BA Bedrijfskunde | Internationaal management en marketing

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Start-up of een multinationaal bedrijf? - Alles is mogelijk met een diploma in internationaal management

Ondernemers en mannen zijn overal ter wereld te vinden in elke vorm van organisatie. Als afgestudeerd met een BA-graad in Business Administration en International Management & Marketing , zul je in staat zijn om lokale tot internationale mensen te managen, kleine tot grote projecten te organiseren en deel uit te maken van zowel start-ups als multinationals.

Gebaseerd op de eisen van de echte wereld, zal het BA-programma Business Administration, International Management en Marketing bij Berlin International in Berlijn je voorbereiden op deelname aan steeds moeilijker wordende wereldwijde arbeidsmarkten.

Modern en praktisch programma

Onze vooruitstrevende onderwijsconcepten Berlin International combineren individuele en groepsprojecten op theoretisch en empirisch niveau. Met een sterke focus op professionele behoeften, biedt het programma voor bedrijfskunde u vaardigheden en kennis op belangrijke bedrijfsgebieden, maar ook op interculturele kwesties in plaats van wiskunde. Een vriendelijke, inclusieve en persoonlijke omgeving stelt ons in staat om direct te reageren op uw individuele behoeften en eisen.

Een internationaal studieprogramma om studenten voor te bereiden op de wereldwijde arbeidsmarkt

De bacheloropleiding Bedrijfskunde wordt volledig in het Engels gegeven. Als u op zoek bent naar een internationaal BA-programma dat de perfecte basis vormt voor uw professionele toekomst als leidinggevende met behulp van moderne lesmethoden en een sterke praktische aanpak, solliciteer dan voor ons International Management & Marketing-programma bij Berlin International.

Programma feiten

 • Duur: 3 jaar / 6 semesters
 • Punten: 180 ECTS
 • Taal Engels
 • Diploma: Bachelor of Arts (BA)
 • Locatie: Berlijn-Charlottenburg
 • Start: oktober
 • Tarief: 660 € maandelijks

Studeer Bedrijfskunde met focus op International Management & Marketing in Berlijn

Bedrijfskunde - Internationaal management en marketing - Studieprogramma

Bedrijfskunde studeren | International Management & Marketing biedt u de perfecte gelegenheid om uit de eerste hand meer te weten te komen over mogelijke carrièremogelijkheden bij grote multinationals en toonaangevende adviesbureaus. In een praktijkgerichte en motiverende leersfeer moedigt een internationaal ervaren team van docenten en professoren bij Berlin International u aan om uw individuele talenten te ontwikkelen en uw analytische vaardigheden als Strategic Manager verder te ontwikkelen.

Projectwerk en praktische oriëntatie

Op basis van uw vroege belangrijke keuze in uw BA-programma, krijgt u de kans om het meeste cursusgerelateerde projectwerk te koppelen aan uw expertise: onderzoeksprojecten of business case-analyse in Strategisch Management. Bovendien wordt een solide basis van onderwerpen zoals human resource management, kennisbeheer, bedrijfscultuur en financiën geboden, zonder te veel te focussen op de wiskundige aspecten. Samen doen we bedrijfssimulaties en ontmoeten we leden van toonaangevende multinationals en start-ups. Met interdisciplinaire projecten kun je samenwerken met medestudenten uit momenteel 24 verschillende landen.

Carrièremogelijkheden op het gebied van BA International Management & Marketing

Afgestudeerden van de bacheloropleiding Bedrijfskunde met een focus op internationaal management en marketing kunnen werken als algemeen managers, bedrijfsanalisten, consultants of senior executives binnen kleine en middelgrote en multinationale ondernemingen.

Professionele verantwoordelijkheden op het gebied van bedrijfskunde

Medewerkers op operationele, tactische en strategische afdelingen kunnen zich richten op consultancy, bedrijfsanalyse, prognosescenario's en een reeks organisatiebrede strategische initiatiefimplementaties. Uw analyse en input zullen een belangrijke bijdrage leveren aan de strategische besluitvorming van het topmanagement op het hoogste niveau van de organisatie.

Verschillende carrièremogelijkheden

Er zijn verschillende vacaturespectieven en werkgevers zoals:

 • In dienst worden genomen bij een multinationaal bedrijf / adviesbureau / niet-gouvernementele organisatie / instellingen in de publieke sector
 • Oprichting van een start-upbedrijf, dwz voor consultancy of bedrijfsanalysediensten
 • Verdere studie en onderzoek

Geaccrediteerd BA-programma bij Berlin International

Het Business Administration Bachelor-programma met een focus op International Management and Marketing bij Berlin International is geaccrediteerd en geëvalueerd als een kwaliteitsprogramma met transparante structuren, voorschriften en kwalificatiedoelen. Ons bachelorprogramma Bedrijfskunde heeft dus bewezen te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen die zijn vastgelegd in de European Higher Education Act. Het programma voor bedrijfskunde is geaccrediteerd door het door de staat erkende bureau ACQUIN.

Hoe vraag ik het programma voor bedrijfskunde aan?

Het aanvraagproces voor het bestuderen van bedrijfskunde met een focus op internationaal management en marketing bij Berlin International is heel eenvoudig. U kunt uw persoonlijke informatie gemakkelijk en veilig delen via ons online applicatieplatform. Nadat u een bevestigingsmail met een link heeft ontvangen, kunt u een kopie van uw documenten uploaden:

 • Kopie van paspoort of identiteitskaart
 • Kopie van je schooldiploma (Duits (Fach-) Abitur) of gelijkwaardig
 • Kopie van de Engelse taaltest

AANVRAAG VOOR STUDIEPROGRAMMA'S (COVID -19 UPDATE)

We hebben onze aanmeldingsdeadline verlengd tot 30 september 2020. Voor internationale studenten raden we aan de aanvraag uiterlijk 15 augustus in te dienen, zodat er voldoende tijd is voor visa en reisgerelateerde formaliteiten.

Q1. Is het aanvraagproces hetzelfde?

A1. Ja, we accepteren aanvragen voor de Fall Intake 2020. We blijven aanvragen ontvangen en aanbiedingen doen aan studenten, inclusief internationale aanvragers.

Als u zich nog niet heeft aangemeld, maar van plan bent dit te doen, dient u zich aan te melden zoals gepland. Ons team kan je adviseren over alle aspecten van studeren aan Berlin International.

U kunt uw aanvraag 24/7 indienen via ons toepassingsportaal op: https://application.berlin-international.de/

Q2. Zal de deadline voor aanmelding veranderen?

A2. Ja, we hebben onze aanmelddeadline verlengd tot 30 september 2020. Voor internationale studenten raden we aan om de aanvraag uiterlijk 15 augustus in te dienen, zodat er genoeg tijd is voor visa en reisgerelateerde formaliteiten.

Q3. Hoe kan ik een visum aanvragen als de ambassades gesloten zijn?

A3. Neem contact op met de Duitse ambassade of het consulaat in uw eigen land voor meer informatie over het visumproces in de huidige situatie.

Q4. Als mijn visum vertraagd is, hoe laat kan ik dan beginnen en hoe kan ik mijn cursussen bijhouden?

A4 / BI kan de start van het najaarssemester 2020 garanderen, met virtuele onderwijsopties voor studenten, die vanwege COVID-19-reisbeperkingen of visumvertragingen niet op tijd met hun studie op de campus kunnen beginnen. Die studenten kunnen hun studie online beginnen vanuit hun thuisland en vervolgens hun studie voortzetten op de campus, zodra ze naar Duitsland kunnen reizen.

We kunnen garanderen dat we gedurende het hele eerste semester een parallel zullen aanbieden met de online cursussen op de campus. De studenten die problemen hebben om op tijd te komen vanwege COVID-19-beperkingen, moeten uiterlijk aan het begin van het tweede semester, dat wil zeggen 1 april 2021, in Duitsland aankomen.

V5. Als een nieuwe student geen online lessen wil volgen, wat is dan het proces?

A5. Studenten die in het najaar van semester 2020 niet op tijd met hun studie op de campus kunnen beginnen vanwege COVID-19-reisbeperkingen of visumvertragingen, kunnen hun cursussen online vanuit hun thuisland beginnen en hun studie op de campus voortzetten onmiddellijk nadat ze naar Duitsland kunnen reizen .

Als ze hun cursussen niet online willen starten, kunnen ze de start van hun studie ook kosteloos uitstellen tot de volgende herfstinname 2021. Nieuwe studenten moeten in de herfst beginnen; een veerstart is niet mogelijk.

V6. Zal het najaarssemester 2020 op tijd beginnen?

A6. Het najaarssemester 2020 begint later dan oorspronkelijk gepland:

 • Welkomstdagen: Nieuw: 28.10.2020 - 30.10. 2020
 • Begin van de onderwijsperiode: Nieuw: 2.11.2020
Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging ... Lees meer

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging, innovative and practice-oriented education that advances the academic, cultural and linguistic potential of our students and prepares them for international careers in a globalized world. Lees Minder