BA BA (Hons) theatervormgeving

Royal Welsh College of Music & Drama

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA BA (Hons) theatervormgeving

Royal Welsh College of Music & Drama

BA in BA (Hons) Theatervormgeving

Bij de definitieve keuze voor de toegang tot de BA (Hons) Theater Design programma wordt gemaakt van de basis van een interview en portfolio presentatie.

&nbsp

Een A-niveau of een gelijkwaardige opleiding in de kunst en ontwerp is de minimale eis voor toegang. Gelijkwaardige kwalificaties zijn onder andere Schotse Highers, BTEC National Diploma / Certificaat, WBQ, International Baccalaureate, Advanced GNVQ, AVCE of Advanced diploma (niveau 3), en erkende internationale kwalificaties. Wij raden aan dat aanvragers een algemene kunst en design propedeuse vóór binnenkomst uit te voeren. Echter, de minimale voorwaarden verbonden aan een aanbod van een plaats op basis van individuele aanvragen / portefeuilles presentaties / interviews.

&nbsp

Het college kan de behandeling van aanvragen van mensen zonder formele kwalificaties als ze een uitzonderlijk niveau van praktische mogelijkheden en geschikt portfolio content.

&nbsp

Als Engels niet je eerste taal kijk dan op de internationale student pagina's voor minimaal Engels taal toelatingseisen voor de door u gekozen cursus.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates