Read the Official Description

De opleiding Bedrijfskunde en Organisatiepsychologie (Bedrijfskunde, Organisatiepsychologie) richt zich op de belangrijkste aspecten van bedrijfskunde, met een focus op economische of organisatiepsychologie. Na het afronden van je opleiding heb je de belangrijke beroepsachtergrond van de bedrijfskunde en zijn subdisciplines zoals management en marketing. Je zult ook een gedetailleerd inzicht hebben in hoe mensen en groepen zich gedragen op het werk, wat hen motiveert en wat de beste wervings- en selectieprocedures zijn. Je leert ook hoe je effectieve training van medewerkers en motivationele praktijken kunt ontwikkelen. Dit kan organisaties helpen om de beste mensen te vinden en te behouden.

Feitenprogramma's

 • Duur: 3 jaar / 6 semesters
 • Punten: 180 ECTS
 • Taal: Engels
 • Diploma: Bachelor of Arts (BA)
 • Locatie: Berlijn-Mitte
 • Start: oktober
 • Bijdrage: 600 € per maand

Internationale studie met moderne onderwijstechnieken

De Organizational Psychology-opleiding stelt je in staat om reflectief en creatief denken te ontwikkelen, evenals je probleemoplossende vaardigheden. We gebruiken, in kleine groepen, moderne onderwijstechnieken in een internationale en interculturele omgeving, zodat je je studies op de best mogelijke manier kunt maken.

Bedrijfskunde studeren met een focus op Organisatiepsychologie

Bedrijfskunde met focus op Organisatiepsychologie - Het programma

U wilt een professionele HR-manager worden? Daarna studeer je aan de Berlijnse Internationale Bedrijfskunde met een focus op Organisatiepsychologie in het midden van de Duitse hoofdstad Berlijn. De locatie inspireert ook door de nabijheid van politieke evenementen.

Internationale en praktijkgerichte sfeer

De sfeer bij Berlin International is praktijkgericht en motiverend. Hier wordt u ondersteund door internationaal ervaren docenten en professoren om uw talenten te ontwikkelen en een individuele persoonlijkheid als persoon of personeel te ontwikkelen.

Afhankelijk van het vakgebied waarin u bijzonder geïnteresseerd bent, kunt u uw specialisatie kiezen en uw projectwerk voorbereiden op dit onderwerp. Deze projecten in het kader van de studie van de organisatiepsychologie zijn wetenschappelijke artikelen en case-studies op het gebied van human resources. Vaste kennis en vaardigheden op vakken en gebieden zoals internationale economie, kennisbeheer, cultuur en financiën zullen uw onderwijsprofiel ondersteunen.

Simulatiegames en discussies

In deze opleiding ligt de nadruk niet op de wiskundige vakken. Praktijkgericht lesgeven en leren is en belangrijk. Je kunt uitkijken naar het plannen van games en discussies met werknemers van multinationale ondernemingen en startups in de BA in Business Administration met een focus op Organisatiepsychologie. Voor interdisciplinaire projecten kun je samenwerken met studenten uit 24 verschillende landen.

Carrièremogelijkheden met organisatorische psychologie Studies

Afgestudeerden kunnen werken als human resources-assistenten, junior business partners in HR-management, junior managers, consultants of assistent van de CEO in kleine en middelgrote en multinationale ondernemingen. Het werk in de HR-afdelingen kan zich richten op werving, werving, coaching, salarisadministratie en controlling. Hun werk kan van invloed zijn op economische, politieke, sociale, culturele en persoonlijke omstandigheden.

Na het behalen van je bachelordiploma in bedrijfskunde met een focus op de organisatiepsychologie, heb je verschillende baanvooruitzichten en verschillende werkgevers, bijvoorbeeld:

 • multinationale bedrijven
 • lokale nichemarktleiders
 • NGO
 • Instellingen in de publieke sector
 • Oprichting van een startend bedrijf
 • Verdere studie en onderzoek

Geaccrediteerde BA-studie op Berlin International

De bacheloropleiding bedrijfskunde aan de Berlin International is geaccrediteerd en uitgereikt als een kwaliteitsprogramma met duidelijke structuren, voorschriften en kwalificatiedoelen. De cursus BA bedrijfskunde en organisatiepsychologie voldoet daarom aan de hoge kwaliteitsnormen die gelden voor de Europese hogeronderwijsruimte. De accreditatie van het programma werd uitgevoerd door het door de staat erkende bureau ACQUIN.

Toepassing en toelating tot organisatiepsychologische studies

Eenvoudig online solliciteren om Bedrijfskunde te studeren met een focus op Organisatiepsychologie op Berlin International. U kunt eenvoudig uw gegevens invoeren via het online registratieplatform en een bevestigingsmail ontvangen met een link. U kunt deze link vervolgens gebruiken om kopieën van uw documenten te uploaden:

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Kopieer '(Fach-) Abitur' of een gelijkwaardige graad
 • Bewijs van de Engelse taalvaardigheid
Program taught in:
Engels
Berlin International - University of Applied Sciences

See 6 more programs offered by Berlin International - University of Applied Sciences »

Last updated September 30, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
600 EUR
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum