BA BA (Hons) theatervormgeving

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in BA (Hons) Theatervormgeving

Bij de definitieve keuze voor de toegang tot de BA (Hons) Theater Design programma wordt gemaakt van de basis van een interview en portfolio presentatie.

&nbsp

Een A-niveau of een gelijkwaardige opleiding in de kunst en ontwerp is de minimale eis voor toegang. Gelijkwaardige kwalificaties zijn onder andere Schotse Highers, BTEC National Diploma / Certificaat, WBQ, International Baccalaureate, Advanced GNVQ, AVCE of Advanced diploma (niveau 3), en erkende internationale kwalificaties. Wij raden aan dat aanvragers een algemene kunst en design propedeuse vóór binnenkomst uit te voeren. Echter, de minimale voorwaarden verbonden aan een aanbod van een plaats op basis van individuele aanvragen / portefeuilles presentaties / interviews.

&nbsp

Het college kan de behandeling van aanvragen van mensen zonder formele kwalificaties als ze een uitzonderlijk niveau van praktische mogelijkheden en geschikt portfolio content.

&nbsp

Als Engels niet je eerste taal kijk dan op de internationale student pagina's voor minimaal Engels taal toelatingseisen voor de door u gekozen cursus.

Laatst bijgewerkt op May 2012

Over de school

De Royal Welsh College of Music & Drama, het Nationaal Conservatorium van Wales, en een deel van de Glamorgan Group, concurreert naast een internationale peer group van conservatoria en gespeciali ... Lees meer

De Royal Welsh College of Music & Drama, het Nationaal Conservatorium van Wales, en een deel van de Glamorgan Group, concurreert naast een internationale peer group van conservatoria en gespecialiseerde arts colleges voor de beste studenten wereldwijd, zodat studenten in te voeren en de invloed van de wereld van de muziek , theater en aanverwante beroepen. Artistieke Voice - Het college leidt een aantal van de meest getalenteerde studenten uit de hele wereld, met als doel hen niet alleen de technische en ambachtelijke vaardigheden te geven die ze nodig hebben om te slagen op het hoogste niveau van het beroep, maar ook om hen te helpen bij het ​​ontwikkelen van hun individuele artistieke 'stem.' Creatieve Diversiteit - Het college's evenementenkalender omvat meer dan 300 publieke optredens per jaar, waaronder orkestrale concerten, recitals, drama, opera en muziektheater. De creatieve diversiteit van het college zorgt voor een stimulerende omgeving en ruime ervaring voor studenten van alle disciplines. Pushing Boundaries - Onze toegewijde docenten hebben een schat aan professionele ervaring in de sector en het college samen met een aantal high-profile kunst organisaties, waaronder Welsh National Opera, BBC NU, bezoekende kunstenaars en regisseurs, om ervoor te zorgen dat de unieke beroepsgerichte karakter van onze trainingsprogramma's weerspiegelen de huidige praktijken en de voorwaarden van de professionele wereld. Het College is voortdurend grenzen verleggen met innovatieve en spannende opleidingen afgestemd op de eisen van de hedendaagse kunst en creatieve industrie. In 2009, haar 60ste verjaardag jaar, het college werd de eerste Britse All-Steinway Conservatorium. De focus ligt altijd op de toekomst en we zijn enorm trots op de wereld-klasse talent van onze studenten. Lees Minder