BA (Hons.) Business Studies Bachelor

United Business Institutes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons.) Business Studies Bachelor

United Business Institutes

United Business Institutes-Luxembourg en zijn Bachelor in Business Studies (Hons) zijn beide officieel erkend door het Ministerie van Hoger Onderwijs en Onderzoek van het Groothertogdom Luxemburg.

In het Engels gegeven in Wiltz, LuxemburgDit programma wordt ook gevalideerd door Middlesex University London en studenten zullen worden beloond met een dual degree van zowel de Middlesex University in Londen en United Business Institutes - Luxemburg op succesvolle afronding.

Doelstellingen en Onderwijsbeleid

De huidige omgeving van business en management ontwikkelt zich snel op lokaal en internationaal niveau en op organisatorisch niveau. De veranderingen in het milieu van invloed zijn managers en hun beslissingen zijn: A) de opening van een echt mondiale markt en de opkomst van nieuwe bronnen van concurrentie; B) technologische ontwikkelingen in de informatietechnologie, productie en distributie systemen; C) veranderende financiële markten; D) ontspannen houding ten opzichte van het nemen van risico, het verschuiven bestuurlijke beslissingen en acties in de richting van de korte-termijn resultaten, en E) nieuwe sets van waarden van invloed zijn carrière en het leven planning.

De uitdagingen voor de huidige managers zijn enorm en deze uitdagingen zal veeleisender in de toekomst groeien. United Business INSTITUTEN bereiden jonge mannen en vrouwen voor een loopbaan gekenmerkt door een groeiende verandering, concurrentie en onzekerheid. Wij geven onze afgestudeerden denk- en "zicht", alsmede de essentiële vaardigheden voor het analyseren en oplossen van een groot aantal "real life" problemen.

Studenten krijgen een sterke basis van de fundamentele concepten en analytische technieken in de boekhouding, financiën, management, marketing en communicatie. Studenten leren om zakelijke situaties binnen een brede context te begrijpen en deze kennis te gebruiken om rationele en creatieve oplossingen te ontwerpen. Problemen, gevallen en simulaties bloot studenten aan de werkelijke situaties waarin de student om bestuurlijke beslissingen te nemen. Hoewel de BA-programma bereidt studenten voor de werkgelegenheid na het afstuderen, het primaire doel van een United Business INSTITUTEN onderwijs is om de afgestudeerde om te gaan met een levensduur van intellectuele en professionele ontwikkeling voor te bereiden. Een voortdurende inspanning wordt gedaan om de studenten in hun volledige potentieel te bereiken stimuleren, en de positieve waarden van ambitie en leiderschap zijn voortdurend benadrukt.

Zoals eerder vermeld, moet gereedschapskist een manager worden gevuld met communicatieve vaardigheden, wiskundige vaardigheden, economische theorieën, boekhoudkundige technieken, marketing strategieën, financiële afspraken, juridische percepties, en organisatorische methoden. Dit leidt tot een veeleisend curriculum in zowel de strengheid en breedte. Maar het eindresultaat is een stimulerende sfeer waarin de student leert om trots te zijn op zijn of haar prestaties.

BA (. Hons) Business Studies (undergraduate) Toelatingsvoorwaarden:

1) High School Degree (Europese of niet-Europese) 2) High School Curriculum (programma) en scores (graden) 3) Personal Interview (niet verplicht uit het buitenland studenten) 4) Essay 5) Een van de volgende Engels Proficiency Tests :

  • IELTS
  • TOEFL IBT Test (DI-code 9866)
  • BULATS
  • Cambridge Engels Geavanceerd (aka Certificate in Advanced Engels)
  • Cambridge Engels Zaken (voor zakelijke en verwante alleen)
  • Cambridge Engels Proficiency (aka Certificate of Proficiency in het Engels)

6) Kopie van paspoort of ID-kaart + 2 ID foto's. 7) De studenten moeten beschikken en in staat zijn om een ​​laptop te gebruiken. Om te worden aangesloten op uw Aanvraagformulier

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,800 EUR
Locations
België -
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
België - Brussel
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Groothertogdom Luxemburg - Wiltz
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
per jaar.