Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

U kunt de volledige BA (Hons) Graphic Design- programmaspecificatie hier downloaden.

Studeren aan de AUB

Je kunt ervoor kiezen je diploma te behalen in een van de volgende benoemde prijzen

  • BA (Hons) grafisch ontwerp (Motion Graphics)
  • BA (Hons) Grafisch ontwerp (branding)
  • BA (Hons) grafisch ontwerp (grafische informatie)
  • BA (Hons) grafisch ontwerp (redactioneel ontwerp)

Ons onderwijzend personeel is uitzonderlijk. We zijn onlangs bekroond met goud door het TEF (Teaching Excellence Framework) dat de kwaliteit van het onderwijs beoordeelt.

Het zijn inspirerende leraren, onderzoekers, professionals uit de industrie en technici die er zijn om je te ondersteunen bij je studie en je te helpen uitstekende resultaten te behalen.

Bekijk Senior Lecturer, Alice Stevens, en deel haar gedachten over hoe Graphic Design de wereld verandert.

Niveau 4 (eerste jaar)

In je eerste jaar zul je worden blootgesteld aan de volledige breedte van grafische ontwerpvaardigheden en oplossingen.

We laten je kennismaken met een aantal technieken om door de cursus te verkennen. U leert hoe belangrijk het is om flexibel te blijven om te communiceren via een breed scala aan media.

Je onderzoekt screen, print, interactieve, web, typografische en theoretisch gebaseerde problemen. Je praktische werk zal ook van schrijfvaardigheden afhankelijk zijn, omdat grafisch ontwerp vaak afbeeldingen betreft die met tekst werken.

Je eerste jaar biedt je de mogelijkheid om cognitieve, creatieve en technische vaardigheden te ontwikkelen door middel van geïntegreerde theoretische en praktische betrokkenheid. Eenheden op het eerste niveau van de cursus bieden een introductie tot fundamentele vaardigheden, principes, processen en kennis.

Alle units in je eerste jaar zijn ontworpen om je te voorzien van ervaring in de studio en IT-gebieden en om het vertrouwen te vergroten in het gebruik van technische processen, methoden en materialen die nodig zijn voor de studie van grafisch ontwerp.

Onderzoek op dit niveau biedt een breder contextueel begrip van het onderwerp. Theorie en praktijk zijn naadloos geïntegreerd in alle units. Vaardigheden in onderzoek, kritische analyse en evaluatie, communicatie van onderling verbonden werkwijzen en technologieën, worden geleverd om het creatieve potentieel van de student te vergroten.

Niveau 5 (tweede jaar)

Tijdens Niveau 5 moet je creatieve doelen relateren aan kritieke en contextuele kaders.

Leerovereenkomsten drijven het zelf-geïnitieerde project in onze eenheid 'Innovate: Consolidate'. Dit stelt ons in staat om de progressieve verandering in de lesmethoden te benadrukken waarmee je zelfverzekerde en reflectieve benaderingen van je leren kunt ontwikkelen en je toegenomen zelfgestuurd leren kunt aantonen.

Theoretisch inzicht op niveau 5 is gebaseerd op werk dat op niveau 4 is ondernomen om de kennis en het begrip van studenten over de bredere context en kwesties van de beeldende kunst uit te breiden, binnen passende theoretische kaders.

In de laatste fase wordt de hedendaagse praktijk en het contextuele bewustzijn en onderzoek naar grafisch ontwerp verbreed en verdiept door de eenheid 'Definiëren en verfijnen van thema's en problemen'.

Niveau 6 (Derde jaar)

Niveau 6 moedigt u aan om uw specifieke creatieve aspiraties te bevestigen en de reikwijdte en diepte van hun vraag uit te breiden.

Voor alle volgende eenheden moet je je studie definiëren via leerovereenkomsten, die je met het docententeam zult bespreken. Deze bieden een focus om u in staat te stellen de integratie van uw leren op de cursus te demonstreren.

De eenheid Groot Project biedt u de gelegenheid om de volwassenheid van uw creativiteit, intellectueel onderzoek en expressieve vaardigheden te demonstreren. Je laatste grote projecten zullen gericht zijn op je identiteit als individuele ontwerper. Je wordt aangemoedigd om je project als een springplank naar een carrière te zien en deze te gebruiken om deuren te openen naar de industrie.

Evenzo biedt de eenheid 'Onderzoekende Studie' mogelijkheden om een ​​programma van geavanceerd onafhankelijk onderzoek na te streven, verbanden te leggen met het Grote Project of aan te tonen dat het niveau van vaardigheden in onderzoek; analyse, kritiek en communicatie zijn geschikt voor deelname aan een baan of postdoctorale studie.

Wat studenten aan het doen zijn

Wilt u meer weten over wat er op de baan gebeurt? Je kunt door onze galerij met studentenwerk bladeren en een kijkje nemen naar enkele van de projecten waar de huidige studenten aan hebben gewerkt.

Elk jaar houden onze studenten zich bezig met veel wedstrijdmomenten en behalen ze indrukwekkende resultaten. Je kunt hier meer over lezen . Ze hebben ook prestigieuze en spraakmakende onderscheidingen gewonnen, zoals:

  • Drie studenten op de shortlist voor de Royal Society of the Arts Student Design Awards, waarvan er een werd geprezen
  • Vier YCN-prijzen
  • Eén student won en nog twee werden op de shortlist voor de Shine Awards
  • Six Creative Conscience Awards
  • D
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 9 andere vakken van Arts University Bournemouth »

Laatst bijgewerkt op May 29, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Home / EU-kosten - £ 9.250 per jaar / Internationaal (niet EU): £ 16.500
Deadline
Vraag informatie aan
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.
Einddatum