BA BA (Hons) acteren

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in BA (Hons) Acting

RWCMD heeft een zeer goede reputatie binnen de waarnemend beroep. Door middel van samenwerking met professionele organisaties, het bezoeken van regisseurs, acteurs en gieten agenten, bieden wij onze studenten met ervaring in de praktijk werken en hen in staat om vitale contacten binnen de industrie te maken.

&nbsp

Aan het begin van je studie zal deelnemen aan een scala van cursussen en workshops ontworpen om uw zelfvertrouwen op te bouwen in het maken van instinctieve beslissingen en in het werken samen met collega's.

&nbsp

In latere lessen werk je met scripts, het bouwen van karakters en relaties. Je krijgt training in beweging vaardigheden, het verkennen van fysieke aanpak van de ontwikkeling van het karakter en de methoden voor het veilig, zuinig gebruik van het lichaam als basis danstechnieken.Vocal vaardigheden lessen leert u de essentiële technieken in verband met spraak, zang, accenten en het effectief gebruik van de stem. U zult ook lessen nemen in fase gevecht, het ontwikkelen van vaardigheden in het hekwerk en ongewapend vechten ter voorbereiding van de British Academy of Proficiency Stage Combat de Examens.

&nbsp

Tijdens de cursus wordt dit werk geïntegreerd in een reeks van projecten gericht op de ontwikkeling van de specifieke vaardigheden die nodig zijn voor Shakespeare, comedy, muziektheater, experimenteel theater, film, tv en radio.

&nbsp

Gedurende de eerste twee jaar bestudeer je theatrale praktijk, historische en de huidige, als teken van waardering van je eigen praktische vaardigheden te vergroten en zorgen dat u beter uitgerust voor professioneel gebruik. Je wordt aangemoedigd om je eigen talenten te ontdekken met betrekking tot een aantal van de meest opwindende en invloedrijke beoefenaars die hebben de standaard gezet voor de moderne praktijk.Er zijn mogelijkheden om te maken en eigen werkzaamheden op het einde van elk jaar een en twee.

&nbsp

In het derde jaar zal worden uitgebracht in vijf openbare producties, met de repetities lopen het hele jaar door. Tijdens deze spannende en intensieve periode u ook in twee Showcase presentaties uit te voeren om agenten, casting directors en potentiële werkgevers in Cardiff en Londen.

Laatst bijgewerkt op May 2012

Over de school

De Royal Welsh College of Music & Drama, het Nationaal Conservatorium van Wales, en een deel van de Glamorgan Group, concurreert naast een internationale peer group van conservatoria en gespeciali ... Lees meer

De Royal Welsh College of Music & Drama, het Nationaal Conservatorium van Wales, en een deel van de Glamorgan Group, concurreert naast een internationale peer group van conservatoria en gespecialiseerde arts colleges voor de beste studenten wereldwijd, zodat studenten in te voeren en de invloed van de wereld van de muziek , theater en aanverwante beroepen. Artistieke Voice - Het college leidt een aantal van de meest getalenteerde studenten uit de hele wereld, met als doel hen niet alleen de technische en ambachtelijke vaardigheden te geven die ze nodig hebben om te slagen op het hoogste niveau van het beroep, maar ook om hen te helpen bij het ​​ontwikkelen van hun individuele artistieke 'stem.' Creatieve Diversiteit - Het college's evenementenkalender omvat meer dan 300 publieke optredens per jaar, waaronder orkestrale concerten, recitals, drama, opera en muziektheater. De creatieve diversiteit van het college zorgt voor een stimulerende omgeving en ruime ervaring voor studenten van alle disciplines. Pushing Boundaries - Onze toegewijde docenten hebben een schat aan professionele ervaring in de sector en het college samen met een aantal high-profile kunst organisaties, waaronder Welsh National Opera, BBC NU, bezoekende kunstenaars en regisseurs, om ervoor te zorgen dat de unieke beroepsgerichte karakter van onze trainingsprogramma's weerspiegelen de huidige praktijken en de voorwaarden van de professionele wereld. Het College is voortdurend grenzen verleggen met innovatieve en spannende opleidingen afgestemd op de eisen van de hedendaagse kunst en creatieve industrie. In 2009, haar 60ste verjaardag jaar, het college werd de eerste Britse All-Steinway Conservatorium. De focus ligt altijd op de toekomst en we zijn enorm trots op de wereld-klasse talent van onze studenten. Lees Minder