BA Bedrijfskunde

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het BA Business Administration-programma biedt u een uitgebreide introductie tot het bedrijfsleven. Je leert hoe je echte zakelijke problemen kunt analyseren en innovatieve oplossingen kunt vinden.

Door je studie ontwikkel je creatief zakelijk denken en de intellectuele, interpersoonlijke, technische en cognitieve vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle zakelijke carrière op te bouwen en om je aan te passen en positief te reageren op veranderende omstandigheden in de zakelijke arena.

Afgestudeerden hebben de kennis, vaardigheden en commercieel bewustzijn om een carrière na te streven bij een breed scala aan openbare, particuliere en non-profitorganisaties.

Het programma wordt geleverd aan de International Business School Suzhou (IBSS), een van een elite groep instellingen wereldwijd die geaccrediteerd is door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) en het European Quality Improvement System (EQUIS). Minder dan 100 business schools wereldwijd hebben zowel AACSB- als EQUIS-accreditatie.

Waarom zou ik bedrijfskunde studeren aan XJLTU?

 • Krijg een uitgebreid inzicht in zaken en management en leer over elke functionele rol in bedrijven en hoe deze functies met elkaar zijn verbonden;
 • Pas uw programma aan uw interesses aan met een aantal beschikbare keuzemodules, waaronder marketing, human resource management, boekhouding, financiën en operations management;
 • Leer in een interactieve omgeving met casestudy's, groepsprojecten, workshops en studentenpresentaties;
 • Praktische ervaring opdoen en in gesprek gaan met de industrie door middel van gastcolleges, excursies, stages en bedrijfsbezoeken;
 • Verdien twee graden: een XJTLU diploma van het Chinese ministerie van Onderwijs en een wereldwijd erkend diploma van de University of Liverpool, een lid van de Russell Group van vooraanstaande Britse universiteiten.

accreditatie

International Business School Suzhou (IBSS) behoort tot een elitegroep van instellingen wereldwijd die geaccrediteerd zijn door respectievelijk de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) en EQUIS (European Quality Improvement System) in 2016 en 2018. AACSB-accreditatie is een wereldwijde erkende norm voor de hoogste kwaliteit in bedrijfseducatie. Slechts vijf procent van de business schools wereldwijd is geaccrediteerd. De EQUIS-accreditatie is een kwaliteitscertificeringssysteem voor business schools opgezet door de EFMD (European Foundation for Management Development). de meest gezaghebbende en geselecteerde certificeringsinstantie voor business schools ter wereld met zijn uitgebreide en rigoureuze evaluatieproces. IBSS wordt de jongste business school ter wereld die zowel de EQUIS- als de AACSB-accreditatie heeft ontvangen. Er zijn slechts minder dan 100 business schools die een zowel AACSB als EQUIS accreditatie Dit is een belangrijke mijlpaal in het worden van een business school van wereldklasse en benadrukt de kracht en significante invloed van IBSS op internationaal niveau.

Kennis en vaardigheden

Tegen de tijd dat je afstudeert aan de BA Bedrijfskunde, heb je:

 • inzicht in de verschillende manieren waarop bedrijven kunnen worden georganiseerd;
 • het vermogen om kritisch en holistisch te reflecteren op de organisatie en werking van bedrijven;
 • de kennis om een reeks kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden toe te passen om bedrijfsproblemen op te lossen;
 • inzicht in de sociale, culturele en economische contexten waarin bedrijven opereren.

134674_pexels-photo-461077.jpeg

modules

Jaar een

Britse graden zijn drie jaar lang, terwijl ze in China vier zijn, daarom accepteren we studenten met bepaalde kwalificaties direct in het tweede jaar, wat het begin is van het belangrijkste academische programma. De meeste studenten beginnen echter aan het eerste jaar , dat je een aantal interessante modules, taallessen en kernvaardigheden voor je opleiding biedt.

Jaar twee

Jaar twee geeft je een stevige basis in bedrijfskunde. Je bestudeert de volgende kernmodules:

Het derde jaar

Verplichte modules:

Optionele modules:

Jaar vier

Verplichte modules:

Optionele modules:

Careers

Afgestudeerden van dit programma kunnen werk vinden in een grote verscheidenheid aan rollen binnen publieke, private en non-profit organisaties. Uw kennis van zakelijke praktijken in zowel China als de internationale context geeft u een concurrentievoordeel bij het veiligstellen van werkgelegenheid bij internationale organisaties. De kennis die u in dit programma opdoet, zal ook een sterke basis vormen voor verdere studie.

vergoedingen

Internationale studenten

RMB 88.000 per studiejaar.

Vroege vogel korting

Alle internationale deelnemers die hun aanbod vóór 1 mei 2020 accepteren, komen automatisch in aanmerking voor een vroegboekkorting van RMB 8.000

Doe mee met een gratis taalcursus Chinees

We bieden nu een gratis zomercursus Chinees aan voor alle niet-gegradueerde en postdoctorale studenten die in september 2020 hun studie beginnen.

Kies uit een taalcursus van twee weken, vier weken of zes weken.

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan

RMB 88.000 per studiejaar.

Vroege vogel korting

Alle studenten uit Hong Kong, Taiwan en Macao die hun aanbod voor 1 mei 2020 accepteren, komen automatisch in aanmerking voor een vroegboekkorting van RMB 8.000.

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan die zich aanmelden voor XJTLU via het gezamenlijke toelatingsexamen op het online aanvraagsysteem van de overheid (Education Examination Authority van de provincie Guangdong) komen automatisch in aanmerking voor een vroegboekkorting van RMB 8.000.

Chinese studenten op het vasteland

RMB 88.000 per studiejaar.

Toelatingseisen

Internationale studenten

Intrede in het eerste jaar

We verwelkomen aanvragen van hoogwaardige kandidaten in alle vakken met de juiste middelbare school of vergelijkbare kwalificaties. Van studenten wordt normaal gesproken verwacht dat ze een hoge standing hebben in hun middelbare schoolprestaties met een minimum 'B'-gemiddelde in alle vakken en relevante vakken.

Intrede in het tweede jaar

Studenten die A-niveaus of Internationaal Baccalaureaat (of gelijkwaardig) hebben voltooid, komen in aanmerking voor deelname aan Jaar Twee, verschillende programma's hebben verschillende vakgerelateerde vereisten.

 • A-niveau: BBB
 • IB Diploma: 30 punten
 • Geavanceerde plaatsingsproeven / onderwerp SATS - Middelbaar onderwijsdiploma met een GPA van 3,0 of hoger, plus:
  • Opnieuw ontworpen SAT: 1280 (studenten die de SAT's voor 2016 hebben gehaald, hebben 1800 nodig) of ACT: 27 en 2 AP-examens: 4 of 2 SAT-vaktoets: 600 of
  • 3 AP-onderzoeken: 4 of
  • 3 SAT-onderwerpen: 600

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan kunnen het volgende aanvragen:

 • Een minimumcijfer van 400 voor het gezamenlijke toelatingsexamen voor Chinese universiteiten voor overzeese Chinese studenten en studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan, of
 • General Scholastic Ability Test (GSAT) rangschikking van ten minste de top 50 procent voor 4 vakken, waaronder Engels en wiskunde. Voor gedetailleerde informatie zie informatie in het Chinees .

Engelse taalvereisten

Voor internationale aanvragers, als u een niet-moedertaalspreker bent in het Engels of als u niet eerder in het Engels hebt gestudeerd, moet u voldoende Engelse taalvaardigheid hebben om aan XJTLU te studeren. Verschillende Engelse kwalificaties worden geaccepteerd:

Jaar één binnenkomst

 • IELTS: 5.0
 • TOEFL: 62 (iBT)

Jaar twee binnenkomst

 • IELTS 6.5
 • TOEFL: 90 (iBT)

Engelse kwalificaties zijn niet vereist voor studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan die het gezamenlijk examen of de GSAT afleggen.

Studenten die het eerste jaar ingaan met minder dan IELTS 6.0 of gelijkwaardig in hun Engelse taalvaardigheid, nemen 10 studiepunten EAP en studenten met IELTS 6.5 of hoger nemen vijf studiepunten EAP.

"Het BA Business Administration-programma biedt studenten kritische perspectieven op het gebruik van bedrijfsgerelateerde theorieën in het managementveld. Het evalueert verschillende elementen van managementfilosofie die kunnen worden gebruikt om bedrijfsstrategieën te ontwikkelen."

Richard Galletly
Programmadirecteur

Hoe toe te passen

Aanvragen moeten worden ingediend via ons online aanvraagsysteem:

 1. Klik / tik op de link toepassen
 2. Maak een account aan of log in op uw bestaande account
 3. Voltooi uw aanvraag

Zodra uw aanvraagaccount met succes is aangemaakt, voert u alle vereiste informatie in het aanvraagformulier zorgvuldig in en zorgt u ervoor dat de informatie die u verstrekt correct, volledig en actueel is. Upload de vereiste documenten naar de overeenkomstige velden.

U kunt op elk moment inloggen om uw aanvraagformulier te bekijken.

Voor meer informatie over hoe u met succes kunt solliciteren om te studeren aan XJTLU , gaat u naar de pagina over solliciteren .

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Lees meer

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited