BA / BSc (Hons) Music Business & Management *

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Als je een passie hebt voor werken in de muziekindustrie, dan is onze BA / BSc (Hons) Music Business and Management-cursus iets voor jou. Het geeft je niet alleen een overzicht van de branche, maar geeft je ook de kans om je eigen interessegebieden te verkennen en stelt je in staat om de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om te gedijen in deze snel evoluerende en steeds meer mondiale sector.

Of je je nu voorstelt dat je werkt in het beheer van platenmaatschappijen, muziekmarketing, in A & R, artiestenmanagement of live muziekevenementen en -promotie, deze cursus geeft je alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Met een indrukwekkend netwerk van brancheverbindingen biedt de BSc (Hons) Music Business and Management-cursus aan UCA Epsom je de mogelijkheid om een professioneel netwerk op te bouwen in een van de meest concurrerende, creatieve beroepen. Londen is het centrum van de muziekindustrie in het VK, Europa en misschien wel de wereld en je verlaat de cursus met de kennis, vaardigheden en de contacten om in de muziekindustrie te opereren, zowel in het VK als in het buitenland.

BA / BSc (Hons) Music Business and Management maakt deel uit van de Business School en naast de belangrijkste muziekinhoud profiteert u van betrokkenheid bij het bredere Business School-curriculum dat merchandising, e-commerce, socialemediamarketing, branding, reclame omvat , mode, ondernemerschap en innovatie.

Je hebt ook de mogelijkheid om een Professional Practice Year te voltooien als onderdeel van deze cursus, zie hieronder voor meer informatie.

* Cursus onder voorbehoud van bijwerken.

Lengte van de studie:

 • Drie jaar voltijds
 • Of, vier jaar fulltime met het jaar van de professionele praktijk

Cursus details

Jaar 1

In het eerste jaar ga je kijken hoe de principes van marketing en promotie zijn ontwikkeld om te profiteren van online media en technologie. Je leert over de verschillende theorieën die marketing en promotie stimuleren in een steeds veranderende industrie. Je onderzoekt de geschiedenis van muziek en hoe deze de cultuur en de samenleving heeft gevormd.

Dit is echt een 'live' cursus en je werkt direct samen met bands en breaking artiesten aan hun marketing, merk en promotie, maar ook aan managers, platenlabels en andere branchepartners. Dat omvat het maken van uw eigen muziekpodcast en promotievideo en het oefenen van de vaardigheden die betrokken zijn bij audio- en visuele inhoud, die steeds vaker worden gebruikt om acts op de markt te brengen en te promoten. Je leert ook hoe je data kunt gebruiken als hulpmiddel voor de ontwikkeling van creatieve kunstenaars.

Je hebt toegang tot geluidsrecorders, video- en fotocamera's en fotostudio's, evenals lasersnijden en 3D-printen. Met onze Virtual Reality-headsets en -software kunt u experimenteren met baanbrekende VR / AR-technologie. Dit alles zorgt ervoor dat u de ontwikkeling van muziekproducten voor marketing, e-commerce en unieke fanervaringen kunt verkennen.

Jaar 2

In je tweede jaar krijg je een dieper begrip van branding binnen muziek, evenals de rol van marketing en public relations. Je leert over de livemuziekindustrie en hoe deze past in de sector van de opgenomen muziek en je organiseert je eigen optredens of muziekevenementen. Als onderdeel van de unit Professional Practice loop je twee maanden stage of stage bij een muziekbedrijf.

Je krijgt een dieper inzicht in de huidige werkstructuren en operaties van wereldwijde muziekmarkten, onderzoekt hoe beoefenaars en leidinggevenden in de muziekindustrie omgaan met artiesten en krijgen inzicht in hoe muziekbedrijven worden beheerd.

Jaar van de professionele praktijk (indien uitgevoerd)

Kiest u ervoor om een beroepspraktijkjaar af te ronden, dan vindt dit plaats in jaar drie. Je volgt een stage binnen de creatieve industrie om je vaardigheden en cv verder te ontwikkelen.

Terwijl je het Beroepsjaar studeert, moet je voor dat jaar een verlaagd collegegeld betalen. Deze vergoeding wordt bepaald aan de hand van de regelgeving van de overheid. Op basis van de huidige regelgeving verwachten we dat dit maximaal 20% is van het collegegeldtarief dat je voor je tweede studiejaar in rekening wordt gebracht. Ook maakt u dit jaar extra reis- en verblijfkosten. De universiteit zal je hierover verder adviseren en begeleiden bij het naderen van je Professional Practice Year.

Jaar 3

In je laatste jaar combineer je al deze vaardigheden, kennis en ervaring in je Final Major Project, waar je je begrip van de muziekmarkt laat zien en hoe je ideeën succesvol kunnen zijn in de opwindende, steeds veranderende wereld van de hedendaagse wereld muziek industrie.

Kosten en extra cursuskosten

Collegegeld

Het cursusgeld per jaar voor deelname aan 2020 is:

 • Britse en EU-studenten - £ 9.250
 • Internationale studenten - £ 16.250 (standaardtarief)
 • Internationale studenten - £ 15.600 (volledige kosten voor vroegtijdige betaling)

Als je ervoor kiest om het Beroepsjaar te studeren, moet je voor dat jaar een verlaagd collegegeld betalen. Deze vergoeding wordt bepaald aan de hand van de regelgeving van de overheid. Op basis van de huidige regelgeving verwachten we dat dit maximaal 20% is van het collegegeldtarief dat je voor je tweede studiejaar in rekening wordt gebracht. Ook maakt u dit jaar extra reis- en verblijfkosten. De universiteit zal je hierover verder adviseren en begeleiden bij het naderen van je Professional Practice Year.

Extra cursuskosten

Zie naast het collegegeld de aanvullende cursuskosten voor deelname aan 2020.

Deze tarieven zijn alleen correct voor het vermelde academiejaar. De kosten kunnen elk jaar stijgen tijdens de periode van voortdurende inschrijving van een student in overeenstemming met de inflatie (onder voorbehoud van een maximaal gereguleerd collegegeldlimiet). Elke aanpassing voor doorlopende studenten zal op of onder het voorspellingspercentage van RPI-X liggen.

Jaar van de professionele praktijk

Als onderdeel van deze cursus heb je de mogelijkheid om een Professional Practice Year te voltooien.

Je zult twee jaar bij ons leren, voordat je wat je hebt geleerd in de praktijk brengt via een stage van een jaar.

Onze stages voor professionele praktijken bieden u de mogelijkheid om uw professionele, academische en persoonlijke potentieel te ontwikkelen, waardoor u zelfverzekerd en betrokken bent bij creatieve werkplekken. Deze kwaliteiten worden algemeen erkend door werkgevers en een aanzienlijk deel van de nationale stagiaires krijgt een baan op graduaatsniveau aangeboden of volgt een postdoctorale studie.

Tijdens uw plaatsing zal uw cursusteam u ondersteunen, gebruikmakend van onze uitgebreide brancheverbindingen om u te helpen de juiste plaatsing voor u te vinden. Aan het einde van de stage keert u terug om uw laatste studiejaar af te ronden - met toepassing van wat u tijdens uw werk hebt geleerd.

Business School

Onze nieuwe Business School for the Creative Industries, de eerste in zijn soort in het VK, bouwt voort op onze lange traditie van samenwerking met werkgevers om leiderschaps-, ondernemers- en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen.

uitrusting

Toegewijde studioruimte voor tutorials, workshops, groepen en zelfstandig werken met cursusopnamegebied met de stand voor radio- en podcastproductie. Campus digitale mediasuites met Macs en pc's die zijn geprogrammeerd met de nieuwste ontwerpsoftware en volledig uitgeruste fotostudio's met lichtinstallaties, groen schermverlichting en opstelling.

Toelatingseisen

Toegangsvereisten voor het VK

De standaard toelatingseisen * voor deze cursus zijn:

Een van de volgende:

 • 112 nieuwe UCAS-tariefpunten
 • Pass bij Foundation Diploma in Art & Design (niveau 3 of 4)
 • Onderscheid, verdienste, verdienste bij BTEC Extended Diploma
 • Verdienen aan UAL Extended Diploma
 • 112 nieuwe UCAS-tariefpunten van een geaccrediteerde toegang tot een diploma hoger onderwijs in een geschikt vak
 • Totaal 27-30 punten in het International Baccalaureate Diploma met ten minste 15 IB-punten op hoger niveau.
 • En vier GCSE-slagen op klasse A * -C en / of graad 4-9 inclusief Engels (of Functional Skills English / Key Skills Communication Level 2).

Andere relevante en gelijkwaardige Britse en internationale kwalificaties van niveau 3 worden op individuele basis overwogen, en we moedigen studenten met verschillende educatieve achtergronden aan om zich aan te melden.

* We doen af en toe aanbiedingen die lager zijn dan de standaardtoegangscriteria, voor studenten die moeilijkheden hebben ondervonden die hun prestaties hebben beïnvloed en van wie werd verwacht dat ze hogere resultaten zouden behalen.

Internationale toelatingseisen

Bezoek onze website om de equivalente toegangsvereisten voor uw land te bekijken.

Uw portfolio

Voor deze cursus vragen we je om een Applicant Day bij te wonen. U hoeft geen portfolio mee te nemen, maar bent bereid om te praten over uw muzikale interesses en al het werk of projecten dat u heeft gedaan met betrekking tot muziekzaken en management. Je hebt misschien foto's gemaakt, een live bandoptreden gegeven of aan een radioprogramma op de universiteit gewerkt. Alles waar je trots op bent, horen we graag.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Lees meer

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Lees Minder
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Meer Minder