BA (Hons) visuele effecten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over Wiki

VOLGENDE BEURZEN MET INITIATIE IN FEBRUARI EN AUGUSTUS 2019.

In BA (Hons) visuele effecten voor film en tv, ligt de nadruk op het gebruik van geavanceerde technologie in computeranimatie en 3D-compositing-effecten in live-actiescènes. Op basis van contentcreatie en 3D-ontwerp ontwikkelen de special effects-professionals in de markt projecten, waarbij hyperrealisme in computergraphics en digitale effecten wordt gecombineerd met films en digitale cinema, variërend van brandsimulatie, deeltjes, karakters en digitale stunts tot chroma sleutel en matte verf. Compositing van hoge kwaliteit brengt al deze specialiteiten op het scherm. Studenten kunnen werken in verschillende sectoren van de visuele-effectenindustrie, met name in geavanceerde films, het creëren van activa, compositing, technische richting en speciale effecten.

Als je een middelbare school student (of equivalent) in het Braziliaanse onderwijssysteem bent, is het raadzaam om de Foundation Art te nemen

Careers

De afgestudeerden zullen kunnen werken in het groeiende en opwindende gebied van animatie en computer gegenereerde visuele effecten. Naadloze integratie van effecten met live-actie in speelfilms, tv en games omvat het maken van door de computer gegenereerde items met fotografische definitie, deeltjeseffecten zoals vloeistoffen en vuur, fysieke recreatie van objectdynamiek, drukte, animatie van wezens en compositing, matte schilderkunst en camera-matching.

Lesmethoden

Het lesgeven gebeurt via praktische workshops, lezingen en seminars.

stadia

Stages zijn een waardevolle manier om contacten op de markt te leggen en de commerciële realiteit van de gekozen discipline te begrijpen.

Dit betekent studenten die werkzaam zijn in verschillende sectoren van de creatieve industrie: in grafische, product- of interieuradviesbureaus; werken als residente kunstenaars in galerijen; produceren van objecten en scenario's voor de tv- en filmindustrie; begeleidende leraren in het onderwijs; werken met commerciële fotografen aan studenten die werkzaam zijn in de muziekindustrie.

Klasse schema

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 08:30 tot 13:30 uur.

Studio Practice: donderdag van 08:30 tot 13:30 uur.

Structuur van de cursus

JAAR 1 - NIVEAU 4

De modules van jaar 1 - niveau 4 zijn gemeenschappelijk voor de cursussen 2D Animatie en Karakter voor digitale media, 3D Computer Animation and Modeling, 3D Games Art

In dit jaar maken studenten kennis met het gebied van digitale animatie, hun brede concepten, context en vaardigheden. De modules zijn zo ontworpen dat studenten kennis en basisvaardigheden kunnen ontwikkelen om jaar 2 - niveau 5 in te voeren.

Studenten leren in de praktijk met professionele software, begeleid door korte projecten gedurende het hele jaar.

Studenten kunnen besluiten om van cursus te veranderen aan het einde van jaar 1 - niveau 4, altijd begeleid door coördinatoren en docenten. Onderzoek naar de mogelijkheden van de volgende 4 cursussen (2D-animatie en karakter voor digitale media, 3D-computeranimatie en -modellering, 3D-spelartiesten

Hoofdmodules:

 • Thinking Animation: stories, theorieën, context
 • Praktijk- en computergrafiektechnieken
 • Digital Art
 • Creativiteit, concept, verhaal
 • Afbeelding verplaatsen

JAAR 2 - NIVEAU 5

In jaar 2 - niveau 5 zijn er 60 specifieke credits en 60 credits gemeenschappelijk.

Met Semester A kan de student zich specialiseren in het gekozen gebied, door middel van korte projecten, en zijn kennis in het gebied verdiepen.

Semester B behelst een meer creatieve en onafhankelijke leerstijl. Met de werkprojecten kun je het creatieve ontwerpproces starten tot een animatie, game of speciale effectscene is voltooid. Studenten kunnen kiezen om te werken als een groep voor een project, om deel te nemen aan een live project of stage. Dit stelt studenten bloot aan professionele normen en verbreedt hun kennis van de eisen van de klant.

Hoofdmodules:

 • Verhuizen van visies: perspectieven van digitale animatie
 • Creatief project
 • Geavanceerde specialisatie voor speciale effecten
 • Digitale cinematografie voor speciale effecten
 • Interactiviteit en beroepspraktijk voor speciale effecten

optioneel:

 • Professionele ervaring

JAAR 3 - NIVEAU 6

Tijdens jaar 3 - niveau 6 moeten studenten onafhankelijk onderzoekswerk ontwikkelen op het specifieke gebied dat zij hebben gekozen. Dit werk kan een vooraf overeengekomen, uitdagende, speciaal ontwikkelde briefing voor hem of een live project of een academisch partnerproject omvatten.

Het programma vereist dat de student initiatief, persoonlijke verantwoordelijkheid en ambitie uitoefent en beslissingen neemt in een complexe en onvoorspelbare context. Planning van tijd, ontwerp en betrokkenheid bij esthetiek en emotionele / narratieve inhoud worden geëvalueerd.

Studenten moeten papieren indienen bij een professionele bank. Veel van het werk van de studenten aan de University of Hertfordshire in Londen heeft prijzen gewonnen in Groot-Brittannië en in andere landen.

Hoofdmodules:

 • Voorbereiding op de arbeidsmarkt
 • Afstudeerproject
 • Pre-productie voor speciale effecten
 • Kritische en culturele studies: L6 Onderzoek / Verslag / Essay

Voorwaarden voor registratie

Kandidaten die zijn toegelaten kunnen zich aanmelden door de volgende documenten in te dienen:

 • Kopie van RG en CPF (of paspoort / RNE voor internationale studenten)
 • Kopie van het High School Record met GDAE-nummer of equivalent
 • Kopie van het Bewijs van Verblijf (met postcode)
 • 1 Foto 3x4 (of digitaal bestand in JPG-formaat, proportioneel 3x4)
 • Ondertekening van de EBAC Educational Service Agreement
 • Certificaat van bekwaamheid in de officiële Engelse taal *

* Geldige officiële certificaten: IELTS Academic 6.0 of hoger, FCE level B2 overall band B of hoger, CAE overall band 180 of hoger of TOEFL iBT hoger dan 65.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) é um centro de ensino inovador que oferece cursos de disciplinas criativas, com padrão de qualidade mundial. A EBAC tem parcerias com a University of Hertf ... Lees meer

A Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) é um centro de ensino inovador que oferece cursos de disciplinas criativas, com padrão de qualidade mundial. A EBAC tem parcerias com a University of Hertfordshire (Grã-Bretanha) e o consórcio de escolas de Moscou, formado pelas instituições British Higher School of Art and Design, Moscow Architecture School MARCH, Moscow Film School e Scream School of Computer Graphics. Lees Minder