Lees de Officiële Beschrijving

Word een VFX-goochelaar

Wil je graag meedoen aan een snel veranderende industrie en aan blockbuster-films werken als een digitale artiest? Vaardige kunstenaars met visuele effecten worden steeds vaker gevraagd om te voldoen aan de behoeften van de film-, televisie- en interactieve entertainmentindustrie. Je leert de praktische, probleemoplossende en softwarevaardigheden die nodig zijn om te slagen in deze branche. Er zal ook een relevante plaatsing zijn, waardoor u samen met professionals kunt werken en een waardevol netwerk van contacten binnen de industrie kunt opbouwen.


Waarom VFX bestuderen op LSBU?

 • Gespecialiseerd personeel werkt in de VFX-industrie en heeft uitstekende contacten met de industrie.

 • Werk samen met gameontwerpers, theatertechnologen en filmmakers aan live-presentaties en bouw een indrukwekkende portfolio op voordat je afstudeert.

 • Onze Elephant Studios met meerdere miljoenen ponden, met faciliteiten zoals motion capture-apparatuur in de industriestandaard, studio's met groen scherm en postproductie.

 • Professionele links met meer dan 50 partners in creatieve industrieën, met 15 grote internationale mediabedrijven voor de deur.


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

Tijdens deze cursus leer je de essentiële vaardigheden die vereist zijn om in de VFX-industrie te werken. We leren de theorie en praktijk van postproductie, GCI, motion capture en motion control - en we zullen ook uw kennis van de VFX-industrie ontwikkelen.

U krijgt de mogelijkheid om te werken met inbegrip van standaard motion capture-apparatuur, studio's met groen scherm en post-productie faciliteiten. Tegen de tijd dat je afstudeert, heb je een indrukwekkend portfolio ontwikkeld om je talenten te laten zien. VFX-professionals werken vaak in multidisciplinaire teams. Daarom geven we op deze manier les - geeft je de kans om live-opdrachten te nemen met gameontwerpers, theatertechnologen en filmmakers in projectteams.

Evaluatiemethoden voor de totale cursus: 100% cursussen.

Jaar 1

 • Introductie tot VFX
 • Na-productie
 • De VFX-industrie
 • De creatieve industrie
 • CG 1
 • Samenstellen 1

Jaar 2

 • Filmset-gegevens
 • Visual Storytelling
 • Gedeelde gefilmde uitvoering
 • CG 2
 • Compositing 2
 • CG en animatie

Jaar 3

 • Motion capture en motion control
 • CG tuigage en technisch directeur
 • Portfolio gedeeld
 • Onderzoeksartikel
 • Portfolio voor de industrie


employability

Toerisme en gastvrijheid is een van de snelst groeiende sectoren van de wereldeconomie en de vraag naar senior managers en gespecialiseerde functies neemt steeds sneller toe. Deze cursus helpt je om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om in deze wereldwijde business te werken en om de commerciële, sociale en culturele uitdagingen die het met zich meebrengt aan te pakken.

Onze afgestudeerden werken over de hele wereld, voor internationale bedrijven en kleine bedrijven. De groei van technologie betekent ook dat er veel start-ups zijn die zich bezighouden met boekingen en logistiek - een ander gebied waar je goed geplaatst bent om naar toe te gaan, mocht je dat willen.


Je carrière beginnen

Onze afgestudeerden werken over de hele wereld; veel voor internationale bedrijven, managementvaardigheden verwerven naarmate ze vorderen. Sommige zijn toegewijd aan de graduate-opleidingsprogramma's die worden aangeboden door grote reis-, luchtvaart-, hotel- en restaurantbedrijven. Aangezien de overgrote meerderheid van de organisaties in de sector kleine tot middelgrote ondernemingen (kmo's) zijn, kunnen minder formele manieren om banen te vinden en aan te vragen, zoals speculatieve aanvragen, doeltreffend zijn. De industrie biedt ook kansen voor u om uw eigen bedrijf te starten. Webgebaseerde touroperations, restaurants en evenementenbeheerbedrijven zijn allemaal populaire opties voor startups.


Loopbaanontwikkeling

Wij rusten u uit voor elk deel van de industrie, inclusief geïntegreerde resorts, conferentiecentra, internationale hotelketens, luchtvaartmaatschappijen, toeristenbureaus, touroperators en restaurantketens. U kunt kiezen uit een aantal gespecialiseerde routes die een carrière in reis- en toerismebeheer, vrije tijd en evenementen, of eten en gastvrijheid vergemakkelijken. Bestuurlijke rollen in het toerisme zijn uitdagend en belonen. Toerismebeheerders moeten ervoor zorgen dat hun bedrijven duurzaam, winstgevend zijn en een hoogwaardige ervaring bieden voor hun klanten en personeel. De reis- en toerismesector is de grootste sector ter wereld en heeft over het algemeen te weinig managers van goede kwaliteit. Pas afgestudeerden van deze cursus zijn in rollen gestapt zoals Trainee Business Travel Consultant, HR Manager, Sales Manager, Meetings Venue Manager en Events Coordinator. Velen beginnen ook hun eigen bedrijven in de sector, waaronder web-gebaseerde touroperaties, restaurants en evenementenbeheersbedrijven. Als je afstudeert voor deze cursus, kun je een vervolgstudie aanvragen op postdoctoraal niveau, inclusief onze voltijdse of deeltijdse MSc International Tourism and Hospitality Management.


Inzetbaarheidsservice

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


posities

Het bereik van industrieën met visuele effecten is de afgelopen tien jaar snel gegroeid. Vaardige creaties met visuele effecten worden steeds vaker gevraagd om de fantasielandschappen en effecten te leveren die te vinden zijn in de geavanceerde digitale film-, theater-, tv- en gamesindustrie. Bekende bedrijven zoals The Moving Picture Company, Framestore en Double Negative zijn voortdurend op zoek naar pas afgestudeerden die de industrie met de steeds grotere uitdijing van visuele effecten in het Verenigd Koninkrijk een plaats willen geven.

Een graad in visuele effecten kan leiden tot een overweldigende keuze in loopbanen van VFX-producent tot animatronics tot 3D-modellering en ontwikkeling van mobiele applicaties. Andere mogelijke routes zijn onder meer:

 • Ontwikkelaar van digitaal ontwerpen
 • Robotic
 • VFX-producent
 • letterzetter
 • Motion graphics-artiest
 • Digitale matte schilder
 • loper
 • animator
 • Effecten technisch directeur


uitrusting

Film Studio en Soundstage

De Film Studio is een ruimte met dubbele hoogte met een verlichtingsrooster, DMX-lichtregeling, groen schermachtergrond, airconditioning, groene kamer (voor make-up en kledingkast) en geluidsisolatie voor gebruik als een geluidsbeeld.


Grading Suites

De Grading Suites hebben neutrale muurkleuren en verlichting voor optimale omstandigheden voor de colorist. De premium suite (Grading Suite 1) bevat een Dolby-gekalibreerd scherm om ideale omstandigheden te garanderen.


Film bekijken

Deze bioscoop met 36 zitplaatsen beschikt over een 4K-projector en 5.1-geluidsweergave en is ideaal om productiewerk voor te beluisteren voordat deze naar het publiek gaat.


Mac Lab

The Elephant Studios op LSBU Mac Lab is uitgerust met Quad-Core en Dual GPU MacPros, beschikbaar voor workshops over digitale media en zonder toezicht werk van studenten.


Fotografie Studio

De Fotografie Studio is een ruimte met dubbele hoogte met een lichtsysteem voor fotografie, airconditioning, een groene ruimte (voor make-up en kledingkast) en twee aparte systemen met colourama met een reeks achtergrondopties (inclusief vinyl en papier).


Sound Studio

De Sound Studio beschikt over een controle- en een livekamer, ideaal voor postproductie, mixen en opnemen van kleine bands. Beide ruimtes worden akoestisch behandeld en geïsoleerd.


Onderwijzen en leren

Je docenten zijn leidende professionals in hun vakgebied, dus alles wat we doen is relevant voor de branche. Inspirerende gastsprekers van uitgevers, productiehuizen en creatieve studio's geven u meer inzicht in de branche en bouwen uw professionele connecties.

Je praktische werk wordt ondersteund door een team van technische demonstrateurs en je hebt toegang tot de nieuwste faciliteiten.

Je zult werken met de virtuele leeromgeving van Moodle en je zult worden ondersteund met e-learning, lessen in de klas en op productie gebaseerde lessen. Elk semester volgt een soortgelijk patroon van productie- en competentiegerichte modules en een contextuele module met extra ondersteuning en tutorials. Elke module wordt meestal gegeven in sessies van vier uur, bestaande uit productieworkshops, seminars en presentaties.


Persoonlijke begeleiding

Als een student in de kunst- en creatieve industrie, wordt je tijdens je eerste drie weken bij LSBU een benoemd tutor toegewezen. De rol van je mentor is om je primaire aanspreekpunt te zijn voor academische en professionele ontwikkelingsondersteuning.

Je mentor zal je helpen om het meeste uit je tijd bij LSBU te halen, door advies en bewegwijzering te geven aan andere bronnen van ondersteuning op de universiteit.

Je tutor zou de eerste persoon op de universiteit moeten zijn met wie je praat als je problemen hebt die van invloed zijn op je werk. Dit kunnen academische, financiële, gezondheidsgerelateerde of andere soorten problemen zijn.

Je zult gedurende je cursus een keer per jaar gedurende 30 minuten afspraken maken met je persoonlijke mentor. U kunt contact opnemen met uw mentor voor extra vergaderingen of ondersteuning per e-mail.


Toelatingseisen

 • Een niveau BCC of
 • BTEC National Diploma MMM of
 • Toegang tot HE-kwalificaties met 9 Onderscheidingen 36 Verdiensten of
 • Equivalent niveau 3 kwalificaties ter waarde van 106 UCAS-punten.
 • Kandidaten moeten 5 GCSE's AC houden, inclusief wiskunde en Engels of gelijkwaardig (gereformeerde GCSE's graad 4 of hoger).
 • Een portfolio van creatieve technologieën maakt deel uit van de applicatie.
 • We verwelkomen kwalificaties van over de hele wereld. Engelstalige kwalificaties voor internationale studenten: IELTS-score van 6,0 of Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 132 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op June 10, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Jaar 1 Voltijd VK / EU-vergoeding: £ 9250; Internationale bijdrage: £ 13125.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019