Lees de Officiële Beschrijving

BA in BA (Hons) Theatervormgeving

Bij de definitieve keuze voor de toegang tot de BA (Hons) Theater Design programma wordt gemaakt van de basis van een interview en portfolio presentatie.

&nbsp

Een A-niveau of een gelijkwaardige opleiding in de kunst en ontwerp is de minimale eis voor toegang. Gelijkwaardige kwalificaties zijn onder andere Schotse Highers, BTEC National Diploma / Certificaat, WBQ, International Baccalaureate, Advanced GNVQ, AVCE of Advanced diploma (niveau 3), en erkende internationale kwalificaties. Wij raden aan dat aanvragers een algemene kunst en design propedeuse vóór binnenkomst uit te voeren. Echter, de minimale voorwaarden verbonden aan een aanbod van een plaats op basis van individuele aanvragen / portefeuilles presentaties / interviews.

&nbsp

Het college kan de behandeling van aanvragen van mensen zonder formele kwalificaties als ze een uitzonderlijk niveau van praktische mogelijkheden en geschikt portfolio content.

&nbsp

Als Engels niet je eerste taal kijk dan op de internationale student pagina's voor minimaal Engels taal toelatingseisen voor de door u gekozen cursus.

Zie 4 andere vakken van Royal Welsh College of Music & Drama »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019