BA / BSc (Hons) Digitale filmproductie

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Je sluit je aan bij de volgende generatie filmmakers - verwerf de essentiële vaardigheden en kennis om je plaats te verdienen op elke filmset over de hele wereld.

Overzicht

Met de nadruk op hands-on training, heeft u toegang tot hoogwaardige digitale camera's en filmproductieapparatuur. Over meerdere platforms leer je de processen en technieken die je projecten tot leven brengen gecementeerd met een sterke theoretische basis.

Bovendien leer je emotioneel je publiek te betrekken en ze bij je werk te betrekken. Je zult ook ervaring opdoen door onafhankelijk en samen te werken aan feitelijke en fictieve producties, zodat je kunt afstuderen met een zeer overdraagbare vaardigheden.

Uw voortgang wordt zorgvuldig begeleid en verrijkt door individuele tutorials, zodat u werk creëert dat in uw zeer belangrijke portfolio kan worden tentoongesteld.

Jouw toekomst in film:

Van verhalende fictie tot documentaire, er zijn oneindige verhalen te vertellen en de industrie is voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen met een verschillende vertelstijl en stem. Veel van onze afgestudeerden werken aan korte films en advertenties voordat ze naar de functieproductie gaan.

Dougie Mackie is een dergelijke filmmaker, die werkte als een camera-operator voor ITV, voordat hij zijn eigen speelfilm documentaire regisseerde: Miss Saigon: The Heat is Back On.

modules

The Art of Storytelling

Schrijven voor het scherm is een heel specifieke creatieve schrijfvaardigheid en een die een grondig begrip vereist van hoe visual storytelling werkt. Deze module vraagt ​​je om een ​​aantal gevestigde en experimentele processen die worden gebruikt in scriptontwikkeling te verkennen, om je begrip van verhalende en filmische constructie verder te vergroten. Door met het voltooide scriptdocument te werken, leert u de vaardigheden om uw eigen persoonlijke ontwikkelingsportfolio te ontwikkelen en brengt u uw visuele stijlen tot leven op de pagina, klaar voor het scherm.

Non-fictie Filmmaking

Het produceren van niet-fictieve werken vereist een kritisch inzicht in de complexe historische en hedendaagse maatschappelijke, economische en politieke invloeden die van invloed zijn op het genre, om de kracht van het medium volledig te waarderen. Je leert hoe belangrijk het is om goede ethische werkmethoden toe te passen om een ​​machtsbalans op te bouwen tussen de maker, de filmmaker en het publiek, om je eigen, korte non-fictiefilm te plannen en produceren.

Productie- en distributiemethoden

Voor deze module ga je uit van de rol en veel gevarieerde verplichtingen van 'producer', vaak als dubbelzinnig gezien, grotendeels vanwege de variëteit en complexiteit van taken die betrokken zijn bij de volledige productie van een film, tot en met distributie. We zullen u echter voorbereiden op de eindige details die nodig zijn om de taken uit te voeren en uw reeds bestaande vaardigheden in postproductietechnieken verder ontwikkelen om uw individuele stijl te verfijnen. Vervolgens laten we u het essentiële proces van eliminatie zien, om te bepalen welke methode van klassieke of hedendaagse distributie in creatieve media het meest effectief is voor uw creatie.

Kosten

SAE Institute is een particuliere aanbieder van hoger onderwijs. Financiering van collegegeld is beschikbaar voor VK / EU-studenten, maar dekt niet het volledige cursusgeld.

vergoedingen

Collegegeld varieert afhankelijk van de campus en of u een UK / EU student of een internationale student bent.

Voor onze campussen in Liverpool, Londen en Oxford bedragen de kosten £ 9000 per jaar voor Britse studenten en £ 13.000 per jaar voor internationale studenten.

Kosten op onze campus in Glasgow zijn £ 9.000 per jaar voor VK / EU-studenten en £ 11.000 per jaar voor internationale studenten. Vanaf september 2019 stijgen deze voor internationale studenten tot £ 11.500 per jaar.

2 jaar opleiding

Omdat onze graden slechts 2 jaar zijn, bespaart u een aanzienlijk bedrag op zowel het collegegeld als de kosten van levensonderhoud in vergelijking met een traditionele 3-jarige opleiding. Dus je kunt studeren en afstuderen met een veel lagere studentenschuld!

Omdat collegegeldfinanciering niet het hele cursusbedrag dekt, is er een klein bedrag dat u mogelijk op eigen kracht moet betalen. We begrijpen dat dit niet altijd gemakkelijk is, vooral als u geen inkomen heeft. Daarom hebben we betalingsplannen ontwikkeld om het kleine verschil dat u moet betalen te spreiden. Als u niet in aanmerking komt voor financiering, hebben we ook betalingsplannen voor u.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

SAE Institute was founded in 1976 by Dr. Tom Misner in Sydney, Australia offering post-secondary courses in audio engineering. SAE Institute has since grown to become the world’s largest practical cre ... Lees meer

SAE Institute was founded in 1976 by Dr. Tom Misner in Sydney, Australia offering post-secondary courses in audio engineering. SAE Institute has since grown to become the world’s largest practical creative media educator with 54 campuses in 26 countries Lees Minder
Londen , Liverpool , Oxford , Glasgow + 3 Meer Minder