BA / BSc (Hons) muziekbedrijf

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Ondernemerschap, beroepspraktijk en overdraagbare vaardigheden zijn essentiële eigenschappen die nodig zijn om een ​​carrière in de muziekindustrie te ontwikkelen en te behouden. De muziekdiploma wordt beheerd en gegeven door professionals uit de industrie en praktijkmensen met jarenlange ervaring, over de belangrijkste gebieden van de muziekindustrie. Met nauwe banden met de industrie, profiteer je ook van gastcolleges, seminars en workshops en krijg je de kans om deel te nemen aan masterclasses met experts uit de sector, zoals managers en platenfabrikanten.

Overzicht

Deze cursus is bedoeld om niet alleen kandidaten en kandidaten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de zakelijke omgeving, maar ook creatievelingen en professionals die muziek maken en produceren en die mogelijk geïnteresseerd zijn in zelfmanagement en distributie, kansen en voordelen te bieden.

Je ontwikkelt fundamentele vaardigheden op het gebied van bedrijfs- en projectbeheer, bedrijfsactiviteiten, marketing en wetgeving, met nadruk en context voor de muziekindustrie.

Jouw toekomst in de muziekbusiness:

Het is echt opwindende tijd om deel uit te maken van de muziekindustrie, omdat technologische vooruitgang en gedragsverandering nieuwe kansen bieden. Onze focus op ondernemerschap, ondernemerschap en inzetbaarheid, evenals de mogelijkheid om tijdens je studie stage te lopen, zullen je helpen deze kansen te grijpen terwijl de industrie zich blijft aanpassen en evolueren.

SAE heeft alumni die over de hele wereld werken in de muziekindustrie. Je neemt deel aan een internationale gemeenschap van meer dan 12.000 afgestudeerden, waardoor je ongeëvenaarde toegang hebt tot een netwerk van potentiële zakenpartners.

modules

Industrie overzicht

Om je bewust te worden van de muziekindustrie, zul je kijken naar de belangrijkste gebieden, zoals de traditionele en nieuwe modellen van platenmaatschappijen, muziekuitgeverij, live-uitvoeringen en de verschillende aspecten van artiestenbeheer.

Je analyseert hoe de industrie is geëvolueerd en welke trends en procedures er zijn. We bieden u ook een breed overzicht van de instellingen in de sector en hun impact op elkaar en de bredere sector, evenals advies over regelgeving en systemen voor het verzamelen van inkomsten.

Profilering en Content Management

Met deze module kun je vaardigheden en kennis ontwikkelen en toepassen op twee van de belangrijkste gebieden van de muziekindustrie: opnemen en publiceren. Je kijkt hoe muziek publishing werkt en hoe je kansen kunt zoeken voor een artiest / songwriter, terwijl je ook een portfolio maakt om het profiel van een artiest te verbeteren, met behulp van perssets, artwork en het uitbrengen van een single.

Marketing, bedrijfsplanning en recht

In deze module zult u uw kennis van geavanceerde principes en werkingen van zaken en communicatie, contracten en planning verbeteren en uw ondernemende vaardigheden ontwikkelen.

Je gaat een grootschalig, zelfgestuurd, creatief project aan dat je de mogelijkheid biedt om zowel de professionele als de relevante theoretische, creatieve en logistieke overwegingen te onderzoeken en te reflecteren die een project van deze omvang vereist.

Kosten

SAE Institute is een particuliere aanbieder van hoger onderwijs. Financiering van collegegeld is beschikbaar voor VK / EU-studenten, maar dekt niet het volledige cursusgeld.

vergoedingen

Collegegeld varieert afhankelijk van de campus en of u een UK / EU student of een internationale student bent.

Voor de campussen in Londen en Oxford bedragen de kosten £ 9000 per jaar voor Britse studenten en £ 12.000 per jaar voor internationale studenten.

Voor Liverpool bedragen de kosten £ 8000 per jaar voor VK / EU-studenten en £ 11.000 per jaar voor internationale studenten. Vanaf september 2015 stijgen deze kosten tot £ 9.000 (VK / EU) en £ 12.000 (internationale studenten) per jaar.

De kosten op onze campus in Glasgow zijn £ 6.000 per jaar voor VK / EU-studenten en £ 9.000 per jaar voor internationale studenten. Vanaf september 2015 stijgen deze tot £ 7000 per jaar (VK / EU) en £ 10.000 (internationale studenten) per jaar.

2 jaar opleiding

Omdat onze opleidingen maar 2 jaar oud zijn, bespaart u een aanzienlijk bedrag op zowel het collegegeld als de kosten van levensonderhoud in vergelijking met een traditionele opleiding van 3 jaar. Dus je kunt studeren en afstuderen met een veel lagere studentenschuld!

Omdat collegegeldfinanciering niet het hele cursusbedrag dekt, is er een klein bedrag dat u mogelijk op eigen kracht moet betalen. We begrijpen dat dit niet altijd gemakkelijk is, vooral als u geen inkomen heeft. Daarom hebben we betalingsplannen ontwikkeld om het kleine verschil dat u moet betalen te spreiden. Als u niet in aanmerking komt voor financiering, hebben we ook betalingsplannen voor u.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

SAE Institute was founded in 1976 by Dr. Tom Misner in Sydney, Australia offering post-secondary courses in audio engineering. SAE Institute has since grown to become the world’s largest practical cre ... Lees meer

SAE Institute was founded in 1976 by Dr. Tom Misner in Sydney, Australia offering post-secondary courses in audio engineering. SAE Institute has since grown to become the world’s largest practical creative media educator with 54 campuses in 26 countries Lees Minder
Londen , Liverpool , Oxford , Glasgow + 3 Meer Minder