BA / BSc (Hons) Webontwikkeling

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Van traditionele websites tot de nieuwste apps, je leert de technologieën en vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in deze snelgroeiende sector.

Van front-end interactief ontwerp tot back-end skelet- en database-structuren, u leert de belangrijkste aspecten van webontwikkeling en -programmering. Tegelijkertijd zal je je vaardigheden in HTML, CSS, javascript, PHP en User Experience (UX) toepassen en ontwikkelen door hands-on training in kleine klassen.

Overzicht

Door deze cursus krijg je kritieke branchegerelateerde ervaring door te leren hoe je prachtige mockups en wireframes maakt met behulp van Adobe Photoshop en Illustrator. Je zult ook te maken krijgen met nieuwe uitdagingen op basis van behoeften van de industrie, zoals geavanceerd javascript om HTML5-spellen te ontwikkelen.

Vanuit deze stevige basis onderzoek je ontwerpprincipes en technische oplossingen voor online en social media marketinguitdagingen, waaronder zoekmachine-optimalisatie (SEO), webanalyse en campagnebeheer. Je leert ook geavanceerde onderwerpen zoals webapplicaties en een inleiding tot de ontwikkeling van mobiele apps, evenals het ontwikkelen van softwarevaardigheden in complexe grafische manipulatie.

Uw toekomst in webontwikkeling:

Getalenteerde web- en digitale ontwikkelaars zijn constant in trek en de IT-, software- en computerdienstensector geniet recordgroei in het VK. Pas afgestudeerden zijn gaan werken voor toonaangevende bedrijven in het veld, waaronder creatief agentschap AnalogFolk en bedrijf voor weboplossingen, Potato.

Een dergelijke schat aan mogelijkheden kan u inspireren om uw eigen software of bedrijf op te zetten en een van SAE's groeiende gemeenschap van succesvolle digitale ondernemers te worden. Nadat hij tijd besteedde aan het vertegenwoordigen van Coca-Cola, Microsoft en BMW, lanceerde SAE-afgestudeerde Markus Schmeiduch een vliegende app en werkt nu aan zijn eigen vooruitstrevende projecten, van intuïtieve wandelstokken voor blinden tot het verzenden van Morse-codesignalen via Twitter.

modules

Web Essentials

In deze module leert u hoe u een professionele en responsieve website kunt maken, vanaf het ontwerpen van de lay-out en het gebruik van Illustrator en Photoshop om mockups te maken. Bovendien gaat u HTML en CSS leren om uw website toegankelijk te maken. In deze module krijgt u een stevige basis in best practices en industriestandaarden en krijgt u inzicht in de theoretische grondslagen die vereist zijn voor professioneel werk in de webindustrie.

Front-end ontwikkeling

Wilt u een interactieve kaart aan uw website toevoegen en de inhoud dynamisch wijzigen? Het zal gemakkelijk zijn na deze module! Nadat we zijn begonnen met de basisbeginselen van webontwikkeling en -programmering, zullen we meer complexe principes van webontwerp introduceren, zodat u een volledig beeld krijgt van de hedendaagse webtechnologieën die vereist zijn voor interactieve webprojecten.

Tijdens deze module leert u toepassen en voegt u interactiviteit toe aan uw website. Door javascript en jQuery te leren, kunt u leren hoe u gebruikersgedrag kunt detecteren en hierop adequaat kunt reageren met interactieve oplossingen. Bovendien raakt u bekend met Ajax en weet u dus hoe u uw webpagina's dynamisch kunt veranderen op basis van verschillende contexten.

Interactief ontwerp

Deze module is bedoeld om discipline-specifieke kennis en vaardigheden te ontwikkelen tot meer geavanceerde conceptuele en technische niveaus door de realisatie en evaluatie van geavanceerde webapplicaties. Tijdens deze module verkennen studenten onderwerpen als Java, mobiele ontwikkeling, geavanceerd objectgeoriënteerd programmeren, lokalisatie en e-learning.

Kosten

SAE Institute is een particuliere aanbieder van hoger onderwijs. Financiering van het collegegeld is beschikbaar voor VK / EU-studenten, maar dekt niet het volledige cursusgeld.

vergoedingen

Collegegeld varieert afhankelijk van de campus en of u een UK / EU student of een internationale student bent.

Voor de campussen in Londen en Oxford bedragen de kosten £ 9000 per jaar voor Britse studenten en £ 12.000 per jaar voor internationale studenten.

Voor Liverpool bedragen de kosten £ 8000 per jaar voor VK / EU-studenten en £ 11.000 per jaar voor internationale studenten. Vanaf september 2015 stijgen deze kosten tot £ 9.000 (VK / EU) en £ 12.000 (internationale studenten) per jaar.

De kosten op onze campus in Glasgow zijn £ 6.000 per jaar voor VK / EU-studenten en £ 9.000 per jaar voor internationale studenten. Vanaf september 2015 stijgen deze tot £ 7000 per jaar (VK / EU) en £ 10.000 (internationale studenten) per jaar.

2 jaar opleiding

Omdat onze opleidingen maar 2 jaar oud zijn, bespaart u een aanzienlijk bedrag op zowel het collegegeld als de kosten van levensonderhoud in vergelijking met een traditionele opleiding van 3 jaar. Dus je kunt studeren en afstuderen met een veel lagere studentenschuld!

Omdat collegegeldfinanciering niet het hele cursusbedrag dekt, is er een klein bedrag dat u mogelijk op eigen kracht moet betalen. We begrijpen dat dit niet altijd gemakkelijk is, vooral als u geen inkomen heeft. Daarom hebben we betalingsplannen ontwikkeld om het kleine verschil dat u moet betalen te spreiden. Als u niet in aanmerking komt voor financiering, hebben we ook betalingsplannen voor u.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

SAE Institute was founded in 1976 by Dr. Tom Misner in Sydney, Australia offering post-secondary courses in audio engineering. SAE Institute has since grown to become the world’s largest practical cre ... Lees meer

SAE Institute was founded in 1976 by Dr. Tom Misner in Sydney, Australia offering post-secondary courses in audio engineering. SAE Institute has since grown to become the world’s largest practical creative media educator with 54 campuses in 26 countries Lees Minder
Londen , Liverpool , Oxford , Glasgow + 3 Meer Minder