BA Bedrijfskunde | Organisatiepsychologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het programma Bedrijfskunde | Organisatiepsychologie richt zich op de belangrijkste aspecten van bedrijfskunde met de extra focus op organisatie- en bedrijfspsychologie. Dit zal u voorzien van een solide basis in de belangrijkste bedrijfstakken van de bedrijfskunde, bijvoorbeeld management en marketing, evenals een gedetailleerd inzicht in hoe mensen en groepen zich op het werk gedragen, wat hen motiveert, en de beste wervings- en selectieprocedures. Je leert ook hoe je effectieve trainingsschema's voor medewerkers kunt ontwerpen en motivatiepraktijken kunt ontwikkelen waarmee organisaties topmedewerkers kunnen behouden en dus kunnen floreren.

Programma feiten

 • Duur: 3 jaar / 6 semesters
 • Punten: 180 ECTS
 • Taal Engels
 • Diploma: Bachelor of Arts (BA)
 • Locatie: Berlijn-Mitte
 • Start: oktober
 • Tarief: 660 € maandelijks

Internationaal studieprogramma met moderne onderwijstechnieken

Het studieprogramma Organisatiepsychologie stelt je in staat om reflectief en creatief denken, probleemoplossende vaardigheden verder te ontwikkelen en een uiterst belangrijke wereldwijde bedrijfsoriëntatie aan te nemen. We gebruiken moderne onderwijstechnieken in een internationale en interculturele omgeving met een educatieve benadering gericht op leren in kleine groepen.

Studeer bedrijfskunde met een focus op organisatiepsychologie

Studie BA met een focus op organisatiepsychologie - studieprogramma

Wilt u een professionele Human Resource Business Partner worden? Kom Business Administration studeren met een focus op organisatiepsychologie aan Berlin International in het centrum van de Duitse hoofdstad. De studielocatie biedt inspiratie door de nabijheid van politieke gebeurtenissen.

Internationale en praktijkgerichte sfeer

In een praktijkgerichte en motiverende leeromgeving moedigt een internationaal ervaren team van docenten en professoren je aan om je individuele talenten te ontplooien en je persoonlijkheid te ontwikkelen als Human Resource Business Partner.

Op basis van uw vroege keuze voor uw programma in organisatiepsychologie, krijgt u de kans om het meeste cursusgerelateerde projectwerk te koppelen aan uw expertise: onderzoeksprojecten of business case-analyse in HRM. Bovendien wordt een solide basis van onderwerpen zoals internationaal zakendoen, kennisbeheer, bedrijfscultuur en financiën aangeboden, zonder al te diep in wiskunde te gaan. De focus ligt op praktijkgericht leren en onderwijzen.

Bedrijfssimulaties en discussies

Binnen het BA-programma Bedrijfskunde met een focus op organisatiepsychologie, doen we samen bedrijfssimulaties en ontmoeten we leden van toonaangevende multinationals en start-ups. Met interdisciplinaire projecten kun je samenwerken met medestudenten uit momenteel 24 verschillende landen.

Carrièremogelijkheden op het gebied van organisatiepsychologie

Afgestudeerden kunnen werken als HR-assistent, junior HR-zakenpartner, junior manager, consultant of assistent van de CEO bij kleine en middelgrote bedrijven en multinationals. Medewerkers van de Human Resource-afdelingen kunnen zich richten op consultancy, werving, coaching, betaling en controle. Je werk zal zeker een impact hebben op het economische, politieke, sociale, culturele en persoonlijke leven.

Als afgestudeerd aan de bachelor Bedrijfskunde met een focus op organisatiepsychologie, heb je verschillende functieperspectieven en kun je solliciteren op verschillende organisaties zoals:

 • In dienst worden genomen bij een multinationale onderneming / lokale nichemarktleider / niet-gouvernementele organisatie / instellingen in de publieke sector
 • Oprichting van een eigen start-upbedrijf, dat wil zeggen voor HR-services
 • Verdere studie en onderzoek

Geaccrediteerd BA-programma bij Berlin International

De bacheloropleiding bedrijfskunde van Berlin International is geaccrediteerd en geëvalueerd als een kwaliteitsprogramma met transparante structuren, voorschriften en kwalificatiedoelen. Onze bacheloropleiding Bedrijfskunde | De organisatiepsychologie heeft dus bewezen te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen van de Europese wet op het hoger onderwijs. Het programma voor bedrijfskunde is geaccrediteerd door het door de staat erkende bureau ACQUIN.

Toepassing en toelating tot het programma Organisatiepsychologie

Het aanvraagproces voor het studeren van bedrijfskunde met een focus op organisatiepsychologie bij Berlin International is heel eenvoudig. U kunt eenvoudig en veilig uw persoonlijke informatie delen via ons online applicatieplatform. Na het ontvangen van een bevestigingsmail met een link, kunt u een kopie van uw documenten uploaden:

 • Kopie van paspoort of identiteitskaart
 • Kopie van Middelbaar diploma met transcript (Duits Abitur / Fachabitur of gelijkwaardig). We hebben ook een officiële vertaling van uw diploma en transcript in het Engels of Duits nodig als deze in een andere taal is geschreven.
 • Kopie van Engelse taaltest

AANVRAAG VOOR STUDIEPROGRAMMA'S (COVID -19 UPDATE)

We hebben onze aanmeldingsdeadline verlengd tot 30 september 2020. Voor internationale studenten raden we aan de aanvraag uiterlijk 15 augustus in te dienen, zodat er voldoende tijd is voor visa en reisgerelateerde formaliteiten.

Q1. Is het aanvraagproces hetzelfde?

A1. Ja, we accepteren aanvragen voor de Fall Intake 2020. We blijven aanvragen ontvangen en aanbiedingen doen aan studenten, inclusief internationale aanvragers.

Als u zich nog niet heeft aangemeld, maar van plan bent dit te doen, dient u zich aan te melden zoals gepland. Ons team kan je adviseren over alle aspecten van studeren aan Berlin International.

U kunt uw aanvraag 24/7 indienen via ons toepassingsportaal op: https://application.berlin-international.de/

Q2. Zal de deadline voor aanmelding veranderen?

A2. Ja, we hebben onze aanmelddeadline verlengd tot 30 september 2020. Voor internationale studenten raden we aan om de aanvraag uiterlijk 15 augustus in te dienen, zodat er genoeg tijd is voor visa en reisgerelateerde formaliteiten.

Q3. Hoe kan ik een visum aanvragen als de ambassades gesloten zijn?

A3. Neem contact op met de Duitse ambassade of het consulaat in uw eigen land voor meer informatie over het visumproces in de huidige situatie.

Q4. Als mijn visum vertraagd is, hoe laat kan ik dan beginnen en hoe kan ik mijn cursussen bijhouden?

A4 / BI kan de start van het najaarssemester 2020 garanderen, met virtuele onderwijsopties voor studenten, die vanwege COVID-19-reisbeperkingen of visumvertragingen niet op tijd met hun studie op de campus kunnen beginnen. Die studenten kunnen hun studie online beginnen vanuit hun thuisland en vervolgens hun studie voortzetten op de campus, zodra ze naar Duitsland kunnen reizen.

We kunnen garanderen dat we gedurende het hele eerste semester een parallel zullen aanbieden met de online cursussen op de campus. De studenten die problemen hebben om op tijd te komen vanwege COVID-19-beperkingen, moeten uiterlijk aan het begin van het tweede semester, dat wil zeggen 1 april 2021, in Duitsland aankomen.

V5. Als een nieuwe student geen online lessen wil volgen, wat is dan het proces?

A5. Studenten die in het najaar van semester 2020 niet op tijd met hun studie op de campus kunnen beginnen vanwege COVID-19-reisbeperkingen of visumvertragingen, kunnen hun cursussen online vanuit hun thuisland beginnen en hun studie op de campus voortzetten onmiddellijk nadat ze naar Duitsland kunnen reizen .

Als ze hun cursussen niet online willen starten, kunnen ze de start van hun studie ook kosteloos uitstellen tot de volgende herfstinname 2021. Nieuwe studenten moeten in de herfst beginnen; een veerstart is niet mogelijk.

V6. Zal het najaarssemester 2020 op tijd beginnen?

A6. Het najaarssemester 2020 begint later dan oorspronkelijk gepland:

 • Welkomstdagen: Nieuw: 28.10.2020 - 30.10. 2020
 • Begin van de onderwijsperiode: Nieuw: 2.11.2020
Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging ... Lees meer

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging, innovative and practice-oriented education that advances the academic, cultural and linguistic potential of our students and prepares them for international careers in a globalized world. Lees Minder