BA / BA Hons in ontwikkeling van toerisme

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in ontwikkeling van toerisme

* Raadpleeg de faculteitsregels en regels voor toegangsregels bij dit programma http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Met een BA in Toerisme Ontwikkeling, kunt u een carrière in Toerisme Ontwikkeling, Executive, Toerisme Ontwikkeling Beleidsplanner, Toerisme Ontwikkeling Officer hebben.

Toelatingseisen

  • Minimale APS:
    • 26 met wiskunde OF
    • 28 met wiskundige geletterdheid
  • Engels: 4 (50%)
  • Wiskunde: 3 (40%)
  • Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

BA Hons in ontwikkeling van toerisme

Het doel van deze kwalificatie is het ontwikkelen van het vermogen van de student om vraagstukken op het gebied van toerismeontwikkeling in een wereldwijde context te bevragen, te analyseren en te interpreteren. Dit doel wordt bereikt door het geven van collegegeld en een op onderzoek gebaseerd project waarbij de student bewijs van onderzoek toont en het vermogen om na te denken over kwesties in verband met de ontwikkeling van het toerisme.

Toelatingseisen

Kandidaten die in het bezit zijn van een relevante Baccalaureus-graad op NQF niveau 6 met een gemiddelde van 60% passende vakkennis worden in overweging genomen.

Duur van het programma

Voltijd: 1 jaar

Contact details

Naam: mevrouw N Wakelin-Theron / Tel: 27 (0) 11 559 1037 / e-mail: nicolaw@uj.ac.za

Looptijd

  • BA in ontwikkeling van toerisme: 3 jaar voltijds
  • BA Hons in ontwikkeling van toerisme: 1 jaar fulltime

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder