twee modules van:

 • Bestemmingsbeheer
 • Trends in eten en drinken
 • Toerisme in het zuiden van de wereld
 • Gastvrijheid ontwerp

Jaar 3

 • Personeelszaken
 • Managementuitdaging
 • Uitgebreid essay


Plus drie modules van de onderstaande:

Grote en mega-evenementen of Destination marketing.

Toerisme en sociale rechtvaardigheid of internationale gastvrijheidsoperaties.

Erfgoedbeheer of stadstoerisme of internationale transportplanning.

 • Major en mega-evenementen
 • Destination marketing
 • Toerisme en sociale rechtvaardigheid
 • Internationale gastvrijheid operaties
 • Erfgoedbeheer
 • Stedelijk toerisme
 • Internationale transportplanning

employability

Toerisme en gastvrijheid zijn een van de snelst groeiende sectoren van de wereldeconomie en de vraag naar senior managers en gespecialiseerde functies neemt steeds sneller toe. Deze cursus helpt je om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om in deze wereldwijde business te werken en om de commerciële, sociale en culturele uitdagingen die het met zich meebrengt aan te pakken.

Onze afgestudeerden werken over de hele wereld, voor internationale bedrijven en kleine bedrijven. De groei van technologie betekent ook dat er veel start-ups zijn die zich bezighouden met boekingen en logistiek - een ander gebied waar je goed geplaatst bent om naar toe te gaan, mocht je dat willen.

Je carrière beginnen

Onze afgestudeerden werken over de hele wereld; veel voor internationale bedrijven, managementvaardigheden verwerven naarmate ze vorderen. Sommige zijn toegewijd aan de graduate-opleidingsprogramma's die worden aangeboden door grote reis-, luchtvaart-, hotel- en restaurantbedrijven. Aangezien de overgrote meerderheid van de organisaties in de sector kleine tot middelgrote ondernemingen (kmo's) zijn, kunnen minder formele manieren om banen te vinden en aan te vragen, zoals speculatieve aanvragen, doeltreffend zijn. De industrie biedt ook kansen voor u om uw eigen bedrijf te starten. Webgebaseerde touroperations, restaurants en evenementenbeheerbedrijven zijn allemaal populaire opties voor startups.

Loopbaanontwikkeling

Wij rusten u uit voor elk deel van de industrie, inclusief geïntegreerde resorts, conferentiecentra, internationale hotelketens, luchtvaartmaatschappijen, toeristenbureaus, touroperators en restaurantketens. U kunt kiezen uit een aantal gespecialiseerde routes die een carrière in reis- en toerismebeheer, vrije tijd en evenementen, of eten en gastvrijheid vergemakkelijken. Bestuurlijke rollen in het toerisme zijn uitdagend en belonen. Toerismebeheerders moeten ervoor zorgen dat hun bedrijven duurzaam, winstgevend zijn en een hoogwaardige ervaring bieden voor hun klanten en personeel. De reis- en toerismesector is de grootste sector ter wereld en heeft over het algemeen te weinig managers van goede kwaliteit. Pas afgestudeerden van deze cursus zijn in rollen gestapt zoals Trainee Business Travel Consultant, HR Manager, Sales Manager, Meetings Venue Manager en Events Coordinator. Velen beginnen ook hun eigen bedrijven in de sector, waaronder web-gebaseerde touroperaties, restaurants en evenementenbeheersbedrijven. Als je afstudeert voor deze cursus, kun je een vervolgstudie aanvragen op postdoctoraal niveau, inclusief onze voltijdse of deeltijdse MSc International Tourism and Hospitality Management.

Employability Service

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Onderwijzen en leren

Wij zijn er trots op dat we u de kennis en vaardigheden kunnen bieden om uit te blinken in de uitdagende en snel veranderende wereld van wereldwijd toerisme en gastvrijheid.

Het multidisciplinaire karakter van deze graad houdt in dat het onderzoek naar politiek, sociale wetenschappen en bedrijfsbeheer in ogenschouw neemt, en zich richt op de rol van toerisme bij het smeden van een meer sociaal rechtvaardige en ecologisch duurzame toekomst. We gebruiken een gemengd format van lezingen, seminars, tutorials, studiereizen, groepswerk, door studenten geleide presentaties en stages om je leren fris en relevant te houden.

Persoonlijke begeleiding

Als een student in de rechten en de sociale wetenschappen, krijgt u tijdens uw eerste semester een LSBU toegewezen aan een benoemde mentor. De rol van je mentor is om je primaire aanspreekpunt te zijn voor academische en professionele ontwikkelingsondersteuning.

Je mentor zal je ondersteunen om het meeste uit je tijd bij LSBU te halen, door advies en bewegwijzering te geven aan andere bronnen van ondersteuning op de universiteit. Zij zouden de eerste persoon op de universiteit moeten zijn met wie je spreekt als je problemen hebt die van invloed zijn op je werk. Dit kunnen academische, financiële, gezondheidsgerelateerde of andere soorten problemen zijn.

Je zult gedurende je cursus minimaal drie keer per jaar tot 30 minuten afspraken maken met je persoonlijke academische tutor. U kunt contact opnemen met uw tutor voor aanvullende ondersteuning per e-mail.

Toelatingseisen

2018 Binnenkomst

 • Een niveau BCC of :
 • BTEC National Diploma MMM of :
 • Toegang tot HE-kwalificaties met 9 onderscheidingen en 36 verdiensten of :
 • Equivalent Level 3 kwalificaties ter waarde van 106 UCAS-punten
 • Kandidaten moeten 5 GCSE's AC houden, inclusief wiskunde en Engels, of gelijkwaardig (gereformeerde GCSE's graad 4 of hoger).

We verwelkomen kwalificaties van over de hele wereld. Engelstalige kwalificaties voor internationale studenten: IELTS-score van 6,0 of Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Bezoek UCAS voor advies over het tarief van 2018 .

Directe toegang tot het tweede en derde jaar

We hebben toetredingsovereenkomsten met de Organisatie voor Toerisme en Hospitality Management (OTHM) en de Confederatie van Toerisme en Hospitality (CTH) en verwelkomen certificaathouders voor jaar 1, Diploma-houders voor jaar 2 en Advanced / Higher Diploma-houders voor jaar 3 zonder de noodzaak voor passende werkervaring.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 132 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op February 24, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 23, 2019
Duration
3 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Jaar 1 Voltijd VK / EU-vergoeding: £ 9250; Internationale bijdrage: £ 13125.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Jan. 24, 2022
Aanmeldingslimiet

Sept. 23, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Jan. 24, 2022