Read the Official Description

BA in BA (Hons) Acting

RWCMD heeft een zeer goede reputatie binnen de waarnemend beroep. Door middel van samenwerking met professionele organisaties, het bezoeken van regisseurs, acteurs en gieten agenten, bieden wij onze studenten met ervaring in de praktijk werken en hen in staat om vitale contacten binnen de industrie te maken.

&nbsp

Aan het begin van je studie zal deelnemen aan een scala van cursussen en workshops ontworpen om uw zelfvertrouwen op te bouwen in het maken van instinctieve beslissingen en in het werken samen met collega's.

&nbsp

In latere lessen werk je met scripts, het bouwen van karakters en relaties. Je krijgt training in beweging vaardigheden, het verkennen van fysieke aanpak van de ontwikkeling van het karakter en de methoden voor het veilig, zuinig gebruik van het lichaam als basis danstechnieken.Vocal vaardigheden lessen leert u de essentiële technieken in verband met spraak, zang, accenten en het effectief gebruik van de stem. U zult ook lessen nemen in fase gevecht, het ontwikkelen van vaardigheden in het hekwerk en ongewapend vechten ter voorbereiding van de British Academy of Proficiency Stage Combat de Examens.

&nbsp

Tijdens de cursus wordt dit werk geïntegreerd in een reeks van projecten gericht op de ontwikkeling van de specifieke vaardigheden die nodig zijn voor Shakespeare, comedy, muziektheater, experimenteel theater, film, tv en radio.

&nbsp

Gedurende de eerste twee jaar bestudeer je theatrale praktijk, historische en de huidige, als teken van waardering van je eigen praktische vaardigheden te vergroten en zorgen dat u beter uitgerust voor professioneel gebruik. Je wordt aangemoedigd om je eigen talenten te ontdekken met betrekking tot een aantal van de meest opwindende en invloedrijke beoefenaars die hebben de standaard gezet voor de moderne praktijk.Er zijn mogelijkheden om te maken en eigen werkzaamheden op het einde van elk jaar een en twee.

&nbsp

In het derde jaar zal worden uitgebracht in vijf openbare producties, met de repetities lopen het hele jaar door. Tijdens deze spannende en intensieve periode u ook in twee Showcase presentaties uit te voeren om agenten, casting directors en potentiële werkgevers in Cardiff en Londen.

See 4 more programs offered by Royal Welsh College of Music & Drama »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Einddatum