BA / BSc (Hons) Spel Kunst Animatie

SAE Institute UK

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA / BSc (Hons) Spel Kunst Animatie

SAE Institute UK

Combineer uw artistieke talenten met uw liefde voor video games en zet dat creatief talent in uw droom carrière. Van anatomie studies voor nauwkeurige karakter modelleren, te ingewikkelde texturen, omgevingen en integratie met spelletjes motoren, het programma ontwikkelt je vaardigheden met behulp van standaard technologieën en productiemethoden om 3D-kunst voor games te maken.

Onze hands-on ethos zal je experimenteren met verschillende stijlen om voor u om te verkennen en uitbreiden van uw eigen individuele flair, die u vervolgens kunt scherpen tijdens de vele praktische projecten nauw begeleid door een ondersteunend team te helpen verankeren van deze skill-sets . Tijdens het proces van de mate, zullen onze docenten koesteren en begeleiden uw creatieve workflow om voor te bereiden en het creëren van de allerbelangrijkste showreel om ervoor te zorgen dat u de grond lopen in de industrie getroffen.

Sommige van de modules zijn als volgt:

Inleiding tot 3D Animatie

We beginnen de reis door het geven u de technieken die worden gebruikt voor het creëren van content en animatie. Door het verstrekken van een inzicht in de 3D-modellering proces laten we u zien hoe de standaard workflow activiteiten plaatsvinden in een 3D-pijpleiding, waarin het ontwerpproces van uw eerste idee tot een afgewerkt 2D / 3D animatie. Vervolgens, via een reeks praktische verkenningen je de theorie zijde van toepassing zijn op de animatie proces, waardoor u een solide basis van methoden nodig in de loop.

Informatie, Communicatie en Media Professional Practice

In deze module introduceren wij u beproefde concepten en routines van academisch onderzoek, kritiek en schrijven, en voeden deze vaardigheden om ervoor te zorgen dat u een goede studie praktijk en het management toe te passen in uw studie. Wij streven ernaar om u vertrouwd te maken met de theorieën van cultuur en communicatie en het ontwikkelen van een basiskennis van de creatieve media-industrie en uw potentiële rol als een professionele creatieve media beoefenaar. Samen vormen al deze vaardigheden zal je helpen overdraagbare carrière vaardigheden om uw zoektocht naar een baan na je afstuderen te helpen ontwikkelen.

Grondslagen van Game Design en Game Production

Wij zullen u laten kennismaken met fundamentele concepten die game design theorie, spel level design praktijken en gemeenschappelijke technieken die worden gebruikt in het spel productie. U zult uw kritische analyse vaardigheden die nodig zijn om bestaande games deconstrueren om hands-on ervaring re-creëren en ze te wijzigen om te scherpen. We zorgen vanaf het begin dat u gebruikt de industrie woordenschat om de processen van het spel de productie technieken en door de studie van de industrie gerelateerde artikelen beschrijven zult u gewend raken aan de werkstromen gebruikt in de moderne ontwikkeling pijpleidingen worden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
SAE Institute UK
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
13,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Liverpool, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan