BA Aardrijkskunde met bedrijf

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze cursus richt zich op de vraag van de groeiende industrie en voorziet afgestudeerden van een bewustzijn van de economische, politieke en sociale kwesties rond milieu, beleid en management.

Het wordt gegeven door de School of Geography en de Nottingham University Business School , die zich op de bekroonde Jubilee Campus bevindt.

Er zijn mogelijkheden om naar inspirerende bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland te reizen, via een aantal modules met een excursie- element.

Jaar een

Het eerste jaar is een basisprogramma voor menselijke geografie en geografische informatiewetenschap, bedrijfseconomie, organisatiegedrag, consumenten en markten.

Jaar twee

In jaar twee neemt u meestal een combinatie van kernmodules in geografie en bedrijf, inclusief die met betrekking tot economische geografie en strategisch management. U krijgt de mogelijkheid om te kiezen uit een reeks modules voor menselijke geografie, strategisch management en geografische informatiekunde.

Je kunt ook een semester van je tweede studiejaar in het buitenland studeren , vergelijkbare modules volgen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uitbreiden met andere opties.

Jaar drie

In jaar drie is het proefschrift de enige kernmodule en wordt u aangemoedigd om een ​​bedrijfsgerelateerd aspect van geografie te selecteren. Daarnaast kies je uit een reeks geavanceerde geografie- en businessmodules, passend bij je opleiding en loopbaanambities en je jaar-twee optionele keuzes.

Meer informatie.

Toelatingseisen

A-niveaus: AAB met uitzondering van algemene studies en kritisch denken

GCSE's: GCSE wiskunde, 4 (C) of hoger

Engelse taalvereisten

IELTS: 7.0 (niet minder dan 6.0 bij lezen, schrijven, spreken en luisteren)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

In het buitenland studeren

Tijdens deze cursus kun je een semester in het buitenland studeren aan een van onze partnerinstellingen op locaties zoals Australië, Canada, Europa en de VS.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Je kunt ervoor kiezen soortgelijke modules te bestuderen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uit te breiden door andere opties te kiezen. Lesgeven is meestal in het Engels; er kunnen echter mogelijkheden zijn om in een andere taal te studeren als u voldoende vloeiend bent.

We bieden ook excursies aan om uw praktische vaardigheden te ontwikkelen, met internationale locaties, waaronder Italië en de VS.

Careers

Als afgestudeerde aan de Universiteit van Nottingham, zul je zeer gegeerd zijn en door een studie in de School of Geography te volgen, zul je een brede vaardigheid verwerven die de basis zal leggen voor je gekozen carrière.

Inzetbaarheid vormt de kern van ons onderwijs en we zorgen ervoor dat al onze graden u zullen voorzien van de essentiële vaardigheden en kennis waar werkgevers naar op zoek zijn. Ons uitgebreide loopbaanprogramma omvat een-op-een CV-workshops en werkgeversgesprekken van alumni van scholen, evenals evenementen voor loopbaannetwerken.

Onze afgestudeerden gaan door naar een breed scala aan loopbanen . Sommige afgestudeerden gaan rollen aan die een directe correlatie hebben met hun mate, inclusief behoud en bescherming van het erfgoed en landmetingen. Andere afgestudeerden beveiligen posities die gebruikmaken van hun overdraagbare vaardigheden, zoals management consultancy, PR, marketing en financiële rollen.

Pas afgestudeerden van de School of Geography zijn gaan werken voor organisaties zoals de British Geological Survey, Capita, Grant Thornton, Historic England, Network Rail, Swiss Re, Teach First en Tesla Motors.

Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder