INSCHRIJVING voor academisch jaar 2020/2021

Aangekondigd worden

Innovatief onderwijsprogramma

Warsaw Film School heeft een unieke, niet-gegradueerde BA Film en Multimedia cursus gelanceerd, die erg populair bleek te zijn bij buitenlandse studenten. Het innovatieve programma voor onze nieuwe specialisatie in cinematografie en postproductie is gebaseerd op kennis en ervaring van multimediaspecialisten van wereldklasse, evenals actieve filmmakers, makers.

Studenten krijgen de mogelijkheid om een ​​eersteklas apparatuur op de markt te gebruiken.

Alle lessen worden in het Engels gegeven in de aangepaste workshopzalen, studio's, gearrangeerde filmsets op Warsaw Film School van Warsaw Film School .

Alle programma's aangeboden door WFS worden regelmatig herzien en bijgewerkt, en reageren daarom op veranderingen in de dynamische productieomgeving. We zijn continu op zoek om het niveau van onze positie in het internationale filmstadium te verhogen dankzij onze snelle ontwikkeling en creativiteit.

Praktisch filmmaken

Het originele programma voor filmstudies zal bestaan ​​uit waardevolle lezingen, series van masterclasses, workshops en individueel creatief werk onder begeleiding van ervaren professoren en professionals.

De cursus is bedoeld voor diegenen die praktische vaardigheden willen verwerven en ontwikkelen om een complete en succesvolle verhaallijn te maken, vertrekkend van een breed scala aan verlichtingstechnieken, het maken en ontwikkelen van filmscènes en eindigen met postproductie-werkstromen. Je krijgt de fantastische kans om te worden uitgerust met uitgebreide en geïntegreerde kennis van dit opwindende onderwerp, dat wil zeggen werken met verschillende soorten camera's, fotografie, optica, belichting in film, kleurcorrectie, FX / CGI postproductie, VR workshop, bewerken

Onze BA-cursus biedt de mogelijkheid om te leren hoe je professionele korte formulieren, documentaires en langetermijnproducties kunt maken.

Door in kleine groepen te werken, kunnen de studenten ervaringen uitwisselen en de ambachten van regisseur, acteur, cameraman, lichtproducent en geluidstechnicus verkennen, die helpen bij het opbouwen van teamgeest, coöperatieve vaardigheden en het voorbereiden van studenten op alle aspecten van werk in een creatieve omgeving.

Onze studenten zullen uitgebreide kennis en technische vaardigheden kunnen ontvangen om te slagen in de film- en televisie-industrie.

Arthouse bioscoop op de campus

WFS-studenten krijgen ook de unieke kans om de geweldige sfeer van een full-scale bioscoop te ervaren, omdat de Warsaw Film School een professionele Cinema Elektronik heeft, die een perfecte plek is om hun examenprojecten te onderzoeken.

Prestaties

Studenten en afgestudeerden van de Warsaw Film School werden bekroond op internationale filmfestivals, waaronder Oscar-nominaties.

Onze afgestudeerde Dorota Kobiela was genomineerd voor de Oscars 2018 voor "Loving Vincent". Dit was de tweede Oscar-nominatie waar onze afgestudeerden trots op kunnen zijn. De eerste werd in 2015 aan Tomasz Śliwiński gegeven voor zijn documentaire Kort onderwerp 'Onze vloek'.

ECTS

In overeenstemming met de ECTS-regels ontvangt de student 60 studiepunten voor het succesvol afronden van een voltijds academiejaar en 30 studiepunten voor een voorbij semester. Studenten zijn verplicht om 180 studiepunten te krijgen in de eerste studiefase.

vergoedingen

  • Aanvraagkosten: 50 EUR
  • Inschrijfgeld: 1000 EUR
  • Collegegeld: 5000 EUR per academisch jaar

Beurzen

Onze tweede en derdejaars studenten krijgen de gelegenheid om zich kandidaat te stellen voor de studiebeurs. De beurs wordt toegekend voor academische prestaties, betrokkenheid bij schoolactiviteiten, creativiteit en leiderschap.

Beurzen worden elk academisch jaar vernieuwd.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 1 andere vakken van Warsaw Film School »

Laatst bijgewerkt op Oktober 9, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
5,000 EUR
collegegeld, per academiejaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum