BA - Bachelor of Arts in Fashion Management

Algemeen

9 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Specialiseer je in Fashion Management en leer bedrijfsdoelstellingen te definiëren met ons BA-programma

Flexibele studieprogramma's

Onze flexibele studieprogramma's zijn gebaseerd op het Amerikaanse model van hoger onderwijs , waardoor studenten hun cursussen kunnen kiezen op basis van cursusvereisten, eerdere studies, huidige interesses en toekomstige ambities .

United International Business Schools ( UIBS )

United International Business Schools ( UIBS ) is sinds 2002 toegewijd aan intercultureel onderwijs met een mondiaal perspectief en is een onafhankelijke particuliere onderwijsinstelling met campussen in Europa en Azië. UIBS biedt flexibele bedrijfs- en managementstudies aan op het niveau Undergraduate (Bachelor / BBA) en (Post) Graduate ( Master / MBA en Doctor / DBA ) dat leidt tot private (met programmacertificering geaccrediteerde) graden en tot Amerikaanse regionaal geaccrediteerde en Europese staten. erkende graden in samenwerking met onze academische partners.

Professioneel ervaren hoogleraren

Academisch gekwalificeerde en professioneel ervaren professoren verbinden theorie en praktijk door hedendaagse casestudy's in de klas te brengen en studenten voor te bereiden om de wereldleiders van de toekomst te worden.

Interactieve lesmethoden

Kleine klassen met maximaal 30 studenten stellen hoogleraren in staat interactieve leermethoden te gebruiken, waardoor de groepsinteractie wordt vergroot, de groepsdynamiek wordt verbeterd en langdurige contacten tussen studenten worden opgebouwd.

Echt wereldwijde gemeenschap

Onze echt wereldwijde studentengemeenschap, faculteit en personeel, bestaat uit meer dan 85 verschillende nationaliteiten uit de hele wereld, met studenten die grote waardering tonen voor culturele diversiteit en ondernemersinitiatief.

Overdracht tussen campussen

Studenten kunnen elk kwartaal heen en weer reizen tussen campussen met gegarandeerde programmacompatibiliteit . Onze kwartaal-gebaseerde academische kalender zorgt voor een continue studie in het buitenland ervaring in Europa en Azië .

Meerdere startdata

Studenten kunnen kiezen tussen meerdere startdata in de herfst , winter , lente en zomer van elk academiejaar. Ons modulaire cursusontwerp en de programmastructuur zorgen voor een optimale verdere onderwijsplanning.

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen, kunnen studenten ons online aanvraagformulier invullen @ apply.crossculturaleducation.org.

Vul de volgende documenten in om uw aanvraag in te dienen:

Aanvraagformulier
Aanvraagkosten
Curriculum vitae
Kopie van uw geldig paspoort of identiteitskaart
Kopieën van alle relevante graden, diploma's, certificaten en transcripties
Motivatiebrief met uw carrièredoelstellingen en programmaverwachtingen
foto op paspoortformaat

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

United International Business Schools ( UIBS ), sinds 2002 toegewijd aan intercultureel onderwijs met een mondiaal perspectief, is een onafhankelijke particuliere onderwijsinstelling met campussen in ... Lees meer

United International Business Schools ( UIBS ), sinds 2002 toegewijd aan intercultureel onderwijs met een mondiaal perspectief, is een onafhankelijke particuliere onderwijsinstelling met campussen in Europa en Azië. UIBS biedt flexibele bedrijfs- en managementstudies op Undergraduate (Bachelor / BBA) en (Post) Graduate (Master / MBA en Doctor / DBA) niveau leidend tot private (programmatisch geaccrediteerde) graden, en tot Amerikaanse regionaal geaccrediteerde en Europese staats- erkende graden in samenwerking met onze academische partners. "de inspirerende uitmuntendheid van een privéschool, het stimulerende voordeel van een kleinschalige omgeving" Lees Minder
Zürich , Antwerpen , Barcelona , Brussel , Madrid , Tokyo , Amsterdam , Milaan , Genève + 8 Meer Minder