BA / BSc (Hons) Audio Productie

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Heb je een passie voor muziek? Afgestudeerden van SAE Audio Production hebben het prestigieuze palmares van het winnen van prijzen bij de Oscars, Grammy's en BAFTA's en nemen een aantal van de beste banen in de audio-industrie in. Krijg toegang tot onze indrukwekkende studio's en word een bekwame audioprofessional!

Overzicht

Deze zeer gerespecteerde cursus, nauw verbonden met de industrie, bereidt u voor op de voortdurende vooruitgang in commerciële technologie en creëert de vraag naar flexibele en bekwame audioprofessionals.

Je leert audio-productietechnieken voor live en opgenomen geluid en krijgt een goed begrip van de geluidstheorie. Je ontwikkelt meng- en opnamevaardigheden en bereidt audio-uitvoer voor op verschillende media.

Door onze op projecten gebaseerde hands-on ethos, heeft u toegang tot onze studiofaciliteiten van wereldklasse en kunt u scenario's uit de echte wereld repliceren om u voor te bereiden op het werken in de industrie. Door theorie en praktijk bij elkaar te brengen, ontwikkel je je creativiteit en productievaardigheden tot een professioneel niveau - en krijg je dat belangrijke concurrentievoordeel als je je studie voltooit.

Je toekomst in audio:

Onze afgestudeerden zijn werkzaam in de audio-industrie en hebben gewerkt met artiesten van Mark Ronson tot Beyoncé. Onze alumni hebben Oscars, BAFTA's en Grammy's gewonnen.

Als je in een van de vele gebieden van de audio-industrie wilt werken, waaronder muziekproductie, geluid voor film en televisie, live geluid, radio-uitzendingen, geluidsontwerp, gamegeluid en nog veel meer, geeft onze Audio Production-graad je de kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière.

We trainen sinds 1976 audio-professionals in de industrie en als afgestudeerde SAE word je lid van een echt wereldwijde gemeenschap van alumni, mentoren en potentiële werkgevers.

modules

Uitgangspunten van geluid en geluid

We zullen je laten kennismaken met het concept van geluid als een fysiek fenomeen en je laten zien hoe je het gedrag zowel fysiek als perceptueel kunt voorspellen. Je richt je vervolgens op de basisprincipes van audioproductie, inclusief de theorie en praktische toepassing van equalizers, dynamiekprocessors en effecten. Met deze essentiële basis kunt u de concepten van signaalrouting, microfoons en luidsprekers begrijpen, zodat u over de basisvaardigheden beschikt om in een professionele geluidsomgeving te werken.

Signaalstroom en verwerking

Deze module is ontworpen om u te helpen de theoretische kennis op te bouwen die nodig is om in een moderne studiomilieu te werken. Door in de studio te werken, ontwikkel je de praktische vaardigheden om professionele audioapparatuur te gebruiken, zoals routingsignalen, microfoons opzetten en buitenboordmotoren gebruiken. Door je te concentreren op de technische aspecten van het werken in de studio, ben je in staat om je eerste producties te voltooien op zowel analoge als digitale setups. Bovendien zal je je kennis van muziekproductietechnieken naar een meer geavanceerd niveau brengen.

Multimedia geluid

U zult bekend raken met een breed scala aan professionele gereedschappen en technieken die worden gebruikt bij de productie van audio voor multimediatoepassingen. De focus ligt voornamelijk op audiovoorbereiding voor verschillende media, waaronder visuals en interactieve omgevingen. Deze module stelt je in staat om de esthetiek en semantiek van audio te verkennen in termen van dramatische realiteit, terwijl je ook een overzicht geeft van mogelijke carrièrepaden in het veld van muziekproductie, uitzending en live geluid, tot geluid voor film, televisie en games.

Kosten

SAE Institute is een particuliere aanbieder van hoger onderwijs. Financiering van het collegegeld is beschikbaar voor VK / EU-studenten, maar dekt niet het volledige cursusgeld.

vergoedingen

Collegegeld varieert afhankelijk van de campus en of u een UK / EU student of een internationale student bent.

Voor onze campussen in Liverpool, Londen en Oxford bedragen de kosten £ 9000 per jaar voor Britse studenten en £ 13.000 per jaar voor internationale studenten.

Kosten op onze campus in Glasgow zijn £ 9.000 per jaar voor VK / EU-studenten en £ 11.000 per jaar voor internationale studenten. Vanaf september 2019 stijgen deze voor internationale studenten tot £ 11.500 per jaar.

2 jaar opleiding

Omdat onze graden slechts 2 jaar zijn, bespaart u een aanzienlijk bedrag op zowel het collegegeld als de kosten van levensonderhoud in vergelijking met een traditionele 3-jarige opleiding. Dus je kunt studeren en afstuderen met een veel lagere studentenschuld!

Omdat collegegeldfinanciering niet het hele cursusbedrag dekt, is er een klein bedrag dat u mogelijk op eigen kracht moet betalen. We begrijpen dat dit niet altijd gemakkelijk is, vooral als u geen inkomen heeft. Daarom hebben we betalingsplannen ontwikkeld om het kleine verschil dat u moet betalen te spreiden. Als u niet in aanmerking komt voor financiering, hebben we ook betalingsplannen voor u.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

SAE Institute was founded in 1976 by Dr. Tom Misner in Sydney, Australia offering post-secondary courses in audio engineering. SAE Institute has since grown to become the world’s largest practical cre ... Lees meer

SAE Institute was founded in 1976 by Dr. Tom Misner in Sydney, Australia offering post-secondary courses in audio engineering. SAE Institute has since grown to become the world’s largest practical creative media educator with 54 campuses in 26 countries Lees Minder
Londen , Liverpool , Oxford , Glasgow + 3 Meer Minder