BA / BSc (Hons) Interactieve Animatie

SAE Institute UK

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA / BSc (Hons) Interactieve Animatie

SAE Institute UK

Omdat de games en bewegend beeld industrie blijven groeien, neemt ook de vraag naar hoogopgeleide creatieve animatoren. Van eenvoudige animaties tot complexe 3D-modellering en VFX, wordt interactieve animatie te zien in tv-programma's, reclame, films en web content en games. Uw creatieve output plus technische vaardigheden zijn de sleutel tot uw succes.

Gedurende dit programma vindt u een verscheidenheid van essentiële onderwerpen, waaronder performance capture, geavanceerde modellering waaronder wezens en menselijke gezichten, en geïntegreerde post-productie technieken tegenkomen. Je hebt ook de mogelijkheid om zich te specialiseren binnen het bredere gebied van animatie en verken een bepaald gebied van belang binnen uw grote projecten.

Onze praktische ethos gooit je eerste kop in de echte wereld projecten ondersteund door docenten die ervoor zorgen dat u de mogelijkheid om uw creatieve grenzen te verleggen. Deze toegepaste studies worden ondersteund door contextuele studies om u de essentiële onderbouwing kennis te geven en geven een overzicht van de industrie zoals de tribunes vandaag. Je zal afstuderen met een portfolio van het werk dat u de rand en een mentaliteit op de uitdagingen van de creatieve media-industrie te nemen zal geven.

Enkele modules:

Modellering en Texturing

Computer animatie is een domein dat een groot aantal verschillende vaardigheden, met inbegrip van modellering en texturen die het fundament van de cursus te bouwen gaat. Deze module biedt een inleiding aan een verscheidenheid van vaardigheden en technieken, variërend van de basisprincipes van 3D animatie en videoproductie te tekenen en menselijke anatomie. Onderwerpen zijn onder meer: ​​Geschiedenis van de 3D-animatie, texturen, verlichting, het teruggeven, inleiding tot videoproductie, tekenen en schetsen, anatomie.

3D Animatie

Deze module introduceert studenten naar het volgende niveau van kennis en vaardigheden die nodig zijn in de 3D-animatie-industrie. De basiskennis verworven in module 401 wordt verder ontwikkeld door de invoering van de beginselen van character design en modellering, principes van karakter animatie. Studenten verkennen van de onderliggende oorzaken van emotionele reactie, zowel anatomische en psychologische, waardoor de creatie van psychologisch waarheidsgetrouw voorstellingen in hun karakter animaties, evenals het leren hoe te modelleren digitale omgevingen. Onderwerpen zijn onder meer: ​​Karakter ontwerpen en modelleren, principes van karakter animatie, verhaal en karakterontwikkeling, en kennismaking met het modelleren van digitale omgevingen.

Karakter Animatie en digitale omgevingen

Deze module legt de nadruk op de ontwikkeling van geavanceerde vaardigheden en technieken, voortbouwend op de principes geleerd in de vorige modules. Studenten ontwikkelen geavanceerde technieken op het gebied van karakter animatie en digitale omgevingen. Daarnaast worden de studenten ook kennis met boetseren, alsmede scenario en storyboards en storytelling methoden. Onderwerpen zijn onder meer: ​​Geavanceerde karakter animatie, karakter en boetseren, script schrijven en storyboards, en digitale omgevingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
SAE Institute UK
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
24 maanden
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan