Lees de Officiële Beschrijving

Start-up of multinational? - Alles mogelijk met de studie International Management

Voor bedrijfsbeheerders zijn er veel kansen op de arbeidsmarkt. Je competenties na het succesvol afronden van je bachelor in bedrijfskunde en internationaal management

Met de BA Bedrijfskunde, International Management and Marketing-opleiding aan de Berlin International in Berlijn bent u goed voorbereid op de eisen van de mondiale arbeidsmarkt.

Moderne en praktische inhoud

Qua inhoud kun je zowel individuele als groepsgebaseerde projecten verwachten. De professoren en docenten van Berlin International - University of Applied Sciences in Berlijn werken met moderne lesmethoden. De inhoud van de BA-studie is afgestemd op ondernemersvereisten. Onze focus ligt daarom meer op het aanleren van vaardigheden en kennis in belangrijke zakelijke functies en in interculturele kwesties dan op wiskundige formules.

Studenten kunnen uitkijken naar een vriendelijke, inclusieve en persoonlijke omgeving die hen in staat stelt om direct te reageren op de individuele behoeften van de studenten.

Internationale studies ter voorbereiding op de wereldwijde arbeidsmarkt

Het gehele bachelorprogramma in de bedrijfskunde is Engelstalig. Als u op zoek bent naar een internationale bedrijfsadministratie die u optimaal voorbereidt op uw professionele toekomst als leider met moderne onderwijsmethoden en een grote praktische relevantie, dan vraagt ​​u aan voor het International Management-programma

Feitenprogramma's

 • Duur: 3 jaar / 6 semesters
 • Punten: 180 ECTS
 • Taal: Engels
 • Diploma: Bachelor of Arts (BA)
 • Locatie: Berlijn-Mitte
 • Start: oktober
 • Bijdrage: 600 € per maand

Bedrijfskunde studeren met focus International Management

Bedrijfskunde Internationaal management en marketing - Het programma

Open optimale carrièrekansen voor multinationale bedrijven. Met de bachelordiploma International Management and Marketing kunt u zich aanmelden bij internationale en internationale bedrijven en bij toonaangevende managementadviesbureaus. De studie is toepassingsgericht en de leeromgeving motiveert door het competente team van internationale docenten.

Ontwikkel individuele talenten

De professoren en docenten van Berlin International ondersteunen u bij het ontwikkelen van uw individuele talenten en het ontwikkelen van uw analytische vaardigheden als strategisch manager

Projectwerk en applicatie-oriëntatie

Op basis van uw specialisatie in uw bedrijfsdiploma heeft u de mogelijkheid om projectwerk te doen dat verband houdt met uw expertise - wetenschappelijke artikelen en case-studies op het gebied van strategisch management. Bovendien biedt het een solide basis in onderwerpen als human resources, kennisbeheer, bedrijfscultuur en financiën, terwijl het de wiskundige aspecten beperkt. Samen werken we aan rollenspellen en ontmoeten we medewerkers van multinationals en start-ups. Door interdisciplinaire projecten kun je samenwerken met medestudenten uit 24 verschillende landen.

Carrièremogelijkheden bij de studie van Business Administration International Management

Afgestudeerden van de undergraduate bedrijfsadministratie, met een focus op internationaal management en marketing, kunnen werken als algemene managers, bedrijfsanalisten, managementconsultants of leidinggevenden in kleine en middelgrote en multinationale ondernemingen.

Professionele taken volgens bedrijfsstudies

Als medewerker van de operationele en strategische afdeling kunt u zich concentreren op advies en bedrijfsanalyse, ontwikkelingen voorspellen en een reeks bedrijfsbrede strategische initiatieven implementeren in het bedrijf. Uw analyses zijn een belangrijke bijdrage aan de strategische beslissingen van het topmanagement en op het hoogste niveau van de organisatie.

Verschillende toepassingen

Er zijn verschillende loopbaanperspectieven voor bedrijfsbeheerders en werkgevers, zoals:

 • multinationale bedrijven
 • lokale nichemarktleiders
 • NGO
 • Instellingen in de publieke sector
 • Oprichting van een startend bedrijf
 • Verdere studie en onderzoek

Geaccrediteerde BA-studies bij Berlin International

De bacheloropleiding bedrijfskunde met focus op internationaal management en marketing bij de Berlin International werd geaccrediteerd en uitgereikt als een kwaliteitsprogramma met duidelijke structuren, voorschriften en kwalificatiedoeleinden. Het bedrijfskundige onderzoek heeft dus bewezen dat het voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die gelden voor de Europese hogeronderwijsruimte. De accreditatie van het programma werd uitgevoerd door het door de staat erkende bureau ACQUIN.

Aanvraag en toelating tot de opleiding

Het aanvraagproces voor het studeren van bedrijfskunde met een focus op internationaal management en marketing bij Berlin International is eenvoudig. Via ons online registratieplatform kunt u eenvoudig uw persoonlijke gegevens invoeren en een bevestigingsmail ontvangen met een link. Daarna kunt u de link gebruiken om de kopieën van uw documenten te uploaden:

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Kopieer '(Fach-) Abitur' of een gelijkwaardige graad
 • Bewijs van de Engelse taalvaardigheid
Opleiding te volgen in:
Engels
Berlin International - University of Applied Sciences

Zie 6 andere vakken van Berlin International - University of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op September 30, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
600 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum